maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa kavice od nase dude isto nisam isla praznih ruke..
ovo je origano ![]() a ovako je to izgledalo doma u vodici ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Lijepog cvijeća kod tebe, a posebno mi se sviđa onaj šaš i djetelina...savršeni su
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala bromelija.
![]() moja prva ruzica... ![]() moje posebne mazice...ranunculus koji je ipak procvao nakon borbe sa puzevima.. ![]() |
|
![]() |
|
konacno i ja imam ostice zahvaljujuci lantani...
![]() ![]() ![]() prva kala ove godine ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() roze kale tjeraju...yes!!!! ![]() i za kraj rodondedron u cvatu.. ![]() |
|
![]() |
|
za sada toliko...nove vijesti su kroz koji dan,posto svaki dan ima nesto novo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prema knjizi koju imam,ovo bi mogla biti saponaria,sapunjača. |
|
![]() |
|
iskreno nemam pojma,,ja sam to kupila mislim prije godinu i pol i lani je od 10-ak lukovica cvala jedna
![]() a ove godine 2...jupi ja...za 10 godina ce biti svih deset u cvatu ![]() |
|
![]() |
|
sad sam tek skuzila da sam postala trajnica !!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc, kuc trajniceee mala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej trajnice, evo i mene u šetnji tvojim vrtom. Pa kod tebe več svašta procvjetalo, ... uvijek zavidim Lantani kada kod nje ruže zimi cvjetaju, a sada si i ti napravila ružičnjak pa češ nas izluđivati po zimi sa ružama, pa nek ja slinim, jelda...... i pozelenim od zavisti. Šalim se naravno, ali tako je to sa cvijećem i klimom.
Ovi nareckani tulipani su ti mrak
![]() Ranunculus prekrasno izgleda, volim njihove svilenkaste cvjetove, ja sam proljetos kupila lukovice i tek poneka krenula iz zemlje, a tvoja več tako lijepo cvjeta.
Čestitka na statusu trajnice
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepi ostici
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opaaaaaaaa nema te i onda odijednom
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
idemo redom...hvala svima što ste došli
![]() ivna- provodim ja dosta u svom cvijeću ima slika negdje napred da se i vidi da imam dosta toga a sad sam još napravila i cijeli red ruža i još dodatni cvjetnjak, a imam ih 3. samo u svakom je već nešto i brzo prođe pa na kraju ispadne prazno.. a kale ako si ih tek posadila neće odmah. treba im malo vremena..ne brini.mozda još bude cvala ![]() kat.rea.. ja ti već imam jedno 7 ruža al su skoro sve iste boje,a ja sam sad(jesenas) kupila 7 novih i svaka različite boje pa se nadam prvim cvjeticima ove godine... to mi je ujedno još posao više al nisam mogla odoljeti ![]() ovo što cvate je stara ruža al evo rano je počela ![]() ranunculus sam ja kupila biljcice i to su bilo tako jadne ial evo već drugu godinu za redom me oduševljava svojim posebnim cvjetićem. moram priznati da nisam ni znala za taj cvijet al otkad ga imam oduševljena sam.. tulipani neznam koja su vrsta,sad mi je mrak da pročitam al javim sutra.. dzomba hvala..ostići su još mali al ja ću njih maziti i paziti kao i ostale biljkice... niho...ma kod mene ti je uvijek tako...malo slikam i onda bum...takva sam... ![]() hvala cure što ste navratile ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo i moj vrt se budi pa da se i ja probudim iz pospanih....
prvi iris u mom vrtu.. ![]() ovo neznam sta je al pcelice rado posjecuju.. to mi je horti posla jesenas. ![]() od Horti ![]() a ovako cvate ![]() |
|
![]() |
|
pocele su moje ruže..
![]() ![]() neznam u koju vrstu spada ovaj moj kaktus jer je sad sav u pupovima a svega je 10-ak cm veliki... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana - imat cu i ja bananice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() phlox ![]() jel ovo pakujac? ![]() perunika pupa... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |