Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 52> |
Korisnik | |
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala draga pčelica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ispravljeno krasne echeverie i moje se danas lijepo sunčaju na balkonu |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala Natalija na upozorenju, znam da sam krivo napisala, zabunila sam se
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prinove su lijepe
![]() a nodulosa... mi je pljunuti pulidonis ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Retriver Sara, divne su ti escheverie, jedna ljepša od druge. Iznenadila me promena boje i oblika lista nakon napada golubova. Baš me zanima zašto se to dogodilo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne su i lijepi cvijetnjaci
|
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Echeveria agavoides Black Prinze
...i ona je danas šetkala robom balkona u potrazi za sunčevim zrakama, prva slika u hladu, druga na suncu: ![]() ![]() ...i treća slika, za usporedbu...BLack Prinze koji je ljetos stradao od napada golubova i vrabaca i izgubio dva reda listova, preostali listovi se izdužili, izgubio je i boju, a stalno je uz prozorsko staklo: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
baš je lijepo rumena!
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ruby osvaja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivna Rubyca |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako je lijepa
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ruby je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Hvala aralija hvala moon na savjetima, ja sam već sve pospremila i stvarno mi se čini da će se previše isušiti u onako malim teglicama pokušat ću ih ipak staviti u veće. Inače nisam stalno prisutna doma zbog posla, pa se bojim da mi ne propadnu, eh kad sam se već zarazila sad ću imati slatke muke.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Moon neznam da li smo pisali post u isto vrijeme ali mislim da lokacija ( mi smo u sličnim pozicijam) i baš nije pretjerano bitna (prognoza za mjesec je toplo pa zimovanje vjerovatno neće biti bar za još 15 dana)) a sukulenti ako su na svjetlom a umjereno toplom baš i ne vegetiraju , mislim da im je veće zlo ako su u maloj teglici. Možda griješim ali ako im se drastično ne dira korjenje a imaju supstrat samo vlažan(nako kako je u original pakovanju mislim da im ne bi trebalo smetati naravno bez zaljevanja) mogu se presaditi
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Na proljeće jer po tvojoj lokaciji vidim da će ionako ići na zimovanje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |