Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 14:14

Hvala Bugi smile78smile84Naravno da ću vas obavijestiti kako moj odred za čišćenje vrta napreduje, samo dok krenu van...Još su mali i moram ih čuvati u zatvorenom prostoru...EmbarrassedHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 11:41
Sve ti lijepo raste......Patkice su me oduševile. Čitala sam na drugom forumu da zaista uspješno čiste od puževa. Moja rabarbara tek izviruje i već se veselim poslasticama.... Što točno treba raditi sa lišćem i za što se koristi, protiv kojih nametnika?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 08:00
Monstera, predivno. Kako si ti vrijedna. Odred ti je za deset, osvojio me na prvi pogled. Nadam se da ćeš nas obavijestiti da puževa u tvom vrtu više nema. smile91
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 00:28

Za kraj pozdrav od mojeg odreda za čišćenje vrta  LOL Heart  Ovo su pačići popularne indijske patke trkačice (kažu da su vrlo dobri sakupljači puževa, ostaje samo vidjeti) Tongue

Eto dragi moji do idućeg puta, svima puno smile78i pozdrava od mene smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 00:14

Bude se  i lijepi " vodeni dečki"...Plemeniti mirisni  lotus, indijski sveti lotus ( Nelumbo Nucifera )....EmbarrassedHeart  Zasad ekipica od četiri boje....ako bude sreće moglo bi ih još biti...Tongue

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 00:09

Čeka se "mala škola" da procvjeta..( dio gdje pretežno vladaju perunike i irisi) EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 00:06

Clerodendrum bungei, gospon si je niknuo tamo gdje se njemu svidilo...ErmmLOL  Ne bi išlo.. premješten je na novu lokaciju...smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 00:02

Nadam se i dalje da ćje penjačica , da nije ona dosadna invazivna indijska jagoda..jer ako nije penjačica, protjerat ću je iz plastenika.....LOLsmile101

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:58

Hvala Fiki EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:57

Kreće lagano i ljupčac, maggi začin, vegeta...EmbarrassedHeart

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:55
smile57
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:54

List rabarbare je jako otrovan pa ide na sušenje za prirodni insekticid...Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:52

..... i fini kompot od rabarbare..mljaaaaccc EmbarrassedHeart  Ne poznajem dugo ovu biljku al me na prvu osvojila,  jednostavno prefina je...smile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:48

Druga berba ove sezone...EmbarrassedHeart
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:45

Rabarbare, toliko im je lijepo u plasteniku da su neke odlučile procvjetati..Tonguesmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:41

Sijanci jagode penjačice, valjda..... nadam se... EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:38

Sijanci bijele ananas jagode...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:34
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2016 u 23:32
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2016 u 22:36

Univerzalni gel za ukorijenjvanje svih vrsta reznica (home made izrade) .. Wink  Smile Još samo testirati na reznicama i  to je to... Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.