Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brač - moj otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Brač - moj otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 22:05
prekrasne slike prirode u "raju"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 21:10
Bez teksta....divno, divno, prelepo smile94!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 15:23
Opet sam uživala u Braču i moru!!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 11:23
Lipi BračHeart
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 09:18
Jutros u Rijeci škura bura, pa sam zato skoknula na Brač i uživala u predivnim slikama tvog lijepog Otoka. Sve su slike perfektne, no jako me se dojmila agava, koju je izbacilo more - mrak slika!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 08:41
Ja u ovo zimsko jutro šetam po prekrasnom BračuTongue
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 08:08
 Snappy ....super  fotke...

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 06:49
Koja suprotnost - jutros kod mene zabijelio snijeg, a ja uživam u morskim slikama.
Lantana priznajem da sam prvi puta u ovoj temi Embarrassed, ali ne i zadnji. I ne znam koju sliku bi izdvojila: hortenzije, afričke ljiljane, pogled, more, kaktuse ili možda čak i snježne....Thumbs%20Up
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 23:51
predivno moresmile84
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 22:12
Kakva predivna šetnja prije spavanja.....Thumbs%20UpClapBig%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 22:09
Malo sam šetala s tobom, krasne su ti ove slike
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 22:03
Odavno nisam bila tu na ovoj temi. Imam nešto novih slika iz Bola

Zlatni rat zimi

Dominikanski samostan izgrađen je u 15. st. na poluotoku Glavica, na mjestu tadašnje biskupije.

... s istoka

Hotel Bijela kuća, prvi hotel u Bolu izgrađen od bračkog kamena, sad nažalost potpuno devastiran (državno vlasništvo)

Veli most, tako ga mi zovemo i tu je 100 godina pristajao brod (vapor) iz Splita, a sada pristaje katamaran

Cijela južna strana brača ima puno ovakvih spilja u moru

Agave rastu svukuda, najčešće među makijom, blizu mora.
Znate li da agava procvjeta jednom u svom životu (od 50 do 100 godina) i nakon toga umire. ja sam ovu sliku nazvala Posljednji dani agava

Ovu je more izbacilo na plažu, od niti koje se nalaze unutar lista radi se čipka, a od agave se radi i tekila

Još jedan morski detalj

život je more
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 00:01
AJJJJJ kako je divan otok nemogu vjerovati da ovako nešto postoji na zemlji...Draga moja Lantana prava si sretnica jer živiš u ovom raju .. more me očaralo a tek plaža samo sam sjela i zamišljala da sam tamo i da sa mojom Dalilom trčkaram po toj ljepoti...PREDIVNO!!!!!!! smile70
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:13
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 16:52
Divan otok... nadam se nekom skorom susretu s njim!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 13:25
Lantana slike su predivne, stvarno živiš na predivnom otoku..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 00:26
mami nas,mami da dođemo tamo
na početku si slikala iz satelita a sada sve bliže
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:14
Inox hvala ti što si izvukao temu, davno već nisam ništa slika stavila, a imam ih puno.
Ono gdje si bio je dominikanski samostan i imaju najljepši đardin u Bolu, prior (glava samostana) ima 85 godina i svaki dan ide autom u spizu i uvijek stane pored cvijeća na pjaci i nešto kupi, a časne ga održavaju, morat ću malo slikati da vidite taj vrt.

A sada evo kad sam već tu da stavim malo slika, Zlatnog rata. Kad si na njemu čini se ogroman, kao da mu nema kraja.

Fenomen ove plaže je u tome što mu se punta (šppica) zimi okrene prema zapadu, a ljeti se okrene prema istoku, to je utjecaj vjetra i morskih struja.

Žalo je kako se ide prema moru sve sitnije

Bor u cvatu

život je more
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 17:47
Da je život more i da je more život, jasno poručuju sve Tvoje fotografije. Neke kliču, a neke šapću te riječi. More, kamen, živopisno bilje i sve to protkano Tvojom neskrivenom ljubavi kojom ih zapažaš, daju potpunost značaju tih rečenica.
Uživao sam u svakoj slici: prekrasnih đardina, kamenih detalja, prelijepog bilja, prirode i sve prisutnog mora. Prisjetio sam  se kratkog boravka u franjevačkom samostanu i pogleda koji puca sa jedne njegove vrtne terase. Posebno me se dojmila stara kuća renovirana s pažnjom i poštovanjem prema autohtonom.
Sa Tvoje Vidove gore sve se lijepo vidi, osim moje melankolije i nostalgije koje me obuzmu pri napuštanju Tvojih tema.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:38
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma di si draga Dzo, baš mi je drago da si malo šetala po Braču, pa barem virtualno Wink

Tu sam draga moja..tu sam...prolazim kroz tezak period ali vjerujem da ce i poslije ove oluje izaci sunce i smiriti "vode" Wink...Hvala tebi na slikama...i svemu ostalom Lifeguard
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.