kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje kako vi mene znate raznjezit i bocnut za srce,presretna sam sto vam se sviđaju moji radovi,i zahvaljujem od srca na predivnim komplimentima
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kaćo svi tvoji radovi su mi prekrasni ali ova kameja me oborila s nogu. Inače imam jako puno nakita s kamejom jer su mi one tako romantične i nostalgične ali fenomenalne. da li je to decoupage papir. Vidjela sam na netu već taj motiv ali ne znam gdje ga ima za kupiti.
Kaća je
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Škrinjice su ti prekrasne,nježne.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ne znam shto bih izdvojila od ovako preeelepih radova, ali kako sam ljubitelj shkrinjica eto onda cu to :)
Sve je toliko zanimljivo i lepo i jes da neshto ne preferiram plavu boju, ali zadnji rad je zaista fantastichan!!! Pretpostavljam da je rizhin papir u pitanju poshto se vide ponegde "udubljenja" njegovi tragovi ? :) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća vrijedilo je čekati tvoje radove...
Škrinjice....bez riječi sam. I ja se slažem da je ponekad "manje-više".
Prekrasno...
A ove kutije također su mi prekrasne...bez obzira što ima više boja, po meni si ih super ukomponirala i nisu šarene i kičaste...
Bravo umjetnice!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve je prekrasno, ali škrinjice su me oduševile. Gdje ih nabavljaš?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ovo je vrijedilo čekati... bijela škrinja je odlična, ali mene je možda i više oduševilo ovo sa tulipanima, šta je to? slika ili kutija?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,sve je za 10 škrinjice su mi posebno drage
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga, sve mi je divno, nemam komentara uopće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
evo malo noviteta u mojoj decoupage "kuhinji"
![]() ![]() ![]() ![]() jedna kutijica ![]() ![]() kutijica knjiga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga znas da sam lijencina za uzet aparat pa poslikat,ali obecaj da ocu,uskoro
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća idemo, šta se čeka???
Gdje su novi radovi???
Stavi nam nešto da malo odmorimo okice...
![]() |
|
![]() |
|
piramida,sanjam cure drage hvala vam puno,puno
![]() |
|
![]() |
|
hvala tebi draga na predivnim komplimentima,bas si me raznjezila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Kaća, krasni radovi, vidim da ti je i rođendan bio u međuvremenu, e pa sve najljepše sa zakašnjenjem i od mene!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Draga moja kaća,
Na čudan način počinjem ove riječi, ali hvala ti što si ti meni darovala ovaj dan. Iskreno, čast mi je bilo na tvoj dan gledati tvoje radove u svojim rukama. Vidim se puno toga na slikama, ali kad tek se pogledaju radovi tkz. svojim očima dobiju punu vrijednost umjetnosti. Stvarno su predivni radovi i uskoro kreću za Ladimirevce!!! Sve želje su premještene u tvoju temu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3315 Zaključila sam moram jako puno učiti od tebe!!! ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Vidim ima i ovdje čestitara.
Tete, daje se na znanje, u rubrici ostalo, nevezano za cvijeće ima rubrika Sve najbolje želimo, pa tu se čestitaju rođendani, da ne mislite kako neki nisu čestitali, jer su i tamo čestitari.
Nisam ni ja prije znala, pa sam mislila kako ih se malo oglasi kad je nekome rođendan, a onda sam vidila posebnu rubriku.
Dakle, forum je na sve mislio, pa i na prigodne teme.
No kako dobrih želja nikad previše, to ja i ovdje čestitam.
Kaćooooooooooooo sretnoooooooooooo!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjuri su mrak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |