Lošinj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U pregledavanju Foruma naiđoh i na ovu tvoju temu pa rekoh idem malo pogledati da se prisjetim...
Kao prvo, pohvalit ću fotke: znaš odabrati detalj, učiniti da neka sitnica postane objektom naše pažnje... A Lošinj... Više sam puta ljetovala tu: Veli, Mali, Rovenska... Kasnije, brodićem, iz (tada) nove marine u Cresu, obišli sav taj kraj uzduž i poprijeko, penjali se na Lubenice, obilazili dobre restorane, papali najbolju janjetinu, a o ribi i drugim morskim plodovima da ne govorim. I MM još od ranije ima lijepe uspomene od tuda, jer je tu boravio mjesecima (kao šef gradilišta restorana u željezničarskom odmaralištu. Dakle, vidiš što si napravila sa svojim krasnim slikicama: gledajući njih uživala sam ponovo u ljepoti tvog kraja, a i prizvala si mi u misli jako puno lijepih sjećanja. LP |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super draga, baš sam nakon jučerašnjeg planinarskog pohoda danas rađe prošetala morem, pa još si me podsjetila ne neke davne romatične šetnje Velim lošinjem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
predivna šetnja, nakon riječkog tmurnog dana, podigla si mi raspoloženje...hvala
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dan napokon nije bio baš potpuno tmuran, odličan za jednu malu šetnju prije kiše, pa krenimo mojim malim mistom ![]() Samo ćemo malo onako krišom zaviriti u dvorište jedne kapetanske vile... ![]() ....a onda nastaviti uskom cestom koja vodi prema moru ![]() Iza kamenih zidova kojima su ograđeni vrtovi i dvorišta vire agave .... ![]() ![]() ......palme i naranče .... ![]() ....masline ..... ![]() ![]() .... malo cvijeća ![]() ![]() ![]() a i divlji narcisi već cvatu ![]() i evo, vidi se more ![]() Veli Lošinj ima jednu veću luku i ovu manju, ribarsku - Rovenska ![]() U prizemljima svih ovih kućica nekada su bila spremišta za ribarske alate, danas se one koje su obnovljene iznajmljuju turistima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iz luke Rovenska put vodi prema drugim uvalama otoka Lošinja ![]() ![]() To je bio početak izgradnje šetnica, danas šetnica prati cijelu vijugavu obalu otoka i prolazi kroz borovu šumu i mnoštvo lijepih uvala . Ovu šetnicu uz obalu zovemo Put dupina, jer se vrlo često mogu vidjeti dupini kako iskaču iz mora. Ali o tome nekom drugom prilikom..... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dok sam gledala i ja sam mislila na tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gledala sam emisiju, meni je to najljepša mala luka, naravno da nisam objektivna, ipak je to moje rodno mjesto. Ali da je fotogenično, je.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Danas je u emisiji " More" bila reportaža o Velom Lošinju i naličju prekrasno obojanih fasada koje je Otok pokazala i na svojim slikama .Stvarno su predivne te zgrade obučene u to živo ,veselo "odjelce".
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
OTOK,pregledala sam svih 10 str.o Lošinju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nikad nisam bila na Lošinju ali ovo tako mami... da se dođe. Predivno je. tako je puno predivnih detalja da ne znam što bih izdvojila.Ali čestitke i tebi Otok,imaš oko za detalje to je definitivno.Ugodna šetnja u ovo jesensko veče.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
u malom losinju je u skoli sad ce vec biti godina dana pa ga planiramo jednom iznenaditi.Kad cu putovati dolje javit cu ti pa mozemo nekud i na kavu, zasto ne.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tu ti živi brat? Valjda ćeš se javiti kad dođeš
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepe su slike ovo mi je jos jedan znak da moram posjetiti cim prije brata
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
opet mi je bilo lijepo u šetnji, bez obzira na god. doba, još da mi je sjest na onu klupicu....
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno i predivno, pred puno godina sam dosta godišnjih odmora provel a na Čikatu. No puno se toga od tada promijenilo i još je lijepše i lijepše
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala vam što ste prošetale uz more.
Svako godišnje doba ima svoje čari, da idem danas slikati, bilo bi sasvim drugačije jer je sunčano i mirno, po buri bi opet bilo drugačije..... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok slike su prekrasne.
Sada sam dobila želju otputovati za vikend na more. Doživjeti ga malo drugačije u odnosu na ljeto.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobro veli Hana....... pravi raj. Lijepe i jesenske slike, a ljetne su bez premca.... rado se vratim na ljetne slike pogotovo one prekrasnog bistrog i čistog mora....ahhhhhhh.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
preljepe slike još ljepšeg otoka.Da ne ovisim o poslu mogla bih tu mirne duše živjeti
Otok jesi li ti svjesna da živiš u Raju?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala OTOk na predivnim sličicama!
Lošinj je lijep u svim godišnjim dobima!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |