Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344>
Korisnik
Poruka
aquachild View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aquachild Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 15:01
ove drvene narukvice su prava fantazija za oci.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 16:51
Joj one maline mindjuse su strava...Bas mi se svidja...smile82
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 17:09
sve mi se sviđa kao u uvijek, posebno prve dvije narukvicesmile70
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 23:15
sve sam pregledala,svaka ti cast Primavera,krasni radovi...zaljubila sam se na prvi pogled  u  vocne narukvice,ma ko med su.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 17:59
Već sam mnogo puta izrazila svoje divljenje za tvoje radove , neznam više na koji način da iskažem koliko mi je fascinantno ovo što ti radiš, pa pošto neznam drugo , samo svaka čast
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:09
..drage djevojke... Aquachild, Caca, Sandra, Sarita, Nado...hvala vam od sveg srca Valentine%20paper%20cutout
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Idana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Idana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:29
PREDIVNO!smile71
kad sam vidjela ove "klimtaste" narukvice u "friško", na njega me to i podsjetilo, baš 'ko izvorni! Smile
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 18:45
...hvala ti puno draga Idana smile78

...evo još malo relativno novih radova, budući da već 3 tjedna nisam napravila ništa novo...male zdravstvene teškoće, nadam se da će uskoro proći...

...u srpanjskom broju časopisa "Unikat" vidjela sam jedan novi štos sa polimernom glinom i odmah isprobala... radi se o kombinaciji polimerne gline, krupne morske soli i izvanrednih alkoholnih tuševa pod imenom Color Ink, čiju primjenu vam je inače naša Mare Nostrum pokazala u svojoj decoupage galeriji, no one su odlično pomoćno sredstvo i u ovoj, meni omiljenoj tehnici i materijalu... najprije dva kompleta, donekle slična... prvi pod imenom Amanecer (Svitanje) , baš kao i drugi By the Sea (Uz more) radjeni su na svjetlijoj podlozi polimerne gline (izmiješane žuta, prozirna i pearl nijansa), u nju utisnuto malo krupne soli, oštrim predmetom malo sam zarezala po površini, te sve pokapala plavim i zelenim color-ink tušem i razmazala po cijeloj površini (ruke u rukavicama!!!), izrezala u željene oblike i položila na podlogu od tamnoplave polimerne gline te ispekla kao i svaki puta... čarolija slijedi nakon pečenja....brusnim papirom brusi se predmet kao i obično u vodi, a površina koja je bila premazana tušem nježno i polako, te postaje sve svjetlija... konačni rezultat ovisi o duljini brušenja... uostalom pogledajte i same i procijenite...

"Amanacer" (Svitanje) komplet

Komplet "By the Sea" (Uz more)

...jedne naušnice u potpunosti napravljene od prozirne (translucent) polimerne gline, te nakon pečenja takodjer podvrgnute uljepšavanju sa prekrasnom Lime zelenom nijansom color-ink tuša, kojeg sam odmah malo pošpricala običnim alkoholom i dobila zanimljiv efekat poput nekog kamenčića... okolo malo žice i čiča-miča, gotove rinčice Smile

...naušnice La selva (Prašuma) krupni plan, te kompilacija od nekoliko fotki iz više kuteva...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 18:56
ostadoh bez riječi smile93kompletić je savršen smile211
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 19:12
...hvala najbrža moja ružice smile78 ... a koji od ova dva???
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 20:11
Primavera, s ovim si me oduševila. Uvijek od tebe nešto novo i drugačije.

smile55
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 20:27
...hvala ti draga Otok smile78...a moram, stalno mi rade crvići za novitetima Wink
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:34
smile71smile39 skoro doslovno moja reakcija na tvoje nove radove!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:37
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...hvala najbrža moja ružice smile78 ... a koji od ova dva???

ovaj zadnji,by the sea
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:55
...haha, hvala Monnice draga, meni se isto događa kad gledam tvoje radove i još malo i više Shocked... ponekad po pola sata samo gledam i gledam koliko skladno radiš...pusa tebi smile78

...thanks još jednom draga Rose smile78
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 09:06
i svitanje i by the seasmile58
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 09:57
-kad su u pitanju tvoji uradci ja zaista ništa ne mogu razdvajati,za mene su svi prekokrasni i nema ni jedne moje posjete na forumima a da ne pogledam tvoje stranice...
-želim ti brz oporavak i još mnogo unikata,pusa...
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 14:33
Užitak je vidjeti proizvode tvoje mašte i tvojih ruku.
Neznam da li bih na prvo mjesto stavila estetsku stranu tvojih uradaka ili tehničku, majstorsku izvedbu.

Svaku, i najobičniju odjevnu kombinaciju, tvoj nakit može "podići" i učiniti ju izuzetno lijepom i atraktivnom!
Da si mi ranije bila dostupna, bila bih ti sigurno jedna od najboljih mušterija!...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 14:02
...drage moje Sandra, Kika, Cimi...hvala vam od sveg srca na lijepim riječima, izuzetni puno mi znače smile79

@draga Kika, hvala ti na vjernosti mojim stranicama.. smile79

@draga Cimicifuga, bez pretjerivanja, natjerala si mi rumenilo u obraze, hvala ti puno na tome smile79 ... nažalost, s nakitom i rukotvorinama krenula sam tek kad su mi se sva vrata u poslovnom svijetu zatvorila zbog mojih "visokih" godina... u stvaranju sam našla spas za svoje živce, no s materijalnom stranom vjerojatno nikad neću na zelenu granu Wink  ....znam da je nemoguće, no ponekad mislim da ne bi bilo loše vratiti vrijeme...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 22:30
Predivni radovi, draga Primaverice. Rijetko sam na ovoj strani foruma, ali tvoje radove uvijek rado pogledam...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.