Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:19
maa vidim par stvari :)
da namjeravaš kupiti plave perunike...to nebuš jer ih ja imam i preveć i donijet ću ti ih..ionako već danima razmišljam kako bi mogla poslije posla svratiti do tebe ako nemaš ništa protiv :)
i onda vidim da su nedavno zagorke bile kod tebe, a niste sve zajedno se sjetile navratiti do mene koja sam par km dalje :(
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:42
Belica draga ja sam se sjetila tvojeg pricanja iz Botanickog vrta i to mi je i dalo povoda da si uzmem te dvije stvari k srcu i spasim od zuba vremena . U Momentu jos imam drugog posla ali brzo ce doci na red za "restauriranje" !  

Draga moja Kontesaa , kad god imas vremena mozes svratiti ! Neznam da li Anabistrica i Carol znaju gdje si ti , ja sigurno nebi nasla . Vec sam napisala , a mislim da si me ti i dobro upoznala , ja se bojim da nakon mojeg peha sa svim onim kaj mi je uginulo dok me nije bilo tu i vasom svesrdnom pomoci , paketicima koji su dolazili sa svih strana , nebi izazvala dojam "fektarosice" ! To bi me jako bolilo !    
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:53
bravo gute,vrtić se baš lipo zašarenio a stolice su posebne!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:42
Andjelka draga , sretna sam da je ona faza prosla !  Tesko ti je kad se vratis s puta i dozivis ovakovo razocaranje kao ja ! Nu , necemo vise o tome , ove boje , ovo zelenilo daje stvarno snagu za zivot !
Sjeti se , i ti si me pitala da li trebam sto , nisam zaboravila !    smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:45
A sad , evo par novih slikica :

Ovo je super-iznenadjenje , posjeta uz radne akcije i to jos s poklonima ,
naravno , Anabistrica i Carol !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:51

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:55

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 23:59

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 00:03
Tu sam stavila male hibiskuse da narastu i zakriju ovaj nelijepi ugao !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 00:06

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 00:08
Ovo je jedna jako jako stara ruza , ruza moje mame . Meni ju je bilo zao rezati i sad me je prerasla !

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 07:26
draga gute,
lijepo je vidjeti tvoj vrt pun života i prekrasnih boja.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 08:04
Draga Gute, mamina ruža je prekrasna ovako visoka i razgranata, lijepo je što je zagorski dio foruma vrijedan i što se družite, cvijetići su lijepi još samo da dođe sunce i da ih razveseli.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 08:07
Draga moja Gute, dugo nisam bila kod tebe. A sada sam mogla reći samo
 smile227pa to nije onaj isti vrt od proljetos!!!
Prekrasan ti je! I kapa dolje tvom mužu kad ti toliko pomaže oko svega! Raznježim se kada čitam da sve radite skupa....

Veliki pozdrav za vas obojesmile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 08:14
Bome se sve lepo razraslo i rascvalo... Bravo za vredne ruke!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 21:07

citat
Leona moja , to ti je godina proizvodnje , shalim se ! Moj suprug i ja smo ove godine 52 godine u braku i mozes si misliti ono sto jedan misli to drugi izgovori !  Posla imamo jos puno a sve drugo , kako dragi Bog da !   

draga moja...taman koliko je meni godina...neka vas Bog pozivi jos toliko...bravo za vas...
bila sam ponovo kroz tvoju bastu i divila se jer imas i mnogo lepih ruzasmile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:06
SlavujVK  &  Smail  &  dadinica  &  Medvjed34  &  Leona31

Dragi moji , hvala vam da ste nas posjetili i da nas rad ovako lijepim rijecima nagradjujete !
Kad smo se vratili s onog sjevera bili smo tuzni i razocarani , medjutim , to smo skoro vec i
zaboravili ali samo zahvaljujuci vama ! Pogledajte dobro biljcice , prepoznati ce te svoje !
Ti draga Slavujcica a i ti draga moja dadinica kao i Medek ! Hvala vam puno !
Leona31 tebi hvala za svaku onu prefinu jutarnju kavicu a tebi Smail na kolacicima !
Vidimo se !     smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:13
Posla imamo jos dosta , gotovi jos nismo :

cvijeta .......

i u zardonieri takodjer .....

a ovo je pripremljeno za kamenjar ....

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:19
Belina , draga , vidi .......

Medek , vidis , napreduje ......

crvenim cvijetekom mi zahvaljuje da sam ju spasila .....

mladi kameni cvijet , stari jos uvijek pokazuje tragove "bolesti" ......

moja ponosna cuvarkuca .....

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:31
Pripreme za kamenjar se nastavljaju !

ima dosta posla .....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.