Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 79> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A joj,ovo je predobro a kao neke faldice spominješ-a ja mislila tako mora biti!Izmišljene su ti te kutijice za nećakinje a za faldice,odoh i ja do okuliste,povečala mi se očito dioptrija!Meni ovo u svakom slučaju "leži"i nemarim za takve sitnice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma meni se zapravo te "faldice" dopadaju - ali je komentar išao felinu jer je njoj sve OK. Ja sam davno negdje napisala da to tako mora biti i gotovo (mislim "faldice"),bez obzira na čijem su radu. Aha Izzy - to je taj štih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs, upravo sam htjela napisati da taj rad bez one faldice ne bi bio lijep.
Ona mu daje poseban štih.
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kutijice su slatkiš a ova za kavicu super..kaj falde..ma daj to tak mora bit
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja se slažem oko faldica... one moraju biti. na svim tutorialima koje sam odgledala uvijek kažu da faldice daju posebnu draž decoupageu što si ti ovdje i dokazala!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
one plave kutijice su baš slatke..........nisam bila kod stričeka doktora ali vjeruj mi na riječ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ooo, već si bila vrijedna
baš si ih dobro iskombinirala
a falde, gdje?
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure, svi naši radovi MORAJU imati faldice, i da se više o tome ne raspravljamo, jel tako? t a k o j e |
|
![]() |
|
Duda, pa gdje si ti nama, Jesu li već počele pripreme za ljeto, a radovi????????????
|
|
![]() |
|
Cure (valjda se tako osjećate), za ove krasne kutijice zaslužna je naša Ančica. Njezin tata izrađuje drevo, a salveticu sam dobila od nje, a to znači njena kutijica : moj posao - fifti:fifti
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sad mi je jasno odakle te kutijice neobičnog i izuzetno zanimljivog oblika (podsjetile su me na vrtuljak) naprosto su predivne
![]() ![]() ostala sam
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasna romantična kutijica
![]() |
|
![]() |
|
ovo je poklon mojoj sestri za rođendan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jao gogs,past ću na g itd,štaa je dobra!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
gogs ima li te salvetice sa ruzama po zg shopovima za kupit?..ludo volin taj motiv..kutijica je preljepa,prepreljepa,
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Tvoja sestra definitivno ima sreće....dobila je jako lijepi poklon...prekrasan
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijice, škrinjice, ma sve prekrasno! A o faldicama.......mmmmm, ja isto mislim da je baš tak moralo biti! Daje kutiji onaj starinski, domaći štih!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Sestra je dobila predivan poklon
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |