Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 94> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maa vidim par stvari :)
da namjeravaš kupiti plave perunike...to nebuš jer ih ja imam i preveć i donijet ću ti ih..ionako već danima razmišljam kako bi mogla poslije posla svratiti do tebe ako nemaš ništa protiv :) i onda vidim da su nedavno zagorke bile kod tebe, a niste sve zajedno se sjetile navratiti do mene koja sam par km dalje :(
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Belica draga ja sam se sjetila tvojeg pricanja iz Botanickog vrta i to mi je i dalo povoda da si uzmem te dvije stvari k srcu i spasim od zuba vremena . U Momentu jos imam drugog posla ali brzo ce doci na red za "restauriranje" !
![]() Draga moja Kontesaa , kad god imas vremena mozes svratiti ! Neznam da li Anabistrica i Carol znaju gdje si ti , ja sigurno nebi nasla . Vec sam napisala , a mislim da si me ti i dobro upoznala , ja se bojim da nakon mojeg peha sa svim onim kaj mi je uginulo dok me nije bilo tu i vasom svesrdnom pomoci , paketicima koji su dolazili sa svih strana , nebi izazvala dojam "fektarosice" ! To bi me jako bolilo ! ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
bravo gute,vrtić se baš lipo zašarenio a stolice su posebne!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Andjelka draga , sretna sam da je ona faza prosla ! Tesko ti je kad se vratis s puta i dozivis ovakovo razocaranje kao ja ! Nu , necemo vise o tome , ove boje , ovo zelenilo daje stvarno snagu za zivot !
Sjeti se , i ti si me pitala da li trebam sto , nisam zaboravila ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga gute,
lijepo je vidjeti tvoj vrt pun života i prekrasnih boja. ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Gute, mamina ruža je prekrasna ovako visoka i razgranata, lijepo je što je zagorski dio foruma vrijedan i što se družite, cvijetići su lijepi još samo da dođe sunce i da ih razveseli.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja Gute, dugo nisam bila kod tebe. A sada sam mogla reći samo
![]() Prekrasan ti je! I kapa dolje tvom mužu kad ti toliko pomaže oko svega! Raznježim se kada čitam da sve radite skupa.... Veliki pozdrav za vas oboje
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bome se sve lepo razraslo i rascvalo... Bravo za vredne ruke!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
citat Leona moja , to ti je godina proizvodnje , shalim se ! Moj suprug i ja smo ove godine 52 godine u braku i mozes si misliti ono sto jedan misli to drugi izgovori ! Posla imamo jos puno a sve drugo , kako dragi Bog da ! draga moja...taman koliko je meni godina...neka vas Bog pozivi jos toliko...bravo za vas... bila sam ponovo kroz tvoju bastu i divila se jer imas i mnogo lepih ruza ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVK & Smail & dadinica & Medvjed34 & Leona31
Dragi moji , hvala vam da ste nas posjetili i da nas rad ovako lijepim rijecima nagradjujete ! Kad smo se vratili s onog sjevera bili smo tuzni i razocarani , medjutim , to smo skoro vec i zaboravili ali samo zahvaljujuci vama ! Pogledajte dobro biljcice , prepoznati ce te svoje ! Ti draga Slavujcica a i ti draga moja dadinica kao i Medek ! Hvala vam puno ! Leona31 tebi hvala za svaku onu prefinu jutarnju kavicu a tebi Smail na kolacicima ! Vidimo se ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |