Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dorinin početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dorinin početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:15
Danci-ka thanksEmbarrassed

Mare namještaj je stari u dječjoj sobici pa su moje curke poželjele malo promjene (ali dalje od rozog ) ne ide Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:07
stvarno prekrasno i bas proljetno.bravo
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 15:03
čestitam na 600smile75........a i ja još sitno brojim da okrugle brojkeWink
jedva čekam da vidim šta si smislila s namještajem...
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 14:59
hi hi hi mare evo ja sa 600 postom baš se tebi javljam Wink

Znaš po sebi kad se radi se radi, a kad je fjaka onda je fjaka Wink

Ovaj vikend krećem s namještajem, pa ak me nema u ponedjeljak tu onda znači da se ukućanima namještaj nije svidio pa ja šmirglam i vraćam u staru boju Wink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 14:41
naša recycle lady se probudilaTongue...........jako lijepa tacna čokoladice a bočice već uobičajeno slatkesmile78
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 11:57
Ono četvrtasto je plastična tacna koja je bila tako ružne zelene boje da to ne možete ni zamisliti, pa sam ju odlučila urediti Wink
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 11:39
Sve bolje od boljeg!Prekrasno je aji ona tacnica (ili ji tanjur) četvrtasta  je glavna,prava proljetna,savršena!Thumbs%20Up
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 10:36
A moram kad je svizac odlučio još 6 tjedana zime i počeo motati čokoladu Wink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 10:29
smile55i ti si počela prizivati proljeće!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 09:59
Evo malo novih radova

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 09:26
Curke thanks, ja radim punom parom, pa kad poslikam stavim dok me drži volja i inspiracijaWink

Kad će više to proljeće...la la la llllaaaaaaa
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 22:38
smile120reciklaža
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 20:49
Bočice su prva liga,očito nam je svima dosadila zima pa bar radovima unosimo dašak proljeća!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 12:21
bravoooooooooo za narudžbe,da ih bude sta vise zelinsmile211..i mene odusevljava tvoje recikliranje,super,supersmile141
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:25
draga moja oduševljena sam tvojim recikliranjemsmile55........i još i narudžba.....Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 15:00
Dorina, zimski semestar je gotov kaj se tiče ispita i obaveza, nije još formalno jer čekam neke bodove i ocjene,
ali trenutno mi je mozak na paši kao da sam već upisala sljedeći semestar Embarrassed
O,da,čim vidiš prvu visibabu,viči i vidimo se...ili nacrtaj kakav jaglac i pravi se da je stiglo proljeće, vidiš da sam ja šafrane izvukla na sunce LOL
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 12:38
Primavera smile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 12:32
Hots%20for%20youHots%20for%20you ...ma, preodlične su ti ove staklenke... baš si razmišljam da i sama sredim jednu omanju hrpu flašica kaj mi stoji i čeka bolje dane happy%20roll ...i bravo za narudžbe Palac%20gore
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 12:13
hvala ti kami draga baš si me lijepo ishvalila tak da sam si jako važna kaj recikliram Wink baš me obuzelo to ludilo staklenki, a još ima svašta za raditi a vremena malo.

Sad kad zatopli mogli bi obrnut i kakvu kavicu Wink jer su ispiti gotovi ili sam opet pobrkala lončiče? Embarrassed
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:43
Dorina draga, ja škicnem uvijek tvoje radove, i oduševljavam se recikliranjem staklenkica i ostalog, samo nikak te ishvaliti Embarrassed
Sviđa mi se što dosta različite boje i motive koristiš i što spajaš bljedunjave nijanse s jačima pa je stvarno svaki uradak poseban
i jedino ih oblik odaje da su bile ambalaža istog proizvoda Thumbs%20Up
ona kutijica s čipkom mi je isto mrak, baš ti je ispala predivno i neobično, kao iz kakve stare blagdanske čestitke Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.