cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
moja prva gazanija ,al n
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i Yuka mi je prvi puta procvijetala
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a tu se natrpalo svega i svačega i sad ceka da se napravi kamenjar kako treba pa da se preseli
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
coreopsis
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jos uvijek je prepuna cv
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i za kraj jedna panoramska slika
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hvala Anci
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Pridružujem se Ančinom komentaru! predivno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prkosi su ti već procvjetali,bravo! Moji tek u povojima!
Ova panoramska je za čistu peticu!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Rosa ona stablašica je prekrasna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ovaj žuti sa crvenkastom sredinom
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ali ja nekako svugdje "kaskam" za Misty. Pa eto i ja posebno izdvajam one žute prkose!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Suseda
![]() kad vidim prkos uvijek se sjetim svoje bake koja ga je imala puno dvorište a rastao je iz svake pukotine, kod mene neće pa neće, sijala, presađivala ali on se tvrdoglavo odbija nastaniti kod mene ![]() Stablašica je prekrasna , bravo za yuccu koja je prvi put pokazala svoj predivni cvijet , kao i za gazanije, prvu od mnogih ![]() ![]() I da, morat ćemo ispiti kavicu uskoro draga moja ![]() |
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
A svim ostalim posjetiteljima mog malog carstva saljem velike |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |