Moj mali cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Hvala Vam puno draga baka, dijana7566, Waterlily i Anastazija! Puno mi znače vaše pohvale! Uživam gledati sve slike vrtova, cvijeća i ostalog na ovom portalu i zato sam se priključila da pokažem i svoje cvjetno "carstvo". Evo još par najnovijih sličica! Lijep pozdrav svima!
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla! Imaš prekrasnu okućnicu i divne kamenjare i već sada znam da ću postati redoviti posjetitelj tvog vrta. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Dobro došla, uživala sam u tvojim slikama!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došla! Imaš divnu okučnicu ,melem za oči.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ću izraziti svoje ogromno divljenje prema toj ljepoti s ovim smajlićima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na dobrodošlici i lijepim komentarima. Nemate pojma koliko ste me obradovali. Nisam mogla ni sanjati da će vam se tako sviđati. Meni je to svakodnevnica, stalno pred očima i u rukama. Moji dečki (muž i sinovi) ga skoro i ne primjećuju, zato još jednom veliko vam hvala. Ohrabrili ste me da vam dam još slika. Bit će ih jer i fotografija je moj hobi.
Antonija, hvala ti lijepa za sasu. Zapamtit ću. Pozdrav svima!
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošla, vrt i cvijeće u njemu je prekrasno, ukusno složeno, aranžirano do detalja, par puta sam vrtila slike i uživala u svemu. Mali kamenjar je, što reći, melem za oči i dušu. Glicinia ti uzvraća na tvom dugotrajnom trudu ili bolje reći ljubavi koju joj pružaš. Bilo mi je pravo zadovoljstvo pogledati tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Veoma,veoma,veoma uredno i prelijepo.odavno nisam nesto ljepse vidjela. s nestrpljenjem ocekujem nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veliki pozdrav tebi, uređenom vrtu i malom ljubimcu kod ograde i od mene!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla k nama,imaš jako lijepi i uredan vrt,drago mi je da si ga i nama pokazala da i mi možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
I od mene dobrodošlica,imaš prekrasno cvijeće,izgleda da smo dobili još jednog cvjetoljupca sa kojim ćemo zaista uživat u prekrasnom vrtu,a glicinija je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ja ne mogu vjerovati...Ovo je nešto neopisivo krasno, ali ova aloa vera
![]() ![]() |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dobrodošla!
imaš prekrasan vrt i cvijeće u njemu! veselim se novim slikama ![]() nepoznati cvijet ti je sasa! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |