kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 80> |
Korisnik | |||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nato hvala na predivnom komentaru,drago mi je da ti se dopadaju moji radovi..inovacije jedva cekam podijeliti s vama,tako da nemas na cemu zahvaljivat
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
kaća...bez teksta sam...nemogu izdvojiti ono što mi se najviše sviđa...definitivno imaš nevjerojatno isančan ukus za sentimentalnost i štih romantičnosti...oduševila si me...inovacije obožavam i na njima sam ti beskrajno zahvalna
![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
hvala draga vilavita
![]() |
|||
![]() |
|||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
||
![]() |
|||
Bolje biti vjetar nego list!
|
|||
![]() |
|||
||
goga-osijek hvala najljepsa
![]() lilian evo stavit cu slike na trikove i savjete,pronasla sam ih na netu,i na slican nacin radila kutijicu ![]() |
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
Ja bash ne shvatam taj mehanizam sa kesom... :(
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
predivni radovi...i moram priznat vrlo mastovite inovacije i tehnike (zidarska spuzva, vrecica...)
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
||
jeeeeeeeeeee,bilo bi super da se obistini to sto ti je na pameti,sta je tricavih 170-etak km,sve se moze,kad se hoce ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Joooooj kako sam sada ljubomorna!!!
![]() Kaća koliko je Stobreč udaljen od Zadra???
|
|||
![]() |
|||
||
superrrr ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
saara,ljiljanari, cure drage puno vam hvala
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
ja sam uvik "za" ali se moramo nas tri ukomponirati kada
![]() |
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
||
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Kako je lijepo
Ja volim kad ti stavljaš nove radove
Obožavam tvoje radove
|
|||
![]() |
|||
||
triba znat krast,oces rec ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala draga ![]() |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
Kačo draga, govori ti samo govori ali si bar za mene inovatorica, npr. da ja "kradem" s interneta to nebi sličilo na ništa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
koliko krasnih radova!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hej izzy,hvala puno,bice sigurno da sam puno priblizila aparat,nema sta drugo bit ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala draga moja ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |