Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 69> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volim ovako lijepe reportaže!
Slažem se s tvojim MM, solarne lampice će dati poseban štih vašem vrtu!
Cvijeće izgleda prekrasno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
"svašta po malo" je predivno, jel to mimulus crveni?
a kad se kalistemon rascvate bit će wow!
Žao mi je za ružu i meni se to dešavalo, al opet kad se rascvate bude ti drago što je imaš
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekarsno cvijeće,lijepa usporedba prije i sada.Kaj je to grčki oleander?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Idemo dalje
![]() Ovo su Marijini zvončići,a kak se još veli ,nemam pojma . ![]() Četkavac nikak da se pročetka. Kalistemon ![]() ![]() Klivija ![]() Ovu sam ružu kupila prošlu jesen i izgledala je ovako na kutiji. ![]() A sada je procvijetala i izgleda ovako- ![]() Zadovoljna sam jer mi je to jedna od najdražih boja. |
|
![]() |
|
Svašta po malo.
![]() ![]() ![]() Runolist ima pupoljke. ![]() Lantanine gazanije. ![]() I Lantanina lantana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
I meni je lijepo tvoje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Auuuu...sad če me Niho
![]() ![]() Evo Nihinog oleandera. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Niho,Flavia,Mira 021,Anči 39,Gioiaa,Misty-da,Baka,Lantana,Retriver-Sara,Lilie
![]() Flavia i Lilie baš vam hvala što ste mi napisale naziv za onu biljćicu,znači ,heuchere ima više vrsta . R.S. evo sad če biti više slika cvijeća,kiša je pala i sve se rascvijetalo i poraslo,no baš da je tak lijepo,ne znam,ja uživam u pravoj ljepoti koju vidim ovdje na forumu tak da mi ovo moje i nije nešto jer uvijek mi se tuđe više sviđa ![]() ![]() Ovako je to izgledalo prije tri godine, ![]() a sada ovako. Solarne lampice su bile želja MM,pa da ne bude baš sve po mom,želja mu se ispunila ![]() ![]() Grčki oleander ![]() Šarenolisna pelargonija sa jednim cvijetom. ![]() Begonija ![]() ![]() Jako me obradovao moj afrički ljiljan kada sam vidjela da če mi cvasti.Kupila sam ga prošle godine,a sada če cvasti. Agapanthus ![]() Običan oleander ![]() Jedva čekam da procvate. ![]() Verbena ![]() Pelargonija ![]() Pa opet verbena. ![]() Niho,vidi svog oleandera. ![]() Heba ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće.
![]() Onaj cvijet je koraljna zvončika.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno ti je cvijeće Štefice
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovo više nije vrtna bajka nego cvijetna bajka.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krasna kolekcija tulipana! A ovaj bokor maćuhica je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se slazem da ti je sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
KOliko cvijeća imaš i sve ti je prekrasno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Žardinjere na balkonu su se lipo rascvjetale,crvenolisni javor je prekrasan,a nikad nisam vidila takvu verbenu,baš je lipa
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno je Štefek kod tebe, sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |