Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 63> |
Korisnik | ||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kakav iris WAO
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Zvrk vrt ti je prekrasan uvijek dođem vidjeti što ima novo.Mogu zamisliti koji opojan miris širi lonicera.
|
||
![]() |
||
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
|
Bravo Zvrk!
Pokazala si Englezima da i Hrvatice uživaju u uređenju okoliša i da su vrlo, vrlo vrijedne!
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Drago mi je da ti se svida
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Drago mi je da je ovaj izrastao u tako divan primjerak ali mi je srcu drazi iris cije sam slike stavljala prije (plavkasto/ljubicasti), jako je star ,donesen jos iz vrta gdje su muzevi baka i deda zivjeli ,kaze muz da ima sigurno vec 80-tak godina(naravno razdijeljen od originalnog irisa).
|
||
![]() |
||
|
Nakon cijelog dana u vrtu i te kako osjecam misice
![]() |
||
![]() |
||
|
Ima jako puno razlicitih vrsta.
Kod mojeg susjeda raste lonicera na divlje kroz grmlje na granici izmedu nasa dva vrta, kad prodem pokraj to je tako divan miris. Boja je vise onako narandzasta.
|
||
![]() |
||
|
Lana , hvala na odgovoru.
Budem vidjela sto ce se dogoditi s ovim osteospermum koje sam posadila u zemlju. Kod nas zime nisu jako hladne kao u unutrasnjosti Hrvatske.
Kao sto sam napisala vidim u jednom vrtu osteospermum svake godine i postaje sve veci, ne vjerujem da ga micu preko zime.
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
lijepo cvijeće onako sa strane sam primjetila hostu prekrasna je
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Predivne slike pogotovo perunika i pakujac, perunika djeluje tako veličanstveno - Moj naklon "Your Majesty" |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Zvrk, eto me napokon i u tvoj vrt! Sad mi još više gode tvoje pohvale kad sam vidjela kakva si ti vrtlarica.
Vidim da si i ti ljubitelj aquilegia
![]() Još jadan vrt za redoviti obilazak. Bravo!
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
zvrk opet sam uživala u tvom predivnom vrtu. Lonicera u ovoj boji mi je predivna.
pitala si za osteosperume...... u dalmaciji je to trajnica koja cvjeta gotovo cijele godine. Međutim u unutrašnjosti gdje su zime puno oštrije osteosperum se smrzne ako ostane vani. Dakle, treba ga unijeti unutra, ali u prostor koji nije previše grijan. |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ne još, a i nema se još što previše vidjeti još je mladica samo jedna kovrdžica je na njoj. Znaš dok sam je spazila odmah mi je ova tvoja slika bila pred očima a unutra mene je vikalo "to moram imati".
|
||
![]() |
||
|
Super
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Nabavila sam si kod nas corkscrew salix , slično se razvija ko corkscrew hazel i jednako efektno izgleda, tako sam bila sretna dok sam našla. Jednom ću i Hazel nabaviti samo još neznam gdje bih ga smjestila i ovo je u tegli završilo.
|
||
![]() |
||
|
Mislim da su ga cak reklamirali kao najtamniji iris (najblizi crnoj boji)
![]() |
||
![]() |
||
|
Nije nimalo lagano skakati na tome (ako nisi klinac
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
stigle nove sličice
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
predivno, iris je fantastičan, a sviđa mi se i ukupni pogled na vrt..
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |