DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 86> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radovi su ti odllični, volim to kad naginje na naše stare!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Možda nije ispalo kako si zamislila, ali ispalo je baš o.k...
Osvojila me kutijica...jel to ona neka od kreme ...baš je štosna...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Da, to je neka stara kutija od nekakve kreme, ali je od nekog debelog stakla kojemu je boja bila katastrofa, niti bijela niti krem niti siva. Grozno! Nadam se da sam joj ipak dala neko osvježenje, pa može poslužiti za nešto
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutijica od kreme prepredobra,motiv ruze prekrasan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, ajoj što je ova crna boca.....mrak?!??!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Izzy! Baš si brza!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Obje su ti boce lijepe, ali crna je onako nekako ... ma wow
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...a di je okrugla....boce su ti super i uživo i na slici....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su odlične!
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
ove boce su meni totalno sf, ja to nikada neću moći, predivno!!!!!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Joj kako volim doći u tvoju galeriju nakon vikenda ...uvijek me dočeka neka ljepota. Jako mi se sviđa ova tvoja crna boca...stvarno si ju odlično posložila
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Krasne boce,crna mi je posebno dobra i motiv i izrada
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anđelka wow, prekrasno
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E...prekokrasne li boce.......
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
prekrasni motivi na obje boce!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure, ali baš mi je žao što se dobro ne vidi podloga, jer je u prirodi puno, puno bolja! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |