Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lošinj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lošinj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 23:27
U pregledavanju Foruma naiđoh i na ovu tvoju temu pa rekoh idem malo pogledati da se prisjetim... 
Kao prvo, pohvalit ću fotke: znaš odabrati detalj, učiniti da neka sitnica postane objektom naše pažnje...
 A Lošinj... Više sam puta ljetovala tu: Veli, Mali, Rovenska... Kasnije, brodićem, iz (tada) nove marine u Cresu, obišli sav taj kraj uzduž i poprijeko, penjali se na Lubenice, obilazili dobre restorane, papali najbolju janjetinu, a o ribi i drugim morskim plodovima da ne govorim. I MM još od ranije ima lijepe uspomene od tuda, jer je tu boravio mjesecima (kao šef gradilišta restorana u željezničarskom odmaralištu.
Dakle, vidiš što si napravila sa svojim krasnim slikicama: gledajući njih uživala sam ponovo u ljepoti tvog kraja, a i prizvala si mi u misli jako puno lijepih sjećanja.    LP
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 21:10
Super draga, baš sam nakon jučerašnjeg planinarskog pohoda danas rađe prošetala morem, pa još si me podsjetila ne neke davne romatične šetnje Velim lošinjem.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:55
predivna šetnja, nakon riječkog tmurnog dana, podigla si mi raspoloženje...hvalaClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:37
ClapClapZa kraj dana šetnja ovim prekrasnim krajolikom!Hvala Otok!Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 18:32

Dan napokon nije bio baš potpuno tmuran, odličan za jednu malu šetnju prije kiše, pa krenimo mojim malim mistom

Samo ćemo malo onako krišom zaviriti u dvorište jedne kapetanske vile...

....a onda nastaviti uskom cestom koja vodi prema moru

Iza kamenih zidova kojima su ograđeni vrtovi i dvorišta vire agave ....

......palme i naranče ....

....masline .....

.... malo cvijeća

a i divlji narcisi već cvatu

i evo, vidi se more

Veli Lošinj ima jednu veću luku i ovu manju, ribarsku - Rovenska

U prizemljima svih ovih kućica nekada su bila spremišta za ribarske alate,
danas se one koje su obnovljene iznajmljuju turistima

Iz luke Rovenska put vodi prema drugim uvalama otoka Lošinja

To je bio početak izgradnje šetnica, danas šetnica prati cijelu vijugavu obalu otoka i prolazi kroz borovu šumu i mnoštvo lijepih uvala .
Ovu šetnicu uz obalu zovemo Put dupina, jer se vrlo često mogu vidjeti dupini kako iskaču iz mora.
Ali o tome nekom drugom prilikom.....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 21:11
Dok sam gledala i ja sam mislila na tebe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:27
Gledala sam emisiju, meni je to najljepša mala luka, naravno da nisam objektivna, ipak je to moje rodno mjesto. Ali da je fotogenično, je.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:03
Danas je u emisiji " More" bila reportaža o Velom Lošinju i naličju prekrasno obojanih fasada koje je Otok pokazala i na svojim slikama .Stvarno su predivne te zgrade obučene u to živo ,veselo "odjelce".
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 23:21
OTOK,pregledala sam svih 10 str.o Lošinju bila sam 2005 u Artatoru kod M.Lošinja i žao mi je da nisam vidjela Veli a sad vidim kako bi se isplatilo doći na Lošinj i zimi ,a ipak u proljeće najviše radi zdravlja,ma u svako doba
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 20:53
Nikad nisam bila na Lošinju ali ovo tako mami... da se dođe. Predivno je. tako je puno predivnih detalja da ne znam što bih izdvojila.Ali čestitke i tebi Otok,imaš oko za detalje to je definitivno.Ugodna šetnja u ovo jesensko veče.Approve
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 19:41
u malom losinju je u skoli sad ce vec biti godina dana pa ga planiramo jednom iznenaditi.Kad cu putovati dolje javit cu ti pa mozemo nekud i na kavu, zasto ne.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 16:27
Tu ti živi brat? Valjda ćeš se javiti kad dođeš
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:48
preljepe su slike ovo mi je jos jedan znak da moram posjetiti cim prije brata
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 12:18
opet mi je bilo lijepo u šetnji, bez obzira na god. doba, još da mi je sjest na onu klupicu....
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:59
prekrasno i predivno, pred puno godina sam dosta godišnjih odmora provel a na Čikatu. No puno se toga od tada promijenilo i još je lijepše i lijepšeClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 11:35
Hvala vam što ste prošetale uz more.
Svako godišnje doba ima svoje čari, da idem danas slikati, bilo bi sasvim drugačije jer je sunčano i mirno, po buri bi opet bilo drugačije.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 11:11
Otok slike su prekrasne.

Sada sam dobila želju otputovati za vikend na more. Doživjeti ga malo drugačije u odnosu na ljeto.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 22:17
Dobro veli Hana....... pravi raj. Lijepe i jesenske slike, a ljetne su bez premca.... rado se vratim na ljetne slike pogotovo one prekrasnog bistrog i čistog mora....ahhhhhhh.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 21:19
preljepe slike još ljepšeg otoka.Da ne ovisim o poslu mogla bih tu mirne duše živjeti

Otok jesi li ti svjesna da živiš u Raju?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 20:55
Hvala OTOk na predivnim sličicama!
Lošinj je lijep u svim godišnjim dobima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.