Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korijenko samo gledaj vjerujem da ćeš je uskoro i nabaviti a s obzirom koliko biljaka imaš i kako su lijepe vjerujem da će uspjeti ovaj puta,a i biljke imaju rok trajanja
![]() baka,stefkaja, gioiaa hvala na posjeti i pohvali ![]() flavia ne brini biće moja cilindrika dobro ![]() hanić ljubica može naravno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jeeeeeeeee!!!! Jedva čekam listeka!!!!!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sanseveria je jako lijepa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ja baš i nemam sreće sa sanseverijama jer im ne odgovara mjesto, ili im sunce sprži listove ili nema dovoljno sunca ili previše vode..ovaj puta pored cilindrike imam još dvije i za sada mi ide dobro sa njima..
smrcko ![]() |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Uzivala sam
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma stavi ih bolan negdje gdje je tamnije i prestani zalijevati i one odoše ko iz vode.a vidi ti imaš 2 a ja samo ove obične imam-a ti kako se ono kaže stranjske imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Bromi sandučić ti je pun ko šipak koštica! ja napisala cijeli roman i ode k Manituu -- aj isprazni sanduk
|
|
![]() |
|
sory, letim..brišem..
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromi, pa kod tebe UVIJEK nešto cvate!! Ti si naša prava cura!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
cure moje svima jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
jedan od mojih adama
![]() nolina ili slonova noga ![]() ![]() radovi na ulici su pri kraju dobili smo drvored ![]() još jedan pogled na mačuhice ![]() tu je i ozbiljni Cezar čim vidi aparat uozbilji se i misli kako zbrisati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Mačuhice su počele puzati,prava raskoš ![]() |
|
![]() |
|
hvala Štefice,
![]() zahvaljuje i Cezar, a on se ne voli slikati veseo je sve dok ne vidi fotoaparat |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi sve mi je lijepo, i nolina i cikasica i adenium....maćuhice su isto baš lijepo krenule...izgleda da će biti nešto od njih. Ulica će vam biti super po završetku radova, već je i sada lijepo, a Cezarić je super...vidiš kak čuva klematis!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
flavia je sjeo je kraj njega i ne miće kao da zna što treba čuvati
![]() ![]() tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
A daj Bromi....to je on projurio po tulipanima jer nije znao da su tu....vidjet češ kako neće kad budu niknuli na proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ulica će biti prekrasna, kao na zapadu. Tako bi trebalo biti svugdje, Rijeka je oličenje nereda.
Kamenjar je lijep ![]() I kakvo je ono drvo u kamenjaru, ispleteno ako se ne varam? |
|
![]() |
|
Kod tebe mi se najviše sviđa ulaz u kuću sa cvijećem a to mi je kod svakog predivno -------jer ono se kaže da je ulaz u kuću tvoje ogledala a kod tebe je predivno. Malo me podsijeća na kuću i cvijeće tako od mojih roditelja i tu sam najsretnija
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |