dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 119> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suprug i cvijeće, sve za 5!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Nakon svega viđenog, ostadoh bez daha. Jednostavno predivno!!!!!!
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome se bijeli u tebe!
lijepo si se ti ponovila, zanimljivi smo mi cvjetoljupci, nikad se ne propušta prilika za donijeti novi cvijet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zimska idila je bajkovita,a TM ima zlatne ruke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Ove predivne slike snježne idile u tvom okruženju je ono što je nedostajalo i o čemu sam pisala.Hvala ti draga.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno ti je ovo dvoričšte pod snijegom! uživaj!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svratila sam i vidim da je tm bio prevrijedan, kao i obično, čovjek svestran nema šta, a nove biljkice su super.
Snježne slikice su lijepe, ali meni je draže sjećanje na tvoje dvorište kad su u njemu cvjetale begonije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala na posjeti,raduju me vaše posjete puno za sve Vas
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Fino si se ponovila.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
-E nuna da sam bila sa autom puno bih ja biljkica donijela ,obišla sam vrt kaktusa u Izoli, zatim vrtni centar u Koparskom OBI-u i u Vilesi na talijanskoj strani ma svašta sam vidjela lijepog i zanimljivog ali kako nositi i prenijeti,barem u autu imam više mogučnosti zakamuflirat
-moon ima ga i previše i najavljuju ga opet sutra |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stvarno imaš puno snijega,vrijednog TM i najvažnije-nove biljčice
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga moja sarajkice jel ovo srce za mene e baš si se lijepo ponovila jedva sam ćekala da vidim šta ima od prinove a ti pa srve ,baš je predivan ovaj kaktus gaji ga i pazi kad ja dođem da ga oćerupam. |
|
![]() |
|
gledala sam na netu i pušta nove isto takve ćim bude bebica tvoja je jedna,a ti bi i mogla malo u Sarajevo bez obzira što nema šta čerupat,kranje je vrijeme
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pogled na Sarajevo, Sarajevsko polje.. je zaista prekrasan. Iako i sama imam dovoljno snijega, sviđju mi se tvoje slike.
Triša me je sa svojim komentarom podsjetila da sam još u svom vrtu napisala da te moram pitati savjet vezan uz begoniju. Kupila sam je prije par dana, u cvatu. Može li mi cvasti skroz do jeseni ili će sad, kad ocvate, ipak pauzirati? I koliko često da ju sad zalijevam? |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
o draga moja kako si se lijepo ponovila, svaka čast.ali ipak tvoj zlatni muž će dobiti veće pohvale.kad završi sve što si smislila pošalji ga malo nizbrdo da i meni napravi svašta fino, kad već ima tako zlatne ruke.
ta hoja srcasta je extra ja je već dugo tražim, baš mi je drago što si je nabavila, moraću dolaziti kod tebe da uživam u njenoj ljepoti.javi mi da li imaš običnu hoju, ako nemaš da ti narezuckam pelcera evo je kod mene u kancelariji jako velika. pusa |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepe su ti prinove i sve što si kao sjeme donijela.
Ali ja uživam gledati tvoje panoramske slike: pogled kroz prozor, pa na tvoj prelijepi vrt uspavan u snijegu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Svaka pohvala tvome mužu. Vjerujem da budete u sjenici jako uživali. |
|
![]() |
|
Nataly ja nemam iskustva sa već kupljenim i rascvjetanim ,ja sam prije nekoliko godina kupila gomolje i kupujem nove boje kada naletim u martu stavim pola saksije zemlje pa pospem otprilike pola šake umjetnog gnojivaKAN te pokrijem sa zemljom i utisnem gomolj samo da je malo pokriven zemljom i to tako stavim vani s tim da ne stavljam podloške,zaljevam ih jednom sedmično i tako svo cvijeće petonije,pelagonije,fuksije, i sadim i zaljevam ali obilazo,kad dođe oktobar kraj a nekad me snijeg iznenadi inda ih posječem bez obzira što cvjetaju još uvijek izvadim gomolje ,osušim i stavim u gajbu umotane u novinu,e to ti ja tako radim i svake godine su mi prelijepe
|
|
![]() |
|
Hvalili vi mog muža ili ne on mora premjestit sjenicu iza kuće jer mi je sada taj prostor pretrpan,šta ću mu ja kada nije pitao kad je počeo praviti,nisam baš zanovjetalo,krasno je napravio ali mora je odatle skloniti
Magnolija ti se ipak moraš sa njim dogovoriti,jer ja baš i nisam raspoložena da ide po komšiluku ![]() Bako i Cimicifuga hvala na posjeti i lijepim riječima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |