Brač - moj otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne slike prirode u "raju"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Bez teksta....divno, divno, prelepo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet sam uživala u Braču i moru!!!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipi Brač
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jutros u Rijeci škura bura, pa sam zato skoknula na Brač i uživala u predivnim slikama tvog lijepog Otoka. Sve su slike perfektne, no jako me se dojmila agava, koju je izbacilo more - mrak slika!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja u ovo zimsko jutro šetam po prekrasnom Braču
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koja suprotnost - jutros kod mene zabijelio snijeg, a ja uživam u morskim slikama.
Lantana priznajem da sam prvi puta u ovoj temi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno more
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakva predivna šetnja prije spavanja.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam šetala s tobom, krasne su ti ove slike
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odavno nisam bila tu na ovoj temi. Imam nešto novih slika iz Bola
Zlatni rat zimi ![]() Dominikanski samostan izgrađen je u 15. st. na poluotoku Glavica, na mjestu tadašnje biskupije. ![]() ... s istoka ![]() ![]() Hotel Bijela kuća, prvi hotel u Bolu izgrađen od bračkog kamena, sad nažalost potpuno devastiran (državno vlasništvo) ![]() Veli most, tako ga mi zovemo i tu je 100 godina pristajao brod (vapor) iz Splita, a sada pristaje katamaran ![]() Cijela južna strana brača ima puno ovakvih spilja u moru ![]() Agave rastu svukuda, najčešće među makijom, blizu mora. Znate li da agava procvjeta jednom u svom životu (od 50 do 100 godina) i nakon toga umire. ja sam ovu sliku nazvala Posljednji dani agava ![]() Ovu je more izbacilo na plažu, od niti koje se nalaze unutar lista radi se čipka, a od agave se radi i tekila ![]() Još jedan morski detalj ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
AJJJJJ kako je divan otok nemogu vjerovati da ovako nešto postoji na zemlji...Draga moja Lantana prava si sretnica jer živiš u ovom raju .. more me očaralo a tek plaža samo sam sjela i zamišljala da sam tamo i da sa mojom Dalilom trčkaram po toj ljepoti...PREDIVNO!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan otok... nadam se nekom skorom susretu s njim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantana slike su predivne, stvarno živiš na predivnom otoku..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mami nas,mami da dođemo tamo
![]() na početku si slikala iz satelita a sada sve bliže ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Inox hvala ti što si izvukao temu, davno već nisam ništa slika stavila, a imam ih puno.
Ono gdje si bio je dominikanski samostan i imaju najljepši đardin u Bolu, prior (glava samostana) ima 85 godina i svaki dan ide autom u spizu i uvijek stane pored cvijeća na pjaci i nešto kupi, a časne ga održavaju, morat ću malo slikati da vidite taj vrt. A sada evo kad sam već tu da stavim malo slika, Zlatnog rata. Kad si na njemu čini se ogroman, kao da mu nema kraja. ![]() ![]() ![]() ![]() Fenomen ove plaže je u tome što mu se punta (šppica) zimi okrene prema zapadu, a ljeti se okrene prema istoku, to je utjecaj vjetra i morskih struja. ![]() ![]() ![]() ![]() Žalo je kako se ide prema moru sve sitnije ![]() ![]() ![]() Bor u cvatu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Da je život more i da je more život, jasno poručuju sve Tvoje fotografije. Neke kliču, a neke šapću te riječi. More, kamen, živopisno bilje i sve to protkano Tvojom neskrivenom ljubavi kojom ih zapažaš, daju potpunost značaju tih rečenica.
Uživao sam u svakoj slici: prekrasnih đardina, kamenih detalja, prelijepog bilja, prirode i sve prisutnog mora. Prisjetio sam se kratkog boravka u franjevačkom samostanu i pogleda koji puca sa jedne njegove vrtne terase. Posebno me se dojmila stara kuća renovirana s pažnjom i poštovanjem prema autohtonom. Sa Tvoje Vidove gore sve se lijepo vidi, osim moje melankolije i nostalgije koje me obuzmu pri napuštanju Tvojih tema. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |