Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 165>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 20:32
korijenko samo gledaj vjerujem da ćeš je uskoro i nabaviti a s obzirom koliko biljaka imaš i kako su lijepe vjerujem da će uspjeti ovaj puta,a i biljke imaju rok trajanja Wink pa nekad uginu
baka,stefkaja, gioiaa hvala na posjeti i pohvali smile78
flavia ne brini biće moja cilindrika dobro Wink

hanić ljubica može naravno 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 21:04
jeeeeeeeee!!!! Jedva čekam listeka!!!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 00:27
Sanseveria je jako lijepa.Clap Moja mama ih je imala davno , i sjećam se da su nam posude u kojima su bile posađene znale popucati od siline korijena. U jutro smo znali naći ležeću sanseveriju i hrpu nereda oko nje.Smile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 08:20
ja baš i nemam sreće sa sanseverijama jer im ne odgovara mjesto, ili im sunce sprži listove ili nema dovoljno sunca ili previše vode..ovaj puta pored cilindrike imam još dvije i za sada mi ide dobro sa njima..
smrcko smile78

Na vrh
MihaS View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MihaS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 09:36
Uzivala sam
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 10:28
ma stavi ih bolan negdje gdje je tamnije i prestani zalijevati i one odoše ko iz vode.a vidi ti imaš 2 a ja samo ove obične imam-a ti kako se ono kaže stranjske imašsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 20:52
Bromi sandučić ti je pun ko šipak koštica! ja napisala cijeli roman i ode k Manituu -- aj isprazni sanduk
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 20:55
sory, letim..brišem..smile229
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 10:54
Bromi, pa kod tebe UVIJEK nešto cvate!! Ti si naša prava cura!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 10:59
cure moje svima jedna velika smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 14:50
jedan od mojih adama

nolina ili slonova noga

radovi na ulici su pri kraju dobili smo drvored

još jedan pogled na mačuhice

tu je i ozbiljni Cezar čim vidi aparat uozbilji se i misli kako zbrisati

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 15:01

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 15:10
kako lijepi Adam,a Cezar je pravi maneken,preslatki pesek.
Mačuhice su počele puzati,prava raskoš .
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 15:16
hvala Štefice, smile78
zahvaljuje i Cezar, a on se ne voli slikati veseo je sve dok ne vidi  fotoaparat
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:32
Bromi sve mi je lijepo, i nolina i cikasica i adenium....maćuhice su isto baš lijepo krenule...izgleda da će biti nešto od njih. Ulica će vam biti super po završetku radova, već je i sada lijepo, a Cezarić je super...vidiš kak čuva klematis! smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:41
Ma prekrasnosmile64
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:47
flavia je sjeo je kraj njega i ne miće kao da zna što treba čuvati Wink tako će i ruže samo ne pazi na novo posađene tulipane projuri direktno preko njih Confused
tebi smile78a jedna i za niho smile80
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:49
A daj Bromi....to je on projurio po tulipanima jer nije znao da su tu....vidjet češ kako neće kad budu niknuli na proljeće! smile72
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 21:51
Ulica će biti prekrasna, kao na zapadu. Tako bi trebalo biti svugdje, Rijeka je oličenje nereda.
Kamenjar je lijepsmile99.
I kakvo je ono drvo u kamenjaru, ispleteno ako se ne varam?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 22:06
Kod tebe mi se najviše sviđa ulaz u kuću sa cvijećem a to mi je kod svakog predivno -------jer ono se kaže da je ulaz u kuću tvoje ogledala a kod tebe je predivno. Malo me podsijeća na kuću i cvijeće tako od mojih roditelja i tu sam najsretnija
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.