Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 83> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Anaida u to ne sumnjam. Ja nemam ribica, ali imam žabica pa vjerujem da na kraju dojde na isto. Moram probat pa bum videl jel bu mi cvijeće tak lepo ko Bromino
Lantana hvala na pozdravima i pohvalama. Kod mene je nekak sparno i niš ne puše :( |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo evo me malo na tvom imanju, rekla sam ja bit će ovo jedan krasan vrt prepun cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A ja sam k tome čula i da ta voda iz jezerca odlično čini biljkicama, jer ima hranjivih tvari u njoj što od ribica (ako ih ima u jezercu), što od bilja..!! Možda nam je i zato kod Bromi tak lijepo cvijeće!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bome dobar savjet. Ja sam namjeravao napraviti neki odvod...
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je savjet zlata vrijedan!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Viška vode u jezercu se riješavam tako da zaljevam cvijeće uvijek je topla pa mogu u bilo koje doba dana, odstajala je a čini i dobro za jezerce jer mi se voda nikad ne muti....
|
|
![]() |
|
Anaida tak je nekak, bezbolno saginjanje je još uvijek za mene nedostižan cilj. Ove promjene su stvarno predivne, a kaj se tiče sjemena suncokreta nemaš problema.
Misty ja vjerujem da će bit sve u redu, samo treba malo vremena... Cvijeće se snašlo, još kad bi se drač štel počupat od muke ;). Đurđu nisam vidio nekoliko dana, vjerojatno ima jako puno hrane uokolo pa joj je sad moje jezerce malo manje zanimljivo... Hvala Triša na posjeti :) Bromi u jezercu je stanje gotovo nepromijenjeno. Lopoči su ocvali, ostalo sve kao i prije. Jedino što ga ove kiše prepunjavaju pa ću morat jednom osmislit neki princim pražnjenja suviška. Mira, Gioia hvala! Konte ja sam se kaj se tiče cotule već bio malo uplašio. Pomislih da će i ona u kurirsku službu, ali ak je i tvoja takva, onda bu valjda OK. |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medeeek, gladiole su ti baš fajn puce, a suncokreti pravi dečeci
![]() ona trajnica je cotula hispida....vidim da se i tvoja ponaša kao i moja ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ljubicasta gladiola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gladiole su ti super
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Gladiole, suncokreti sve super, a kakvo je stanje u jezercu??
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Obećala svratiti i evo me, baš dobro da ne propustim prekrasne gladiole.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Eto sad, umjesto da se oporavljaš tebi je sve gore
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo, dobro jutro!! Uh, znači niti sagnuti se... Tak je loše?
![]() Ali vesele me slikice, baš su krasne ovako sunčane... I zaista iz tjedna u tjedan imaš sve više cvjećki. To je zaista lijepo u našem vrtlarenju - taj napredak, to razvijanje, promjene, cvjetanje..!! Suncokreti su ti zaista super, molim te sačuvaj mi sjeme onog svjetlog, na posljednjoj slici suncokreta..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Mari. Nisam niti znao kada sam ih sadio kakve su boje, samo sam popikao lukovice i to je to
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mačak ti je lud ko noć
![]() a crvenu sabljicu si mogao negdje odvojeno posadit, da se bolje ističe |
|
![]() |
|
Natalija ove su iz V.Gorice, možda su i tvoje iz istog "gnijezda"
Bio malo u vrtu, sparina je nevjerojatna, a na moju žalost nisam uspio ubrati šljive jer se nemrem sagnut, kleknut JA NISHT NEMREM DELAT!!! No, potaknut Anaidinim prijedlogom, donosim nekoliko novih slikica iz tog mog zarašćenog vrta... nekoliko gladiola malo popikanih bambusovim štapovima da opet ne polegnu: pa onda malo taj zmešung u kojem su gladiole... malo cossmosa koji će nadam se uskoro pa da vidim kak zgledaju, malo cinija, astera, ščireva dole se vidi Gogina potoćnica... Limunski timijan, sad tak fino miriši da bi ga mogel pojest na licu mjesta ova mica trajnica neumorno cvate. bijela je otišla Bogu za kurira ovu sam trajnicu doobil od Konte na jednoj kavici, mislil sam da se ne bu ostala neprilagođena, ali izgleda da ipak ide tu su i one divljakuše koje sam ubrao doslovno u moru, njima izgleda paše sve, samo nek je vlažno mala serija suncokreta ovaj je tak savršen da nisam mogle odolit da ga uslikam malo mini suncokreta koji su konačno krenuli. ovima je promjer oko 5 cm ricinus lijpo cvate, ali ostao je visok svega nekih pola metra, nikako da poraste i za kraj još malo povrća.. ove sicilijanske tikvice sam posijao u proljeće i nikak niš od njih. kroz zadnjih mjesec dana razrasle se ko lude i stalno cvatu, a izgleda da će i prva tikvica na tanjur a ovo mi je najveća radost. rekli su mi da salata hrastov list ne želi procvasti u vrtnim uvjetima i da vjerojatno neću imati sjemenja za dogodine, a vidi ti sad ovo :) striček koji si mi to rekel, ha?!? |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
medo izgleda da kupujemo u istoj trgovini
![]() mislim da se crna kopriva razmnožava i sjemenom, zato i raste iz godine u godinu na istim mjestima rosna ružica je neodoljiva, a za neopisivo dobar ukus vlastitog povrća ti isto vjerujem ![]() |
|
![]() |
|
Bok Triša! hvala na posjeti, samo ti navrati opet. nisam siguran koliko ću paradajza unrati jer je svaki dan magla, a sunca ima sve manje, ali nikad se ne zna. ja im se nadam pa ću vidjet kaj bu od svega toga
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |