Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 22:01
kakav iris WAO
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:27
Zvrk vrt ti je prekrasan uvijek dođem vidjeti što ima novo.Mogu zamisliti koji opojan miris širi lonicera.
Na vrh
vikica46 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vikica46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:02
Bravo Zvrk!

Pokazala si Englezima da i Hrvatice uživaju u uređenju okoliša i da su vrlo, vrlo vrijedne! smile127
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:41
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Zvrk, eto me napokon i u tvoj vrt! Sad mi još više gode tvoje pohvale kad sam vidjela kakva si ti vrtlarica.
Vidim da si i ti ljubitelj aquilegia Thumbs%20Up, prekrasne su, a lonicera - tu mi ponestade riječi.
Još jadan vrt za redoviti obilazak. Bravo!

Drago mi je da ti se svida Tongue!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:41
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

predivno, iris je fantastičan, a sviđa mi se i ukupni pogled na vrt..Smile

Drago mi je da je ovaj izrastao u tako divan primjerak ali mi je srcu drazi iris cije sam slike stavljala prije (plavkasto/ljubicasti), jako je star ,donesen jos iz vrta gdje su muzevi baka i deda zivjeli ,kaze muz da ima sigurno vec 80-tak godina(naravno razdijeljen od originalnog irisa).
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:38

joj zvk koliko posla u tebe, odakle ti snaga?
vrt i povrtnjak su za plus 5! (odn. A plus?)

Nakon cijelog dana u vrtu i te kako osjecam misice LOL.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:37
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Puna si ideja Zvrk, a cvijeće je super, ova lonciera mi se jako svidjela, moja je nekako drugačija, vjerojatno ima više vrsta.

Ima jako puno razlicitih vrsta.
Kod mojeg susjeda raste lonicera na divlje kroz grmlje na granici izmedu nasa dva vrta, kad prodem pokraj to je tako divan miris. Boja je vise onako narandzasta.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:34
Originalno poslano od člana lana2 lana2 napisao:

zvrk opet sam uživala u tvom predivnom vrtu. Lonicera u ovoj boji mi je predivna.

pitala si za osteosperume...... u dalmaciji je to trajnica koja cvjeta gotovo cijele godine. Međutim u unutrašnjosti gdje su zime puno oštrije osteosperum se smrzne ako ostane vani. Dakle, treba ga unijeti unutra, ali u prostor koji nije previše grijan.

Lana , hvala na odgovoru.
Budem vidjela sto ce se dogoditi s ovim osteospermum koje sam posadila u zemlju. Kod nas zime nisu jako hladne kao u unutrasnjosti Hrvatske.
Kao sto sam napisala vidim u jednom vrtu osteospermum svake godine i postaje sve veci, ne vjerujem da ga micu preko zime.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 15:32
lijepo cvijeće onako sa strane sam primjetila hostu prekrasna je
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 14:49

Predivne slike pogotovo perunika i pakujac, perunika djeluje tako veličanstveno - Moj naklon "Your Majesty" Tongue

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 14:20
Zvrk, eto me napokon i u tvoj vrt! Sad mi još više gode tvoje pohvale kad sam vidjela kakva si ti vrtlarica.
Vidim da si i ti ljubitelj aquilegia Thumbs%20Up, prekrasne su, a lonicera - tu mi ponestade riječi.
Još jadan vrt za redoviti obilazak. Bravo!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:52
zvrk opet sam uživala u tvom predivnom vrtu. Lonicera u ovoj boji mi je predivna.

pitala si za osteosperume...... u dalmaciji je to trajnica koja cvjeta gotovo cijele godine. Međutim u unutrašnjosti gdje su zime puno oštrije osteosperum se smrzne ako ostane vani. Dakle, treba ga unijeti unutra, ali u prostor koji nije previše grijan.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:35
Ne još, a i nema se još što previše vidjeti još je mladica samo jedna kovrdžica je na njoj. Znaš dok sam je spazila odmah mi je ova tvoja slika bila pred očima a unutra mene je vikalo "to moram imati".
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:25
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Prije dva, tri tjedna sam rezala drvo corkscrew hazel http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/225.shtml, rezala sam ekstra izdanke koji su rasli iz dna drveta.
Grane i izdanci imaju karakteristicne zamotane/ neravne grane, i iz zezancije ih je moj sin zapiknuo u zemlju medu lavandom (totalno krivo mjesto za rasti).
Danas sam primijetila da su se izdanci primili Shocked, i imaju novo lisce , znaci sad imamo dva ekstra drveta za posaditi u vrtu Thumbs%20Up!

Nabavila sam si kod nas corkscrew salix , slično se razvija ko corkscrew hazel  i jednako efektno izgleda, tako sam bila sretna dok sam našla. Jednom ću i Hazel nabaviti samo još neznam gdje bih ga smjestila i ovo je u tegli završilo.

Super Star, ima li slika na forumu?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:32
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Prije dva, tri tjedna sam rezala drvo corkscrew hazel http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/225.shtml, rezala sam ekstra izdanke koji su rasli iz dna drveta.
Grane i izdanci imaju karakteristicne zamotane/ neravne grane, i iz zezancije ih je moj sin zapiknuo u zemlju medu lavandom (totalno krivo mjesto za rasti).
Danas sam primijetila da su se izdanci primili Shocked, i imaju novo lisce , znaci sad imamo dva ekstra drveta za posaditi u vrtu Thumbs%20Up!

Nabavila sam si kod nas corkscrew salix , slično se razvija ko corkscrew hazel  i jednako efektno izgleda, tako sam bila sretna dok sam našla. Jednom ću i Hazel nabaviti samo još neznam gdje bih ga smjestila i ovo je u tegli završilo.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:27

Mislim da su ga cak reklamirali kao najtamniji iris (najblizi crnoj boji) Clap
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:26
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

stigle nove sličice smile213cvijećke su kao i do sada super,ali kada sam vidla trampolin,sjetila sam se kako prije nekih skoro 10 god nisam mogla izdržati,a da i ja ne probam skakati po njemu...dakle to je bila ludnica LOLLOLLOL

Nije nimalo lagano skakati na tome (ako nisi klinac LOL).
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:59
stigle nove sličice smile213cvijećke su kao i do sada super,ali kada sam vidla trampolin,sjetila sam se kako prije nekih skoro 10 god nisam mogla izdržati,a da i ja ne probam skakati po njemu...dakle to je bila ludnica LOLLOLLOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:56
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:55
Ruza ispred kuce cvjeta (divnog mirisa)

Moja neprocvjetana wisteria + lonicera

Lavanda

Poached egg flower (jako dobar za korisne kukce)

Lupini su posadeni u vrtu (narucila sam ih preko interneta, stigli kao male biljke i nekoliko tjedana rasli u posudama)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.