Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344> |
Korisnik | |
aquachild ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ove drvene narukvice su prava fantazija za oci.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Joj one maline mindjuse su strava...Bas mi se svidja...
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
sve mi se sviđa kao u uvijek, posebno prve dvije narukvice
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve sam pregledala,svaka ti cast Primavera,krasni radovi...zaljubila sam se na prvi pogled u vocne narukvice,ma ko med su.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Već sam mnogo puta izrazila svoje divljenje za tvoje radove , neznam više na koji način da iskažem koliko mi je fascinantno ovo što ti radiš, pa pošto neznam drugo , samo svaka čast
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
PREDIVNO!
![]() kad sam vidjela ove "klimtaste" narukvice u "friško", na njega me to i podsjetilo, baš 'ko izvorni!
![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...hvala ti puno draga Idana
![]() ...evo još malo relativno novih radova, budući da već 3 tjedna nisam napravila ništa novo...male zdravstvene teškoće, nadam se da će uskoro proći...
...u srpanjskom broju časopisa "Unikat" vidjela sam jedan novi štos sa polimernom glinom i odmah isprobala... radi se o kombinaciji polimerne gline, krupne morske soli i izvanrednih alkoholnih tuševa pod imenom Color Ink, čiju primjenu vam je inače naša Mare Nostrum pokazala u svojoj decoupage galeriji, no one su odlično pomoćno sredstvo i u ovoj, meni omiljenoj tehnici i materijalu... najprije dva kompleta, donekle slična... prvi pod imenom Amanecer (Svitanje) , baš kao i drugi By the Sea (Uz more) radjeni su na svjetlijoj podlozi polimerne gline (izmiješane žuta, prozirna i pearl nijansa), u nju utisnuto malo krupne soli, oštrim predmetom malo sam zarezala po površini, te sve pokapala plavim i zelenim color-ink tušem i razmazala po cijeloj površini (ruke u rukavicama!!!), izrezala u željene oblike i položila na podlogu od tamnoplave polimerne gline te ispekla kao i svaki puta... čarolija slijedi nakon pečenja....brusnim papirom brusi se predmet kao i obično u vodi, a površina koja je bila premazana tušem nježno i polako, te postaje sve svjetlija... konačni rezultat ovisi o duljini brušenja... uostalom pogledajte i same i procijenite...
"Amanacer" (Svitanje) komplet
![]() ![]() ![]() Komplet "By the Sea" (Uz more)
![]() ![]() ![]() ...jedne naušnice u potpunosti napravljene od prozirne (translucent) polimerne gline, te nakon pečenja takodjer podvrgnute uljepšavanju sa prekrasnom Lime zelenom nijansom color-ink tuša, kojeg sam odmah malo pošpricala običnim alkoholom i dobila zanimljiv efekat poput nekog kamenčića... okolo malo žice i čiča-miča, gotove rinčice
![]() ...naušnice La selva (Prašuma) krupni plan, te kompilacija od nekoliko fotki iz više kuteva...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ostadoh bez riječi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...hvala najbrža moja ružice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Primavera, s ovim si me oduševila. Uvijek od tebe nešto novo i drugačije.
![]() |
|
![]() |
|
...hvala ti draga Otok
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovaj zadnji,by the sea |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
i svitanje i by the sea
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kad su u pitanju tvoji uradci ja zaista ništa ne mogu razdvajati,za mene su svi prekokrasni i nema ni jedne moje posjete na forumima a da ne pogledam tvoje stranice...
-želim ti brz oporavak i još mnogo unikata,pusa... |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Užitak je vidjeti proizvode tvoje mašte i tvojih ruku.
Neznam da li bih na prvo mjesto stavila estetsku stranu tvojih uradaka ili tehničku, majstorsku izvedbu. Svaku, i najobičniju odjevnu kombinaciju, tvoj nakit može "podići" i učiniti ju izuzetno lijepom i atraktivnom! Da si mi ranije bila dostupna, bila bih ti sigurno jedna od najboljih mušterija!... |
|
![]() |
|
...drage moje Sandra, Kika, Cimi...hvala vam od sveg srca na lijepim riječima, izuzetni puno mi znače
![]() @draga Kika, hvala ti na vjernosti mojim stranicama.. ![]() @draga Cimicifuga, bez pretjerivanja, natjerala si mi rumenilo u obraze, hvala ti puno na tome ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivni radovi, draga Primaverice. Rijetko sam na ovoj strani foruma, ali tvoje radove uvijek rado pogledam...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |