Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 79>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:08
A joj,ovo je predobro a kao neke faldice spominješ-a ja mislila tako mora biti!Izmišljene su ti te kutijice za nećakinje a za faldice,odoh i ja do okuliste,povečala mi se očito dioptrija!Meni ovo u svakom slučaju "leži"i nemarim za takve sitniceThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:15
ma meni se zapravo te "faldice" dopadaju - ali je komentar išao felinu jer je njoj sve OK. Ja sam davno negdje napisala da to tako mora biti i gotovo (mislim "faldice"),bez obzira na čijem su radu. Aha Izzy - to je taj štih        
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:40
Gogs, upravo sam htjela napisati da taj rad bez one faldice ne bi bio lijep.

Ona mu daje poseban štih. Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:59
kutijice su slatkiš a ova za kavicu super..kaj falde..ma daj to tak mora bit Big%20smile ja sam mislila da je takva salveta znači paše
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 21:04
i ja se slažem oko faldica... one moraju biti. na svim tutorialima koje sam odgledala uvijek kažu da faldice daju posebnu draž decoupageu što si ti ovdje i dokazala!Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 21:15
one plave kutijice su baš slatke..........nisam bila kod stričeka doktora ali vjeruj mi na riječsmile217............a kutija za kavu ima neke faldice??.....meni je to totalno šarmantno smile71
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 23:48
ooo, već si bila vrijedna
baš si ih dobro iskombinirala
a falde, gdje?smile73
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 08:20
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Gogs, upravo sam htjela napisati da taj rad bez one faldice ne bi bio lijep.

Ona mu daje poseban štih. [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

cure, svi naši radovi MORAJU imati faldice, i da se više o tome ne raspravljamo, jel tako? t a k o   j e
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 08:24
Duda, pa gdje si ti nama, Jesu li već počele pripreme za ljeto, a radovi????????????
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 08:29
Cure (valjda se tako osjećate), za ove krasne kutijice zaslužna je naša Ančica. Njezin tata izrađuje drevo, a salveticu sam dobila od nje, a to znači njena kutijica : moj posao - fifti:fifti       
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 09:06
sad mi je jasno odakle te kutijice neobičnog i izuzetno zanimljivog oblika (podsjetile su me na vrtuljak) naprosto su predivne smile141za vrijedne ruke a bogme i ti si to vrhunski doradila smile120a faldice po meni daju posebnu draž kao i kod kutija za kavu
ostala sam smile181kad sam vidjela onaj tanjur sa ptičicama tako nježan i romantičan naprosto fenomenalannnnnnnnnnnnnnnn
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 14:32
smile141smile73
smile73
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 14:40
Prekrasna romantična kutijica smile141
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:35
ovo je poklon mojoj sestri za rođendan

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:34
Jao gogs,past ću na g  itd,štaa je dobra!smile64
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:59
gogs ima li te salvetice sa ruzama po zg shopovima za kupit?..ludo volin taj motiv..kutijica je preljepa,prepreljepa,smile141
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:25
Tvoja sestra definitivno ima sreće....dobila je jako lijepi poklon...prekrasansmile141
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 11:36
Kutijice, škrinjice, ma sve prekrasno! A o faldicama.......mmmmm, ja isto mislim da je baš tak moralo biti! Daje kutiji onaj starinski, domaći štih!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:36
Sestra je dobila predivan poklon smile55
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:38

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.