Brač - moj otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme koji kaktusi, ajme,ajme,ajme...
Ča bin dala da mogu moje saditi u vrt, ovi imaju dobro jatno mjesto u zavetrini (ne znam to reć književni - zaštićeno od vjetra)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kako su dobri! tako veliki,da je meni samo jedan takav.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Svaki put kad svratim kod tebe ostanem bez riječi..uvijek nešto prekrasno, posebno i zadivljujuće...Koje divno mjesto za život
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ima stvarno prekrasnih đardina i dvora punih cvijeća. Najljepši je u Dominikanskom samostanu, ali tamo se moram najaviti i čim malo procvjeta slikat ću da vidite što su časne sve nasadile.
Evo sada malo starih kamenih motiva. Mene uvijek fascinira kako su ljudi obrađivali taj kamen i uvijek je dekorativan i traje vječno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana, imate predivnu i bogatu baštinu tu na otoku, ima se šta i viditi slike su ti lipe
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana hvala na lipim slikama,prosetah i bas mi je prijalo:)))
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kamen me oduvijek fascinira i onakav, samo "prirodno" obrađen a ovi tvoji detalji su fantastični i stvarno se moramo zamisliti kako su ljudi nekad stvarali tu "kamenu čipku". Svaka im čast, nadam se samo da naša generacija neće sve zatrpati smećem i da će se pronaći još ljudi kao ti pa da nam bar fotkama sačuvaju za buduće generacije.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vanja, Gio i Franjica drago mi je da vam se sviđaju kameni motivi, mene uvijek iznova fasciniraju.
Jučer sam slikala jedan mali dvor (natkrivena zatvorena terasa, nešto kao zimski vrt, površine 3 x 3 m) i pogledajte što je od cvijeća sve stalo unutra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Ajme Lantana, tuga me uvatila steglo mi se oko srca vidivši ovaj botanički vrt u malom, a ja jadna se mućim tila bi, tila bi a nemam mjesta, u db. spavanje, grijanje liti zatvaranje prozora radi topline, kuhinja sjeverne strane puno se motamo tamo amo bilo bi cvića i po podu. Na skalama stamb. zgrade je uvik neki propuh ili po južini ili po buri a stanari hm. grintavi.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lantana ne pitaju te ljudi jesi li postala paparaco, kad hodaš Bračom s fotoaparatom?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joj lantana kakve slike a kakvo cvijeće!!!
![]() Imam jedan prijedlog da sljedeća šetnja bude također tematska...recimo moreeeeee. I da nam onda slikaš samo more i barke i sve što je vezano uz more. Kako ti se čini ova ideja???
|
|
![]() |
|
Evo Proljeće ispunjavam želju, sve se budi, mala proljetna euforija, pa evo malo nirvane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamaris procvjetao ![]() ![]() Kaktusi i agave ![]() Raste uz samo more ![]() Jedan stari napušteni brod... ![]() ...i prekrasan zalazak sunca ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala, opustila sam se sad mogu dalje
|
|
![]() |
|
Lantana prekrasni prizori i fotografije, gledajući naročito more dođe me volja skoćiti u njega ali još je brrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana prekrasne fotke, ali ove slike bonace na moru su mi baš za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
Istina je Vanja da ovako na slikama izgleda kao da bi se mogli okupati, ali hladno je i vani i more.
Lana2 da zanš da je samo par sati poslije nego sam slikala ove slike bila takva nevera da se spojilo nebo i zemlja. Tija, samo ti lagano odmori... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, iako je meni more pod nosom i prizori su slični, uživam gledati tvoje prekrasne fotografije
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana ne trebam ti reći koliko sam sretna što si mi ispunila želju!!!!
Šetnja je bila prelijepa.....
Puno ti hvala, ti si jedno veeeeliko
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
bila sam dosta okupirana slanjem slika sa sajma Pordenone i svojim poslovima pa nisam stigla vidijeti što ima novo i zanimljivo.Danas sam vidijela Lantana tvoje slike Brača.Posebno su me dojmile snježne sličice.Je li ono Bol pod snijegom?Slike su prekrasne i neobične jer snijeg kod vas je prava rjetkost.Lijepe su ti i mendule u cvatu,koje kod vas cvatu puno ranije nego kod nas (Rijeka).Sve u svemu super!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
slike su stvarno za opustiti se a tek uživo....ima Lantana umjetničkog duha definitivno
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |