Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 152> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Retriver Sara]
![]() ![]() ![]() ![]() Jako lijep dio dvorista..ove cuvarkuce ljepoto trebaju vise sunca...vidis kako u sredini pocinju da imaju svijetlo-zelenu boju i lagano su izduzene!I moje su takve-nazalost-i kad je gospodin Giorgio dosao da vidi moje kaktuse primijetio je u kakvom su stanju cuvarkuce i nakon sto sam mu objasnila gdje su bile(u dvoristu,ispod jednog manjeg drvceta) kaze on da su dobile i previse vode ali malo sunca..sad ih drzim ispred ulaznih vrata gdje ima dosta sunca pa se nadam... ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Inkognito, ali kontinuirano navraćam u Tvoj senjski vrt. Kako su moji interesi sveobuhvatni, a ne fokusirani na pojedine biljke, suzdržavao sam se od pojedinačnih komentara biljaka, ali je zato bilo zanimljivo pratiti Tvoj trud, napore i nastojanje da svom vrtu podariš željeni izgled. Pri tome se ne smije zanemariti Senjska mikroklima i nemogućnost Tvog neprestanog prisustva.
Svibanj i lipanj su mjeseci koji su u Tvom vrtu iznjedrili i iskazali svu ljubav i strast kojom si ga stvarala. Sve su Ti se biljke: cvijeće, grmići, travke i sukulenti, očito je, znali dostojno odužiti. Sva se uložena ljubav vratila u vidu prekrasno općeg izgleda vrta. Kamenje, obluci, kamenčići i izdubljeni panjevi, atraktivno su upotpunili dojam. Mogu samo pretpostavljati koliko si bila zadovoljna i vesela zbog postignutog. Od mene: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Svaka čast i TM na hrabrom plivanju u, pretpostavljam, dosta hladnom, moru. Kaj se mene tiče i on je ostavio dojam. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su me razveselile nove slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ovo su zaista krasni prizori u tvojem vrtu. Vidi se kako se uz puno volje i ljubavi može stvoriti ugodan ambijent skladno uklopljen u okoliš.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
A sdsa da se ja javim, dali znas da cuvarkuca raste u Dalmaciji na krovovima, pa je zato zelena,dobro je Dzomba napisala, i ja sam onda to povezala.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ljudi moji, što je ovo? Ekipa u mojem vrtu, a gazdarice niotkuda!
![]() Lijepo što ste navratili, hvala na lijepim riječima i savjetima: dzomba, TB, gio - uvijek vjerna posjetiteljica, anči - i ti mi često dođeš, malaluna, Cimi, Inox, toni...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarice, ja bi te poslala na put do Senja samo da nam malo slikneš svoj senjski vrt, te da nam onda se brzo vratiš na forum
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još mi je sve u friškom sjećanju, ali nadam se uskoro promjenama u tvom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
U kakav ti je prekrasan vrt se preobrazio, pravi labud
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga moja ja od juče pokušavam da ti pošaljem poruku ali neće pa evo opet da pokušam... Uglavnom tvoj vrt mi je nekako drag na poseban način jer sam ga pratila od početka i tako mi je drago što sve tako lijepo napreduje ..
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
JEEEEEE
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drage moje Anaida, Triša, mali kaktus, Anči 39, smrcko, Forzicija - hvala vam što posjećujete moj vrt, iako trenutno nema nikakvih novosti u njemu. Zapravo, najvjerojatnije ima, budemo vidjeli kasnije.
lijepi pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
čekam nove sličice
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |