Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj teritorij...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj teritorij...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 23>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 14:35
Krasno ti je cvijeće.
A ovakvih mlječika sada kod nas ima ko u priči, pa ih valjda zato ni ne primjećujemo, a baš su lijepe
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:00
Samo za Baku velika slika magnolije...Smile

Mlječiku moram prebacit na sunčanije mjesto ovdje se jadna muči u hladu.

A ovo je moj teritorij,zaista puno posla zahtjeva,ovaj travnjak je iza kuće i trebao bi se pretvoriti dio u cvijetnjak,mjesto za poslijepodnevni odmor i gušt za dušu ali polako bit će to jednog dana...

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:18
Krasno, a di si nabavila tako lijepi plučnjak- ima jako izražene bijele pjege, a i mlječika je super!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:25
Prelijepa velika magnolijaClap
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:14
 A magnoliju ja bi van odnosno pokušala bi je prebacit na drugo mjesto,samo me nemojte smile42tu mi stvara puno hlada ružama Disapprove
Sunceeee plućnjak je čini mi se od susjede Tongue već ga imam par godina...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:49
Bravo arim bit će svega ima vremena, travnjak je predivan, a cvijeće koje za sada cvjeta super. Samo tako naprijed, od velikog teritorija uvijek će se naći mjesto za ono što želiš!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 08:56
divno ti je zaista i unutra i vani prelijepo cvijeće

Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 09:20
predivna magnolija, mada ni ostalo nije ništa manje lijepo. Thumbs%20Up
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 21:25
Krasno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 22:17
Hvala vam smile79
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 22:33
Magnolija i lavanda su prekrasne!
A kućni ljubimac je najljepši ukras u vrtu!!
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 14:10
Krasan prostor imas, bit ce ti odlicno kad dio pretvoris u cvjetnjak, odmor za dusu i oci :)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 14:20
Magnolija je predivna,ali koliko ti mista imaš za kreativnost i slaganje cvijetnih gredica,blago tebiThumbs%20Up
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 14:52
Porostora ko u priči,malo me i "plaši" nemam pomoći trebam sve sama ali polako uspjet ću ja već Smile imam u planu posadit više cvijetnih trajnica tako da si malo olakšam.

Dobro bi mi došli i vaši savjeti.Sa desne strane dosta je hladovina pa koje su mi biljke tu pogodne za posadit,zamislila sam si hortrnzije. I neznam što bi još mogla... ?
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 14:59
koji lijepi i veeeliki prostor!
u hlad uz hortenzju možeš još posaditi hoste, astilbe, fuksije, vodenike...
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 17:20
prekrasna magnolijaThumbs%20UpHeart
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:35
Što me jutros dočekalo,bila sam očarana,tako mala biljčica  a dva cvijeta...grančice nemaju ni 10cm.

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:50
Zgodan naziv teme.Onako, oštar.Ali da je tvoj teritorij lijep, je, nemam prigovora sve +5!
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 16:05
cvjetici su divni ali ljubimac mi je zakonnn... he he Big%20smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 21:10
baš je lijep hibiskus ovako neobične boje, ne znam kakav je u stvarnosti ali ovako mi je ni crven ni narančast!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.