Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je jedan od brominih poklona, neznam mu ime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A evo i moje tihe patnje, konačno u mom vrtu (bromi, nikad ti neću uspjeti dovoljno zahvaliti!)
![]() ovdje se bolje vidi kako već pupa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepo je vidjeti i pročitati kako uživaš u svakoj sitnici, svakoj biljčici... To je bit: u svemu pronaći nešto lijepo, ugodno... pustiti da kroz nas struje pozitivne energije...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Vidim da si bila vrijedna i posadila biljke..nadam se da će se se primiti i uveseljavati te sa cvijetovima....samo tako....već je tvoj vrt cvijetna oaza...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno i dobro krenulo -----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tako me veseli što svraćate u moj vrt, osim bromi (koja je svratila uživo) nikoga ovdje ne poznajem, nitko mi ne dolazi, a ja baš imam potrebu s nekim podijeliti svoje prve pokušaje
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Draga Misty! Sve je super, sve 5. Ako ti je došla naša draga Bromi, onda sam ti sigurno bila i ja, i još mnogo nas. Sretni smo da možemo ti doći i ovako. Biljke su ti najbolji prijatelji.![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi svratila da mi je blize
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam svima, od srca! Moj vrt nema tko gledati osim vas, mislim na ovaj stražnji. Onaj ispred kuće zasijala sam tek, neka i prolaznici malo odmaraju oči na šarenom tepihu kadifica, nevena, carskog oka, sljeza, šarenih vrtnih suncokreta, ali to tek kad niknu i procvjetaju. A tu sam posadila i dvije magnolije, molim se samo da im se svidi novi dom, da me vole barem upola koliko ja volim njih
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moja breskvica je čekala uskršnje jutro da otvori svoj prvi cvijetak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Same od sebe procvale su i bijele ljubičice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U žardinjeri iza smaragdno zelenog travnjaka, čovjek bi pomislio da se moji narcisi natječu u ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A tko bi mogao odlučiti koji je ljepši?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Možda ću za koji dan probati svoju prvu jagodu?
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ovaj cvijetak je sam doselio u moj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno je..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti ![]() A evo po jedno jaje tebi i svima koji danas svrate u moj vrt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Proljece kuca i na tvoja vrata
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() evo me ponovno ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |