Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 51> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro si pogodila Franjice, u vrećici je trebalo biti klinček, ono žuto (grmoliki alyssum), neko bijelo cvijeće za koje niti ja još ne znam ime i phlox tj. jastučac...
![]() Vidim da si bila vrijedna, a ja još idem nešto učiniti za moje cvjetke!!! I naravno, staviti svojih par komada lijepih sličica na "Zg kavicu"!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj ti to nije bilo dosta za jedan dan
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Cvjetnapauza ( ne čik pauza - evo, kaj vam velim pa djelujete pozitivno u svakom pogledu,dva mekano kuhana jaja za nagradu što sam sredila kopanjice, sa placa se dotepel (ne znam ni kak) jedan kupusić (onaj s "paučinom), kad je susjeda vidjela da prčkam po zemljici odmah mi je dala "nešto zeleno, kaj raste kak trava, a ti voliš zeleno...), jasno da je i to dobilo mjesto kraj žednjaka, tam sam gurnula i "ono nešto žuto što je donesla Andrea. One grumene zemlje kaj sam donesla sa šafranima sam malo protresla, lukovice ostavila uz žednjak a onu prekrasnu travicu preselila iza kuće na livadu (nek ova moja trava i mahovina vidi kako izgleda prava TRAVA). Vjerujem da je "ono nešto puzavo" klinček - - je l' sam pogodila Andrea?, pa je to došlo na rub kopanjice da prekrije betonsku ogradicu. Procvjetale ljubičice - ljubičaste, sad čekam da se otvore i bijele, o narcisama ne vrijedi pričati. Zalila sam obje kopanjice a susjed mi se smije jer je izgledalo kao da će svaki tren kiša. Velim ja njemu da kiša ne smije padati jer ja moram danas osušiti tri mašine veša. Normalno, to ga je još više nasmijalo.
Iza kuće ponovno počešljala mahovinu, ima je za jedne tačke...
Nisam sigurna da ću išta više danas stići napraviti.
Još samo ovo - vani sije sunce a susjed komentira da se meni ispunjavaju sve želje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad sam skužila u čemu je problem - ja ne znam zaželjeti želju pa kak će mi se onda ispuniti...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Puzavac se zove "scindapsus"(mislim da sam dobro napisala),uglavnom,tu ti je link pa vidi kaj te zanima
A oo"malo kaj pui pa ne puzi" je begonija.Imaš nešto o njima pod sobne liso dekorativne a mislim da ima i na naslovnici.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
A kaj ja mogu kad mi se od starosti ruke tresu,
![]() ![]() Posadila konačno aloice, pojma nemam kak se zove ono puzavo kaj svi imaju po kuhinjama, raste kao ludo i svima se prima pa sam čak i ja uspjela pelcer zakorijeniti. Napravila i penjalicu (nekakav dio stare nape),
![]() normalno da sam i ovo crveno/zelene opet pojma nemam kak se zove, malo puzi mlo se grmoliko razvija - zapelcala, zakorjenila i sad da vidimo hoće li rasti.
![]() Sve sam stavila na natapanje dok se ne vratim iz grada. Vozim MPS (moj princ sin) na posao, pa na plac, pa frizeru, jasno tu negdje moram i banku obaviti, i onda opet malo zabave. Malo ću gurnuti prste u kopanjice... pa na brzaka ručak za MPS, i onda put puuutujem.
Sličice sam stavila da mi neka dobra duša šapne ili naziv (pa da sama malo pročitam kak se njeguje) ili ako je stvarno dobra duša - par riječi, tipkamo se na slijedećoj pauzi
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tu sliku mora vidjeti princezica, pa onda objavim njezinu rečenicu!!! ![]() Prvo kaj je pitala zašto ima više narandžastih jajčeka nego ljubičastih!!! ![]() |
|
![]() |
|
Do sad sam se ljepo zabavljala a sad sam doživjela strašan šok - vidjela sam sebe na fotki majstora - moram se na brzinu ići malo utješiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas opet ništa nisam radila - samo slikam
![]() Baš su mi lude, imaju tri cvjetića - glume rajsku pticu
![]() ![]() Trudila sam se to snimiti ali ipak sam ja amaterčić - pelcerčić
![]() Šteta - ja ovakve još nisam vidjela - no to stvarno nije neko mjerilo.
Uglavnom - UŽIVAM!
|
|
![]() |
|
Preznojena od punjenja visećeg Irisinog aranžmana, isplekla kolače u "4", popila "rezano", nasmijala se i naklafrala i sve što sam danas uradila oko cvijeća su ove fotkice:
prvi je uvijek najslađi
![]() ![]() ![]() ![]() Evo, ovak vam sada izgleda oko mene dok tipkam (u pozadini se čuje milozvučan zvuk vešmašine). Nemate pojma koliko znači jedan cvijet kad svi oko mene imaju na desetke ili kad mi neki vele: pa moji su već davno ocvali , Andrea pogle kak sam lijepo pisanicu udomila
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
dobro "punjenje" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gle, s obziroma na moje gabarite ipak trebam tražiti Branku da mi donese pampasicu da popunim predviđeni prostor.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
Sad mi je jasno zakaj MP sin veli da svakako odem na druženje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oprosti,em sam smotana em sam umorna(nisam ništ spavala noćas) tak da je dobro da bilo kako funkcioniram.Ok LJILJANIIIII
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Čekaj, kakve sad ima veze orhideja i ljiljan, hoćeš reči da orhideje spadaju u ljiljane,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ok,draga,znači Adminu ide kritika kaj drži teme sa aloa verom među kaktusima i sukulentima a ne orhidejama
![]() |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/savjeti/kategorije/11/savjet/131.aspx
E draga moja, nisam ja baš tako lijena kako vam se predstavljam, nitko se nije javio a ja nisam imala vremena niti volje za eksperimentiranje pa sam pročitala Adminov savjet a vjerujem da ti imaš 1. broj za razliku od mene pa si čitaj
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Joj Franjica jel postoji kod tebe kakva posuda u koju nisi zapiknula kakav cvijetić
![]() Predivne su slikice. Mogla bi i ja pomalo vaditi staro svekrvino suđe i prenamijenit ga.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |