Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 12:51
Nektarina opet puno drvo. Mladu su nam opet izgleda pojele voluharice, prekrasno je procvjetala i odmah zatim se počela sušiti

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 12:52
Maja lavanda, promjera preko 2 m

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 13:28
Lijepo je kod tebe. Ovi božuri su prekrasni. A što se tiče voća to se i meni dogodilo s kajsijom. Svake godine je otišla po jedna grana. Na kraju smo ju morali odrezati.
Lavanda ti je XXL veličine izgleda da joj godi kod tebe.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 13:31
Da, stvarno joj ovdje godi. Imam još 3, velike jesu, ali ovake ipak nisu. Otelim se da dođem do cvijeta kako bi je orezala

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 18:22
Prekrasne ruze abozur u 3 bojeLOL super,ne trebas kupovat vise vrsta!Sedumi su ti za 5!smile55
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 18:26
Hvala miska. Sada razmišljam kako da podijelim božur da ih imam posebno, iako ovako je baš prava atrakcija...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 18:31
Nemoj dijelit!Steta je kad imas nesto tako posebno,a najlakse je imat vise boja..mix imas samo ti i mozda samo sada a sljedeci cvijetici mozda budu svi isti,nikad ne znassmile105
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 19:17

Prekrasni božuri, a i sve ostalo ne zaostaje!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 10:48
Da, činjenica je da je sada poseban. A što ako bijeli prevlada? A ja baš volim ovu roza boju.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 10:48
Hvala Anastazija.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 10:49
Jupi, prije nekih desetk dana sam po stoti puta otkinula grančiću viburnuma (bijele snježne grude) kod susjede...činila sam to u proljeće, u ljeto, u jesen...sve varijacije sam isprobala...i nikako da dobijem mladicu. Upravo sam bila na balkonu i pogledam posudicu u kojoj stoje gerančice...Jedna je dobila korjenčić...Sreća neizmjerna. Baš mi je lijep. Smijem li ga tako malog na jesen posaditi odmah van na mjesto gdje će ubuduće biti ili da ga bolje ušuškam u neki kalić sada?
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:14
Draga Sanja, eto pregledala sam sve nove sličice, božur ti je fascinantan tako pomiješan, od one stare šljive probaj si ostaviti mladicu jer će ti poslije biti žao ako se sva osuši.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:18
Da, baš ispod nje ima mladice. Mislim da ću je svakako pokušati razmnožiti iako se bojim mi ne bi izrastao ringlov, jer vjerujem da je na njega cijepljena s obzirom da nam je plac bio pun ringlova oko stabala kada smo ga kupili.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 07:55
Sanja,krasno je kod tebe,lavanda je posebna a onaj jednostruki božur nemam,možemo se mijenjati,krasan mi je.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:02
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Da, baš ispod nje ima mladice. Mislim da ću je svakako pokušati razmnožiti iako se bojim mi ne bi izrastao ringlov, jer vjerujem da je na njega cijepljena s obzirom da nam je plac bio pun ringlova oko stabala kada smo ga kupili.

Probaj Sanja na ljeto kada dozriju šljive staviti koštice u zemlju, negdje na izdvojenom mjestu, i iduće godine bi trebale biti mladica, ili ih cijepi. Danas čovjek ne može kupiti neku dobru šljivu iz rasadnika. Ja sam imala dobre šljive ali su se zarazile šarkom i morali smo ih porezati, od tada više nikako da nabavim nešto kvalitetno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:47
Hvala Smail. Pokušat ću svakako.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 08:47
OSice...to mi je u pola mog božura izraslo tako. Mislim da ih neću moći razdvojiti.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 09:59
hvala ti na ovoj misli smile92U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.

vrt ti je predivan....kod tebe ima i papati mmmmmmmmmljac
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 10:02
11111, malo sam morala prilagoditi ovu krasnu misao jer mi nije stala po broju slova u potpis, ali suština je tu.  Hvala ti na posjetu.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 19:59
Sanja,koliko ti je star taj "grmić" lavande.Ja ju imam drugu godinu i mala je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.