Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 165> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bromi sve pohvale, a kako je forum poharala zaraza sijanja ademiuma, bit će ih puuuuno
![]() hibi i bungica su pravo osvježenje zime ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..pogotovo bugica..moja je u hodniku a sada vidim da ti svoju držiš u kući na toplom...možda bi i ja svoju trebala smjestiti u kuću..pogotovo sad kad najavljuju -15
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Orhideje, ljubice, hibiskusi, sve je prekrasno, uživaj dok cvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
orhideje su predivne,ljubice neću ni komentrati- jel to mama od moje/tvoje? A sad hibiskus.... predivan makar je crven-onaj sa prve slike sa dugim prašnikom...ako bude kakva grančica bilježim se sa štovanjem
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jee to je mama ljubica....za hibi nema problema piknut ću grančiu čim grane sunce
![]() a orhideje jedva čekam da tih tvojih 25 procvijeta da mogu uživati, pomalo ti zavidim na tako bogatoj kolekciji ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ama nemaš na čemu zaviditi, ionako ne cvatu sve u isto vrijeme
krasna je mama-ljubica..triput kuc a je ne ureknem.Je li stvarno tak plava ili vuče na lila? Onaj cvijetak na mojoj je uvenuo kad je došla do mene pa ne znam
a za hibi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma uživam kad svratim kod tebe -legendo moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
plava je samo ne mogu dobro uslikat da se vidi boja...slikam mobitelom
daj mi reci za leptiriće dali oni sada miruju ili obrežeš biljku ...dali će moći jedna grančica da mi je pikneš ![]() |
|
![]() |
|
samo ti svrati i uživaj draga
![]() |
|
![]() |
|
leptirići sad miruju a na proljeće nemaš brige-samo me podsjeti. Super kaj je plava ljubica
|
|
![]() |
|
evo ovako sam smijestila adeniume, jel to u redu...cure sa iskustvom..hana, rain, flavia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu se je smjestila i plumerija..samo ostala je bez listića dali može preživjeti |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
O,pa to su već pravi dečki!Super si ih smjestila,kakvu si im to lampu stavila?
Pa ja ti nemam nikakvog iskustva,samo teoriju sam proučila,iskustvo bumo sticali svi zajedno! Za plumeriu nemam pojma,nisam ju nikad sijala,ali nema razloga da joj ne bude dobro na toplom i svijetlom. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
to je obična neonka jer nemam drugu
![]() i ja sam čitala gdje god sam što našla, pa učimo u hodu ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
lijepo napreduju tvoji ademići, odgovara im lampa, a i toplo im je.Dobro si se dosjetila.
![]() |
|
![]() |
|
Bromi metlu u ruke i čisti sandučić! Krcati je !
|
|
![]() |
|
jesam
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pa ja sam skroz u zaostatku sa čitanjem po temama...kad se stalno "smucam" po vani
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gdje smo ostarjele kada nemamo iskustva
![]() ![]() i ja stalno obilazim oko njih, strepim nad njima...tepam |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš su simpatični kad ih tako posmatraš da rastu---meni to jako drago
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ljubav i maženje djeluju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |