Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i dvije nove po narudžbi. Prva je trebala biti vesela, a druga modra
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo vesele
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I evo druge koja je morala biti modra, a moja inspiracija u modrom zakaže
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ah... ne znam koja mi je ljepša.. vedra ili modra... vedra je modra, a modra je (da, da vedra
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš kako si i zamislila...vesela i krasna škrinjica
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Ma što bi ti zamjerila. Hvala ti i tebi i lluvii.
Dakle to nije običan krekle nego onaj dvokomponentni classic iz lumosa. Ispod je bila bijela, pa step 1 pa dvije nijanse modre pa step2. Kad se osušilo ostale su mi na modrome na par mjesta neke bijele mrlje onda sam bojala s nekoliko nijansi modre, plave i zlatne. Najbolje ispadne kad ti nešto ne ispadne. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
E onda dobro da ti nije ispalo jer je odlično
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo sara ,krasne kutije |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako me iznenadio ovaj tvoj opis kraklea-nisam znala da može ići step 1, pa boja pa step 2-ja mislila da uvijek ide step2 odmah na step 1-bez boje između.
Znači nisi ništa utrljavala, već je provirila bijela boja sama od sebe? A baš sam te to htjela pitat za te bijele pukotine. Kutije su meni obje prekrasne-ona vesela, ma reci da nemaš inspiracije za plavo....al, na kutiji se to ne vidi-odlična je!!! Ova druga..ovaj efekt na poklopcu koji si postigla..i ne znam kakve su ti ono šablone oko slike...pa ove šablone dolje....ma savršeno, jednostavno savršeno!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Prvi put sam pogledala tvoju galeriju i doslovno ne satra tvoj cracle, il me oči varaju il meni to (pogotovo na tamnim podlogama) pari ka uzorak kože, neki 3D efekt dobiven, ma ne znam kako bi objasnila uglavnom prekrasno..
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pored novih radova evo nam i novih tehnika ,zbilja interesantno odrađen 2k i to se mora probati jer dobro izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |