prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prila, stvarno si umjetnica! Tvoji radovi su prekrasni, svi, al one slike anđela su me oborile s nogu. Svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imala sam sličnog konjića kad sam bila mala, tada smo imali takve igračke, ispunjene vatom.
Svašta lijepoga radiš, kuglice od špage su savršene |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kami,mare-nostrum,iris,ivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prila,ne podcjenjujući ništa drugo od tvog rada normalno, one kuglice od špage su fenomenalne!!! Svaka ti čast na mašti i kreativnosti.Ali ponavljam svi tvoji radovi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ti si stvarno talentirana za puno toga i sve lijepo napraviš
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
konjić je pre-predobar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajmeee, kako je dobaaar njićko, super mi izgleda takvo šivanje i okice su mu medene :D
A pločice su predivne, svaka za sebe, kao ilustracije slikovnica, to si ih sama slikala kolko vidim? Trebalo je truda i strpljenja i ljubavi za tako uredno oslikavanje i ispunjavanje bojom... |
|
![]() |
|
hvala rose,baš si brza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
konjić je odličan!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum,maslačak7
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koje krasne kuglice,a tek kucica..ma predivno je sve
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Koliko prekrasnih kuglica u tvojoj svaštari.....
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
hvala ja sam to nekad davno polušala ali nije mi išlo. Trebalo je koristiti ljepilo znaći u tebe je bez ljepila?' ako je tako onda sam skontala gdje sam falila
hvala
|
|
![]() |
|
vanja i bubi12 puno hvala da vam se sviđaju moje petljancije
![]() bubi12 to ti je skroz jednostavno.uzmeš malo deblju špagu ,namočiš je malo u štirku(onu bijelu, nerazrijeđenu)i motaš oko balona koji napušeš na veličinu koju želiš da ti bude kuglica.to se suši oko 24 sata .kad je suho bocneš balon i sprejaš u koju boju želiš.ja sam sprejala zlatnim sprejom.moje su promjera oko 20 cm i ukrašavat će moju terasu koja je natkrivena.baš i nisu za vani jer bi se štirka mogla razmočiti.eto sasvim lako
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Prila savršeno. ali imam jedno pitanje kako praviš ove kuglice od špage????????
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prila tvoja svaštara je predivna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |