Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 165>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 18:37
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 21:39
Sve je super, a Cezar je prekrasan!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 01:08
curice moje otok i cimicifuga šaljem vam veliku smile78

da vas izvijestim do danas je brojno stanje malih adeniuma 5 smile213
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 01:28
Bravo za uspjeh!!
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 18:53

Svaka čast, a koje će biti boje znaš li?Thumbs%20Up

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 08:59
Bravo za rasadnik, super si se dosjetila!
a ciklama, orhideja su melem za oči!
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 18:23

zaista prekrasna bugenvilija, ja imam ljubičastu i  cvjetala je cijelo ljeto, a sada je ćelava i odmara se.  Wink

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 18:48
naranđasta bugenvilija me je ugodno iznenadila cvijeta bujnije nego ljetos,
 ljubičasta mi je čelava, a i one koje sam pelcala od flavie ....mada su mi ti pelceri već cvijetali još nisam sto posto sigurna da su se primili ....jedva čekam proljeće da vidim smile64

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:39
evo još malo naranđaste

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:47
Auuuu koja ljepotica  . Obožavam narandžasto cvijeće, a u biti jako malo je takve boje i da dugo cvjetaju. Tvoja bungica ruši sve rekordesmile99
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:51
u ove hladne, zimske dane vesele me i hibiskusi..trenutno cvijetaju dva..jedan mladi pelcan ovog ljeta...drugi je stablašica crveno,bijelog, zelenog lista čiji cvijet sam čekala cijelo ljeto a procvijetao je tek sada

/Slika0197.jpg">

ove tek čekam da procvijetaju, ovaj prvi je shashin...nestrpljivo očekujem cvijet

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:59
ovo je drugi nije mi ga gore otvorilo

cvijeta i ljubičica

još uvijek nisu procvijetale sve orhideje

Flavia evo i naše ruselije

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:02
Smrcko na proljeće pelcamo bugicu smile127smile78
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:34
Bromi,kod tebe rascvjetano,prekrasno!Uživaju biljkice na svjetlu i suncu,a mi svi u njima!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:59
Evo Božić a tebi bugenvilija još cvjeta, sve je lijepo, godi ima ovo vrijeme. Clap
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:25
Bromi nisam žicala, divim se.
U živo sam boju marelice ili breskve( a čini mi se da je to ta boja), vidjela samo daliju kod jedne gospođe. Oči su mi ispale. Meni osobno ta boja lijepo stoji, možda mi je zato tako očaravjuća.

Kućne biljke su ti baš krasne i zdrave. Za tu ljepotu se moraju imati idealni uvjeti u kući, što ti očigledno imašsmiley1931.gif
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 00:03

Bromi...pa ruselija je GOLIJAT!Clap....baš mi je drago radi toga što je tako napredovala, da znaš Thumbs%20Up!...eto..ko zna...zna....a ne ja....bolje da ti ne pričam kak moja izgleda....Confused

Bugica je fenomenalna...moja/tvoja takva se super drži....nadam se da će i ona slijedeće sezone dati bar jedan cvjetić! Nadam se da će ti se i reznice malih bugica primiti....ako i ne....kad zatopli šaljem nove reznice raspoloživih....i vidiš vidiš...dobro si me podsjetila na tvoju ljubičastu....buš piknula jednu grančicu na proljeće, a Embarrassed? A hibiji su fenomenalni. Drago mi je da te uveseljavaju jer znam da ih jako voliš! Moji/majini hibiji, oni dva....za divno čudo...stalno cvatu....čak i rastu sad po zimi...totalno me iznenađuju.
Za adeniumiće wow! Kod mene brojno stanje 8 niknutih, hihihi! Pusa veelika za tebe smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 08:03
Rain, Lantana, Smrcko, Željka23 šaljem Vam veeliku pusu smile79
Flavia  bijela ruselija je super i ništa ne brini, a na crvenoj mi je pocrnilo nekoliko grana, mada ima i dobrih....kod njih se to zna desit ali isto tako ne znači da su propale one potjeraju iz korijena.
Naravno da ću piknuti grančicu bugice samo da zatopli pelcati ćemo sve u šesnajst.

Hibiji rastu kao ludi, za Maju će stići iznenađenje, kada ih već tako voli smile78

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 08:23
Vrt u kući! Prekrasno ima čovjek osjećaj da je još ljeto!Clap
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 08:53
Hvala baka smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.