Maskirano ludilo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za Samobor, o pa vi ste nam ozbiljna konkurencija, super Andrea.Druge godine se dogovorimo i dođeš kod nas za karneval, onaj dan kad je kod vas manje aktivno.
Nera očekujemo još slikica, ovdje je samo jedna.
Ja stalno mislim ono što ja ne uspijem sigurno ćeš ti, ajde hoćemo još.
Zvjezdana, žao mi je štio nema tvojih Novljana, ne sjećam se da sam ih vidjela, ali zato su bili svi iz okolice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Vidim da je bilo super u rijeci a i u samoboru!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
evo i mene sa par slika . dakle ove prve su relija paris bakar. moja skupina. i ja sam vam na slikama i moj suprug i moje frendice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Andrea prekrasne slike...pohvale za maske...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, predivno slike iz Rijeke!!! I nadam se da ću jednog dana i ja to vidjeti osobno svojim očima!
![]() Na Samoborskom fašniku današnji dan je bio posvećen djeci! Uslikana samo vrtićka povorka sa nešto grupa, ali morala sam i ja nešto vidjeti svojim očima!!! ![]() Ove godine ogranizirano je da svaku grupu maski vodi lik (maska iz crtića) tako da su tu bile Ninje kornjače, Pepo prašćić i Fifi i njeno društvo... ![]() Pogodite tko je iza Fifi!!! ![]() ![]() Maske "Slobodni likovi" i "Krokodili" ![]() Grupa iza Fifi tj. mi!!! EGIPĆANI ![]() Mama Sraka i Egipćanka (kćer Sraka dočekuje maskirane grupe na bini) ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dok u Rijeci , na Korzu još traje maškarano ludilo, usprkos kiši, evo od stotinjak grupa (točnije 97) sa oko 6. 000 sudionika i barem toliko gledatelja ,pokušat ću dočarati barem djelić našeg petog godišnjeg doba.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sličice su super,bravo, bravo, bravisimo. Sad tek vidim koliko sam se ulijenila od kad su klinci narasli. S njima mi nije bilo problem skoknuti do Sanobora da pogledamo maškare a sad mi je dosta pogledati sličice i osjećam se dobro, kao da čujem smijeh, a smijeh obožavam
![]() |
|
![]() |
|
Nera, bravo, jedva čekamo slikice. Bila bi slikala i više, ali mi se ispraznio aparat, nisam se pripremila, a nije na betrije, nego na punjenje.
Evo ti ćeš popraviti, a onda zejdnički ako si iz naših krajeva u nedjelju snimimo svaštai objavimo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Čestitke na pobjedi i jedva čekamo da sa nama podijeliš slikice!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša i ja sam sudjelovala na reliju paris bakar. e sad moram montirat slike. samo da se pohvalim da smo pobijedili u jednoj od kategorija.
|
|
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() ![]() |
|
AB100
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
Još malo slikica od danas!!!
Dobro došli u "El Dorado" ![]() ![]() Dio maskirane povorke ![]() Izvješće sa rukometnog finala direktno u povorci Pčelar ![]() I naravno pčelice ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Triša i Andrea slike su vam suuuuuuper!!!
![]() Maškare ča mogu maškare.... ![]() |
|
![]() |
|
Bravo Andrea, pa to je sve slično, ljudi imaju razno razne ideje, a radionice su i meni najdraže, jer tu klinci sami izrađuju maske, što je prava stvar i nekad se više cjenilo kad sam ja bila mlada. Danas je sve to komercijalizirano, učiteljice smisle, neka mama sašije, a mi gledama i uživamo. Sad je takvo vrijeme i to je ok. Drugo je kod odraslih, oni zbilja svi sudjeluju u izradi i to je super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
A ovako je bilo na radionici!!!
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Super su ti slike andrea!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |