Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() A ovo je novi stanovnik moje vrtne bajke. Poklon od moje velike curice za rođendan. ![]() Za sada je u verandi al uskoro seli van gdje mu je i mjesto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Štefice, vidim čekaju te radovi. Toliko ti je lijep vrt bio do sada, mogu misliti što ćeš nam prirediti za slijedeću sezonu. Balkon - WOW!
Štefi, je l' da nećeš jako dirati kamenjar ?! Tako je lijep bio ove godine.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Štefi, je l' da nećeš jako dirati kamenjar ?! Tako je lijep bio ove godine. [/QUOTE]
Hoya,radit ču još jedan ,novi kamenjar,a i onaj stari moram malo preurediti,bude opet lijep ![]() Baš sam nervozna ovih dana,još nema majstora,a ne mogu ništa započeti dok on ne oploči prilaz u kuću. Mislim i novu travu sijati,al ne znam jel če joj mraz naškoditi.Pokrila bih ju da joj mraz ne našteti. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve novosti su super ali i posljednja slika tvog balkona je baš dobra. Vidim da su ti pelargonije baš krasne!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna slika balkona
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Štefice, odlično si ti sve ugurala u kuću i cvijeće je predivno - zdravo, bujno, šareno, orno i čilo!! Zaista odlično izgleda. A balkon... Vau, kako je dobar balkon!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne zna što je ovo graptoveria ili neka echeveria, ali zaista je predivna ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Štefek...jako je lijepo na tvojoj verandi....a i viseće pelargonije su ti zaista impozantne i u ovo jesensko vrijeme. Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama.
Triša,ne znam točan naziv tog sukulenta,možda se netko javi tko zna. Kupila sam ga ovo proljeće na placu,stalno je u verandi i vidim da mu tu paše ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..jako mi se sve sviđa..prava vrtna bajka
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Balkon ti je predivan,tako je bujno i bogato.Tu vrstu pelargonija MM zove štapi,zato što kod mene se stvarno pretvore u štape a
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Bas pravo su njegovane, i predivnu si boju izabrala.
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Ma neka ne zna i Triša odma mi lakše
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
divan balkon ali cvijetni kutak tvoje verande je zaista bajka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |