Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 64> |
Korisnik | |
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mojih ovogodišnjih ljiljana...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ko iz nekog kataloga
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Hvala 1111!
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prekrasni su, posebno onaj drugi, crvenkasto-čokoladni! Čista fantazija!!! Možeš li navesti koji je to kultivar?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Andina, drago mi je da ti se sviđaju... i meni je taj čokoladni najdraži
![]() Mislim čak da sam pospremila omot, potražit ću pa javim... ako su napisali uopće ime kultivara... Ne znam kako sam zaboravila ovog zadnjeg ljepotana... ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasni su , meni je ovaj crveni
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ljiljani su lijepi , svaki na svoj način.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Andina, nažalost nigdje nisam pronašla omot, izgleda je netko dobro pospremao...
Evo još koja slika barem, posebni azijat, boja mu je sasvim dugačija u hladu i na suncu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ah...ti ljiljani divni su, ja bih rado imala sve
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vila, krasni su, posebno ovaj vinsko crveni.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mislim da je to kultivar "Landini" (klik na slike). I ovaj crveni je prekrasan! Čestitam!
|
|
|
![]() |
|
Hvala još jednom svima, posebno sam ponosna na njih jer su lukovice bile u pregroznom stanju kad sam ih kupila, ali me sve i jedan iznenadio predivnom cvatnjom... Iskreno, opsjeli su me ponovo dok sam gledala slike Vaših divnih ljiljana!
Andina, mislim da bi to bio taj kultivar sa slika! |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Vila divni su ti ljiljani.Baš lijepo osvježenje teme u ovo jesenje vrijeme..Ovaj azijski crveni imam i ja,boja mu se mjenja u zavisnosti od svijetlosti..Nisam sigurna za naziv jer ima ih više sličnih ovome.Pored ovoga koji je Andina pronašla ima još jedan zove se lilium nerone.Skoro da nema razlike između njega i landini-ja.I ja sam tražila naziv,ali..Više hibrirda ima te tamne boje,skoro pa crne.Ja imam i martagon takve tamno crveno-crne boje ni njemu ne znam ime.Na dekleraciji nije pisalo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo jedan link na kojemu ima punooo ljiljana i drugih lukovica sa imenima i prezimenima :D
http://www.vws-flowerbulbs.nl/home-nl/ |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala, Alisa! Izvrstan link! Sad si mi dala posla - dok ja to sve proučim, već će i proljeće doći. A da ne govorim koliko će stradati novčanik!
![]() |
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Andina]Hvala, Alisa! Izvrstan link! Sad si mi dala posla - dok ja to sve proučim, već će i proljeće doći. A da ne govorim koliko će stradati novčanik!
![]() Znam o čemu pričaš ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Alisa, potpuno se slažem sa Andinom! Hvala na linku, predivno nešto... Gdje kupujete lukovice ljiljana? Kod nas je ponuda očajna, pa i po trgovačkim centrima... Ove jeseni sam našla jedne ljiljane... polumrtve... obične žute azijate...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
vila2,ljiljani su ti krasni
![]() ![]() alisa,hvala na linku,i moj će novčanik stradati ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Vila2 imam pitanje ako imaš s tim iskustva. Jesenas sam dobila lukovice domaćeg bijelog ljiljana i posadila a on već izniknuo,bojim se da će se smrznuti a ide zima.Što da radim?
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Vila2 prekrasni su ti ljiljani,ne zna se koji je ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |