Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 82> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamelia, desert rose, lela.h, krasne ljubičice imate
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne su vam ljubičice. Moje su malo štrajkale, jer sam ih premještala, ali upravo su sve pune pupoljaka, pa jedv a čekam da procvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Triša i ja jedva čekam da vidim tvoje ljubičice, ja sam svoju kupila slučajno i sada sam oduševljena njome, cvjeta, cvjeta i cvjeta...
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Lela, prekrasna je, i desna i lijeva strana. Kod ljubica su jako ceste mutacije, i to se ocito ovdje dogodilo. Meni tako zna cvasti B Man's Etna, pola spricano, pola plavo.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
bebolina divne su ti ove ljubice...posebno ova druga.....
i ja jedva cekam da mi se otvore pupoljci pa da vam slikam jednu od mojih koja je trebala biti bjela al sad vidim da nije vec pokazuje saru na pupu i zuckaste latice |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
![]() ![]() bas nije bjela ima pink ivice i reckave latice a evo i njenih prijateljica ...jos su u cvjetu ![]() ![]() ![]() a imamo i bebe ![]() ![]() tolikosa mojim ljubicama....ostale slikamo kad budu u cvjetu i ostale listice kad me obraduju bebama...posebno ona dva sarenolisne pozdravcic |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Prekrasne su vam i bogate ljubice
Moja ponovo počela cvjetati, nakon 4-5 mjeseci pauze. Druge dvije još štrajkaju. ![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
![]() malo iz drugog kuta |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
M.D. ljepa je ta plavusa...polako sad ce i ostale kad vide kako im se prijateljica proljepsala
![]() lela.h kakva prasina ....kad na jednom mjestu tpliko ljubicanstvenih ljubica vidim drugo nista ne primjetim ....predivne su ![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
lele.h - svaka čast na biljčicama, prekrasne su!!
Moje još ne cvjetaju, cvale su tak davno da se ni ne sjećam boje cvijeta, tako da sam se i ja odlučila na experiment. Molim te savjet iz prakse -koliko voda treba biti vruća, koliko je dugo držiš u podlošku, koliko često si zalijevala, jesi sad prestala, koliko dugo si zalijevala i kada su počele cvjetati, piši sve, sve, sve šta može pomoći ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
lela.h krasno cvjetaju! Moja je odcvjetala pa sam uklonila suhe cvjetiće. Ovo mi je prilika da od nje pokušam dobiti bebice. Mislim da se prvo moram naoružati strpljenjem! Poželite mi sreću!
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Hvala vam drage moje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
saintpaul ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Lijepe ljubice, osobito bijela!
|
|
![]() |
|
Prekrasne i bujne!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cicek.vesna ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Veljača 2013 Lokacija: zlatar bistrica Status: Offline Bodovi: 7 |
Kakve prekrasne ljubice. Ja sam u fazi sadnje listića. Nešto sam listića kupila, nešto sam dobila. Jučer sam kupila 2 kom odraslih ljubica roze boje na sniženju po 5 kn u Konzumu, sad se nadam da će se oporaviti. Jedva čekam da mi ovi moji listići počnu rasti. Držite fige da se zakorjene. Imam pun kuhinjski prozor pelcera. Kad će prvi listići? I hoće li uopće se primiti?
Vesna Dio posta ti je obrisan. Pročitaj pravila foruma i pridržavaj ih se |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |