Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 140> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast svemu al ova ružica pokrivačica mi je zakonnnnnn
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imaš pravo Duda, a što je najvažnije nije zahtjevna i cvasti će do mraza...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruža pokrivačica tla je famozna, kako je samo velika, ali iznenadila me banana, da li je to ona stalno vani
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuuu divote...ja imam onu sitnu rozu penjačicu i prekrasno je cvala stara je 3g,sada su mi se posušile dve najstarije grane koje su bile imale najviše pupoljaka neznam grane kao da se na nekim mjestima su raspuknule..neznam šta bi to bilo? jel ja možda previše zaljevam a ovako je vruće..baš sam jadna..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Banana je ove godine dobila stalno mjesto i na jesen ju mislim zaštititi, nadam se da će uspjeti..... ima ih jedan čovjek cca 700 m od mene 5-6 tako posađenih, pa će valjda i moja opstati.
Neznam ti reći za ružu, ali ova sirotica dobije svake prestupne godine malo vode i uopće se ne buni. Baš si mislim kakva bi bila da ju redovito zalijevam. Ne šalim se... pa možda prije mjesec dana su dobile 3-4 kante vode.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
joj možda je to pa ja nju svako veče zalijem kao i resto vrta..negdje sam pročitala da one vole vodu pogotovo ljeti..pa možda se zato glavne stabljike raspucale..e jesam ja idiot..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
banana,ruza-pokrivac tla,predivna...i ja imam istu,al kupljenu pod patuljastom.
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Banana i ruza su
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ruža u punom cvatu je predivna a tek banana
![]() mislim da sam irezinu dobila preko shashe tvoju, mlada je i lijepo raste a ove tvoje su stvarno ogromne ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
.................. ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje.
Bromelija, drago mi je da je stigla i do tebe, znači ubuduće višak dajemo Shashi, a od nje stiže i do forumašica koje ne dođu u Zg na kavicu
![]() Niho, Niho, daj ostavi tu pivu i odgovori mi šta hočeš da ti zapelcam, uletila si mi između dva posta pa nisam sigurna šta žicaš.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Irezina...irezina...nikad si nebum zapamtila
![]() Ma ja to uvijek neku "rezervnu"žicnem ako ko naleti
![]() Ruža je medena,tvoja nekako na rozo vuče,moje su isto takve no čisto bijele.Prekrasno izgleda ovako u punom cvatu.
|
|
![]() |
|
Evo malo svekrvinog cvijeća.....
gazanija ima dosta, a interesantne su jer gotovo da nema dvije iste
bijela sa crveno smeđom sredinom
limun žuta sa smeđom sredinom
ova je bijelo -žuta sa smeđim
žuta sa smeđim
ova je prekrasna.... bijela sa žutim
a šta su tek tu bubice napravile - bijela sa žutim crtama i smeđom sredinom
ima ih još ali nisu bile otvorene, pa ću slikati drugi put
u hladovini ispod oraha su vodenike
ispred kuće u vrtu ima dosta cinija koje već pomalo gube boju, ali ova je prekrasna
i jedna vrlo stara ruža koja neumorno cvate
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
cvjeće je prekrasno,al cinija i ruža
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, gazanije su jako lijepe
|
|
![]() |
|
Shasha, moja je inače roza, ali sada je nekako bljeđa, vjerojatno joj sunce izblijedi boju ( bar ja to tako zamišljam
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja vičem kato zapisivaš li a ti kažeš zapisivam - Rekla sam ti za onaj zeleni šaš -čini mi se kineski i ne znam dalje ma pelcaj šta god hoćeš : Nisam ja zahtijevna . Sve sam ruže penjačice posadila i dobro se drže i de mi reci bogati imaju li vodenike sijemana ja njih nigdje ne vidim kod svojih ili sam ćorava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,od takvih,
jooj gazanijeeee(sano balavim nad njima)
![]() Niho,mogla bi se složiti sa tobom,aj ti nabavi naočale
![]() |
|
![]() |
|
Niho to ti moja sveki dežura nad njima da ulovi sjeme. Znam da je čahurica i dovoljno je da ju takneš i ona prsne i sjeme se rastepe. Ja imam jednu bijelu pored drva života, e ta se sama zasijava već godinama. Nemam ti ja vremena dežurati nad sjemenom, kod mene ti je to princip ako hočeš živjeti sam se pobrini za opstanak
![]() |
|
![]() |
|
Ma ja njih sebi onda kupujem ili ću stvarno dežurati ko tvoja svekrva . Nabavim produžni kabal -kompijuter van i sijedim i čekam sijeme
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |