Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 53> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako su ti lijepi zapelcani muškatli a grčki oleander je super.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gr.oleander je predivan
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Zrinka, Stefkaja i Gioiaa na posjeti i lijepim rijecima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma je l' moguće da imaš još tako krasnog cvijeća?
Prekrasno. Ta je Tvoja "kućica" zbilja kao iz bajke!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
zaista je pravi raj u tvom vrtu, baš sam iznenađena s obzirom u kojim klim. uvjetima se nalazi.....predivno
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno imaš smisao za kombinirati i posložiti cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
volim prošetati tvojim vrtom, uvijek nešto lijepo, nešto novo. Žao mi je što zima kod tebe tako dugo traje, jer bi raskoš tvoga vrta sigurno bila još lijepša i stalno bi uživali posjećujući ga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Adeniumi ![]() Kupila sam i bugicu, slikano po kisi, pa je slika malo mutna. ![]() Dragoljub ![]() Dalija ![]() Za kraj ove sezone, moja najljepsa dalija. Hvala Baki, Minimode, Smrcku i Lori na posjeti i na lijepim rijecima. Vise nema cvijeca za slikati u vrtu, osim bijelog floksa i krizantema, ako budu uspjele procvjetati. A, uskoro cu vam slikati samo zimsku idilu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fuksija mozes ocekivati samo lepe reci,jer tvoj vrt i ti ,to zasluzujete.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Znaš da se veselim i toj zimskoj idili,jer i tad če kod tebe biti bajkovito
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Potpisujem Šteficu, zimska idila će kod tebe biti najljepša
![]() Izabrala si najljepšu daliju
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I meni je crvena dalia predivna, a bugica ti se baš uklopila, tamo pred prozor, dok ne zatopli, a onda će krasiti vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna je ova crvena dalija, ostat će nam u sjećanju do novih slika cvijeća u proljeće.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Dalija je baš lijepa, bugica je super a adeniumi lijepo rastu..
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kod nas su u ZG danas zalepršale prve pahulje snijeg. Šuljajući se ušla sam u tvoj vrt očekujući snijeg ili barem mraz, a kad tamo dalije i phloks.
Ovaj puta ti ne mogu poslati tople pozdrave jer je kod nas gotovo 0 stupnjeva. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sad sam bila kod Stefkaje, već ima zimski ugođaj.......pričaj nam što ima kod tebe da li se bijeli.........
Zadnja slika bila je "vatrena"....... sada sljedi bijela
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Dalija mi je jako lijepa...stavrno onak se istice bas od svih
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Evo jedne slikice
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
fuksija,
i ja bih rado nahvalila tvoj vrt al su mi ostale forumašice (i forumaši,naravno) oteli sve riječi koje sam htjela izgovorit.
zato još jednom potpisujem sve pohvale za tvoj bajkoviti vrt.
još kad sutra frendicama na kavi kažem da sam šetala po norveškom vrtu, nema šanse da mi povjeruju!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |