Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno ti je cvijeće.
A ovakvih mlječika sada kod nas ima ko u priči, pa ih valjda zato ni ne primjećujemo, a baš su lijepe |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Samo za Baku velika slika magnolije...
![]() ![]() Mlječiku moram prebacit na sunčanije mjesto ovdje se jadna muči u hladu. A ovo je moj teritorij,zaista puno posla zahtjeva,ovaj travnjak je iza kuće i trebao bi se pretvoriti dio u cvijetnjak,mjesto za poslijepodnevni odmor i gušt za dušu ali polako bit će to jednog dana... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasno, a di si nabavila tako lijepi plučnjak- ima jako izražene bijele pjege, a i mlječika je super!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepa velika magnolija
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
A magnoliju ja bi van odnosno pokušala bi je prebacit na drugo mjesto,samo me nemojte
![]() ![]() Sunceeee plućnjak je čini mi se od susjede ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo arim bit će svega ima vremena, travnjak je predivan, a cvijeće koje za sada cvjeta super. Samo tako naprijed, od velikog teritorija uvijek će se naći mjesto za ono što želiš!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
divno ti je zaista i unutra i vani prelijepo cvijeće
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
predivna magnolija, mada ni ostalo nije ništa manje lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Magnolija i lavanda su prekrasne!
A kućni ljubimac je najljepši ukras u vrtu!! ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Krasan prostor imas, bit ce ti odlicno kad dio pretvoris u cvjetnjak, odmor za dusu i oci :)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Magnolija je predivna,ali koliko ti mista imaš za kreativnost i slaganje cvijetnih gredica,blago tebi
![]() |
|
![]() |
|
Porostora ko u priči,malo me i "plaši" nemam pomoći trebam sve sama ali polako uspjet ću ja već
![]() Dobro bi mi došli i vaši savjeti.Sa desne strane dosta je hladovina pa koje su mi biljke tu pogodne za posadit,zamislila sam si hortrnzije. I neznam što bi još mogla... ? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koji lijepi i veeeliki prostor!
u hlad uz hortenzju možeš još posaditi hoste, astilbe, fuksije, vodenike... |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasna magnolija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Što me jutros dočekalo,bila sam očarana,tako mala biljčica a dva cvijeta...grančice nemaju ni 10cm.
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Zgodan naziv teme.Onako, oštar.Ali da je tvoj teritorij lijep, je, nemam prigovora sve +5!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
cvjetici su divni ali ljubimac mi je zakonnn... he he
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
baš je lijep hibiskus ovako neobične boje, ne znam kakav je u stvarnosti ali ovako mi je ni crven ni narančast!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |