nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
što duže gledam imam dojam da osiječam mirise zumbula
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Stvarno mirišu prekrasno.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
JUče slikano u mome vrtu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
baš su divni
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve puno boja, šarenila, pupoljaka... Bravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Jaglaci su prekrasni!!!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nuna,predivno.Svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme što su ti lijepi lila jaglaci.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova kombinacija jaglaca i karanfilića mi se baš sviđa, kad sve bude u cvatu mora biti lijepa slika!
|
|
![]() |
|
Hvala svima.Biće sutra još novih slika.Danas sam bila zaokupljena radom u povrtnjaku.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno!
|
|
![]() |
|
Hvala baka.Evo još nešto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I još
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pelargonije su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose.Njih sam nabavila u jednom rasadniku.Imaju ih u dvanaest boja.Ove su jedino bile procvijetale .Tako sam znala koje boje da kupim.Ostale ću ići kupiti ovih dana pa Vam budem i njih pokazala.
|
|
![]() |
|
moje su stare,jedne godine sam imala krasne pelargonije dok mi ih nevrjeme nije sredilo. rijetko mi cvjetaju,stabljika im je drvenasta i imaju lišća al cvjeta skoro nista
|
|
![]() |
|
Moja snaha je imala predivne pelargonije prošle godine,Bile su ogromne šteta što nisam imala čime da ih uslikam.Isto su bile stare.Ona ih je orezala na visinu od četiri pupa malo skratila korijen i ponovo posadila.Kupila je đubrivo za cvijetajuće biljke.Kažem bile su predivne.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas sve divno cvjeta u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
Hvala zvrk.Trudim se da stalno nešto cvijeta.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |