Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brač - moj otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Brač - moj otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 19:40
Ajme koji kaktusi, ajme,ajme,ajme...
Ča bin dala da mogu moje saditi u vrt, ovi imaju dobro jatno mjesto u zavetrini (ne znam to reć književni - zaštićeno od vjetra)
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 21:41
Kako su dobri! tako veliki,da je meni samo jedan takav.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 21:54
Svaki put kad svratim kod tebe ostanem bez riječi..uvijek nešto prekrasno, posebno i zadivljujuće...Koje divno mjesto za životSmile 
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:25
Ima stvarno prekrasnih đardina i dvora punih cvijeća. Najljepši je u Dominikanskom samostanu, ali tamo se moram najaviti i čim malo procvjeta slikat ću da vidite što su časne sve nasadile.

Evo sada malo starih kamenih motiva. Mene uvijek fascinira kako su ljudi obrađivali taj kamen i uvijek je dekorativan i traje vječno.

život je more
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 08:05
Lantana, imate predivnu i bogatu baštinu tu na otoku, ima se šta i viditi slike su ti lipe 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 20:21
Lantana hvala na lipim slikama,prosetah i bas mi je prijalo:)))
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 20:30
Kamen me oduvijek fascinira i onakav, samo "prirodno" obrađen a ovi tvoji detalji su fantastični i stvarno se moramo zamisliti kako su ljudi nekad stvarali tu "kamenu čipku". Svaka im čast, nadam se samo da naša generacija neće sve zatrpati smećem i da će se pronaći još ljudi kao ti pa da nam bar fotkama sačuvaju za buduće generacije.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:13
Vanja, Gio i Franjica drago mi je da vam se sviđaju kameni motivi, mene uvijek iznova fasciniraju.

Jučer sam slikala jedan mali dvor (natkrivena zatvorena terasa, nešto kao zimski vrt, površine 3 x 3 m) i pogledajte što je od cvijeća sve stalo unutra.

život je more
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 12:24
Ajme Lantana, tuga me uvatila steglo mi se oko srca vidivši ovaj botanički vrt u malom, a ja jadna se mućim tila bi, tila bi a nemam mjesta, u db. spavanje, grijanje liti zatvaranje prozora radi topline, kuhinja sjeverne strane puno se motamo tamo amo bilo bi cvića i po podu. Na skalama stamb. zgrade je uvik neki propuh ili po južini ili po buri a stanari hm. grintavi. 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 13:25
Lantana ne pitaju te ljudi jesi li postala paparaco, kad hodaš Bračom s fotoaparatom?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:40
Joj lantana kakve slike a kakvo cvijeće!!!smile94
Imam jedan prijedlog da sljedeća šetnja bude također tematska...recimo moreeeeee. I da nam onda slikaš samo more i barke i sve što je vezano uz more. Kako ti se čini ova ideja???
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 22:52
Evo Proljeće ispunjavam želju, sve se budi, mala proljetna euforija, pa evo malo nirvane

Tamaris procvjetao

Kaktusi i agave

Raste uz samo more

Jedan stari napušteni brod...

...i prekrasan zalazak sunca

život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 09:10
Hvala, opustila sam se sad mogu dalje
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:00
Lantana prekrasni prizori i fotografije, gledajući naročito more dođe me volja skoćiti u njega ali još je brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:45
Lantana prekrasne fotke, ali ove slike bonace na moru su mi baš za dušu. smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 10:00
Istina je Vanja da ovako na slikama izgleda kao da bi se mogli okupati, ali hladno je i vani i more.

Lana2 da zanš da je samo par sati poslije nego sam slikala ove slike bila takva nevera da se spojilo nebo i zemlja.

Tija, samo ti lagano odmori...
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 10:06
Lantana, iako je meni more pod nosom i prizori su slični, uživam gledati tvoje prekrasne fotografije
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:29
Lantana ne trebam ti reći koliko sam sretna što si mi ispunila želju!!!!
Šetnja je bila prelijepa.....

Puno ti hvala, ti si jedno veeeelikosmile86
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 22:31
bila sam dosta okupirana slanjem slika sa sajma Pordenone i svojim poslovima pa nisam stigla vidijeti što ima novo i zanimljivo.Danas sam vidijela Lantana tvoje slike Brača.Posebno su me dojmile snježne sličice.Je li ono Bol pod snijegom?Slike su prekrasne i neobične jer snijeg kod vas je prava rjetkost.Lijepe su ti i mendule u cvatu,koje kod vas cvatu puno ranije nego kod nas (Rijeka).Sve u svemu super!smile79
sutra je novi dan
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 22:40
slike su stvarno za opustiti se a tek uživo....ima Lantana umjetničkog duha definitivnosmile55
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.