Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 272> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imam ja Adama ... I njemu paše banana. Samo moram paziti sa mi smrčko ne smjesti psinu!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Od 100-tinjak sjemenki (senine i Lantanine) niklo je 6. Uvenule 2,3. Tebi sam dala koprivu, sebi važno ostavila najveću i najjaču - smokvu. Kaže Triša i valjda je tako: Jedino ona dobila lantanu!
I kad se meni to tako desi ja poludim. Idem do pobjede!
Lantana i seni, ovo je poziv za vas: spremajte mi sjemenčice!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Niho, vidi kako je smrčko nezahvalna! Je l' se tako kaže: nije zahvalna
![]() Gio, spremat ću sjemenčice!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Kad sam ovo kupila imalo je žuti cvijet - sad nema ništa!
![]() Kad sam ovo kupila rekli su da bi trebalo crveno cvasti - ali ništa!
![]() Ovo ni ne znam da li cvate, ali mi je predivno (bio je mali picmoljak u lantaninom paketu):
![]() Hosta cvate:
![]() I ovo mi cvate obilno prvi puta od kad imam:
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hoste su mi predivne i bez cvetanja
![]() a sedume volim u bilo kakvom obliku |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hoste su mi predivne i bez cvetanja
![]() a sedume volim u bilo kakvom obliku za skupljanje sjemena ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ovdje je ispala prava gungula s lantanama. Slijedeće godine ne šaljem sjeme nego sadnice da budemo sigurni. Nemoj slučajno da propustim ishod ovog dvoboja koriva - lantana.
![]() Hoya kod tebe svašta lijepoga u vrtu, nemam baš vremena zadnje vrijeme, ali pogledam ja što ima novoga. ![]() Ovi zadnji svi će cvjetati samo im treba vremena, a ovome mome u jesen pocrvene ove bobice pa je jako dekorativan, ova bobica padne na zemlju i naraste novi, meni sada cvjeta, žuti cvjetići kao kod većine seduma. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
gio - moram zapisati!
Lantana, toliko mi je sladak, sjajan, bucmast - i da nema cvijeta predivan je!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Aaaaa, ipak sam našla nešto što cvjeta, moja opuncija:
![]() Sjećate se kad sam ove zime vježbala cjepljenje ruža. I bila sam tužna jer se nije niti jedna uhvatila. A danas iznenađenje: Ipak je bijela uspjela:
![]() |
||
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...i što je sad to - roza ruža s bijelom granom?! ...e, pa nije čudo to sa koprivama, smokvama i bananama....smiksala si čak i ruže..... |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Da dobro je rekla manči, hoya stalno nešto miksa, i to vrlo uspješno. Počeli joj kaktusi cvjetati, aha sad će ona počet skupljat kaktuse, onda smo nadrapali.
Sedumići su slatki. Onaj što čekaš cvjet cvate tek ujesen - mislim da je to sedum sieboldi, nestane po zimi i na proljeće sam izađe, cvjeta roza crveno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Ruža me oduševila!
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma sve ti je prelijepo.
Mogranj ni kod mene nije cvjetao par godina, pa je onda cvjetao ali bez plodova, lani je ostao samo jedan plod, ove godine ima ih malo više - znači strpljen-spašen.
Možda ona "lantana" bude dala plodove prije nego mogranj
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
stvarno je ispala prava mućkancija sa lantanama
![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
ja moram pohvaliti tvoju opunciju jer meni velikoj ljubimici kaktusa nikako da procvate
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
za opunciju i ruzu
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Za oponcuniju nemam riječi -prekrasan cvijet----ma jesi li i nju zalila rumom ko moju marmeladu----čim tako cvijeta a ja dok malo liznem marmelade ja propijevam -nešto ti ne štima .---Kraljice Moja
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Manči - jesi li vidjela koliko kemije u mom vrtu - ispada da nemam pametnija posla, ali meni je baš fora igrati se!
Triša točno zboriš - navukle ste me na sedume i kaktuse, a da nisam ni primjetila. Niho mi je nagurala u najlon i ja zasadila. Sad samu sebe ulovim kako im se divim!
Željka
![]() OTOK, još je desetak cvijetova ostalo i sve ih pratim. Možda mi se posreći. Ako ne bude ploda na mogranju, možda rodi lantana - ali ona kod smrčka
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
kontesaa, bilo bi mi drago da sam smrčku dala lantanu, ali nekako joj baš na terasi paše kopriva
![]() korijenko, jesam ja cjepila tri boje na tri ruže, ali mi nisu uspjele. Sad ću se potruditi - ima i cjepljenja u jesen!
niho, samo ti pjevaj - lakše ćeš raditi. Ako treba spremit ću ti još neka cijeli Bi... pjeva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |