Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 165> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Sve je super, a Cezar je prekrasan!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
curice moje otok i cimicifuga šaljem vam veliku
![]() da vas izvijestim do danas je brojno stanje malih adeniuma 5 ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Svaka čast, a koje će biti boje znaš li? |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bravo za rasadnik, super si se dosjetila!
a ciklama, orhideja su melem za oči!
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
zaista prekrasna bugenvilija, ja imam ljubičastu i cvjetala je cijelo ljeto, a sada je ćelava i odmara se. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
naranđasta bugenvilija me je ugodno iznenadila cvijeta bujnije nego ljetos,
ljubičasta mi je čelava, a i one koje sam pelcala od flavie ....mada su mi ti pelceri već cvijetali još nisam sto posto sigurna da su se primili ....jedva čekam proljeće da vidim ![]() |
|
![]() |
|
evo još malo naranđaste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Auuuu koja ljepotica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
u ove hladne, zimske dane vesele me i hibiskusi..trenutno cvijetaju dva..jedan mladi pelcan ovog ljeta...drugi je stablašica crveno,bijelog, zelenog lista čiji cvijet sam čekala cijelo ljeto a procvijetao je tek sada
![]() ![]() /Slika0197.jpg"> ove tek čekam da procvijetaju, ovaj prvi je shashin...nestrpljivo očekujem cvijet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je drugi nije mi ga gore otvorilo
![]() cvijeta i ljubičica ![]() još uvijek nisu procvijetale sve orhideje ![]() ![]() Flavia evo i naše ruselije ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko na proljeće pelcamo bugicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bromi,kod tebe rascvjetano,prekrasno!Uživaju biljkice na svjetlu i suncu,a mi svi u njima!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo Božić a tebi bugenvilija još cvjeta, sve je lijepo, godi ima ovo vrijeme.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Bromi nisam žicala
![]() ![]() U živo sam boju marelice ili breskve( a čini mi se da je to ta boja), vidjela samo daliju kod jedne gospođe. Oči su mi ispale. Meni osobno ta boja lijepo stoji, možda mi je zato tako očaravjuća. Kućne biljke su ti baš krasne i zdrave. Za tu ljepotu se moraju imati idealni uvjeti u kući, što ti očigledno imaš ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi...pa ruselija je GOLIJAT! ![]() Za adeniumiće wow! Kod mene brojno stanje 8 niknutih, hihihi! Pusa veelika za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Rain, Lantana, Smrcko, Željka23 šaljem Vam veeliku pusu
![]() Flavia bijela ruselija je super i ništa ne brini, a na crvenoj mi je pocrnilo nekoliko grana, mada ima i dobrih....kod njih se to zna desit ali isto tako ne znači da su propale one potjeraju iz korijena. Naravno da ću piknuti grančicu bugice samo da zatopli pelcati ćemo sve u šesnajst. Hibiji rastu kao ludi, za Maju će stići iznenađenje, kada ih već tako voli ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrt u kući! Prekrasno ima čovjek osjećaj da je još ljeto!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala baka
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |