Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 111>
Korisnik
Poruka
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 22:40
Krasno cvijće i sve "pod konac".
Kompliment.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:13
carska kruna je bas carska
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:35
sprema se i kod tebe Lora prava proljetna fešta od boja i mirisa!
ja sam ove godine bila ljena što se tiće lukovica, pa sam ih sve popikala u zemlju gdje će i ostati do daljnjega, ineće jako lijepo izgledaju u teglicama! Tongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 10:40
Lorica, dugo nisam bila kod tebe- mislim stvarno, ne ovdje, već vidim da ima tu nečeg zgodnog, čiji bi se djelić mogao preseliti k meni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 12:59
A baš sam ovih dana mislila kako moram pronaći sliku kockavice i onda se prošećem tvojim vrtom i ostanem očarana.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:26
Draga Lora u tvojem vrtu obavezno naiđem na neko iznenađenje.
Ovoga puta jedinstvena carska kockavica i Cineraria koja me oduševljava svojom raskošnom ljepotom.
lijepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:49
drago mi je da posjećujete moj vrtić i da nadjete i nešto za vašu dušu...

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:19
smile71I ja uzdišem za tvojom fritilarijom, dok moja ne nikne, a tek je malo provirila iz zemlje.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:34
koja lijepa kockavica .
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 01:34
Josipa sad kad ti je provirila ići će jako brzo, jednostavno ćeš iz dana u dan primjetiti razliku.....

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 03:19
Lora hvala ti na slici baš je prekrasna fratilaria a već tako velika.Od moje još ništa, a posađena je u vrtu.Nadam se da će izniknuti možda nakon ove kiše....Stavila sam je u vrt jer sam lani u Studenoj vidjela jednu prekrasnu u vrtu, pa se nadam da će i u mom vrtu izniknuti jedna isto tako lijepa samo crvena. ..smile79
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 06:09

Jutros sam prvo svratila u tvoj vrt. I uživala. Sve sređeno, puno biljčica,boja...sitnih detalja koji ukrašavaju, kao oni cvjetovi klivije.

A kockavica je prelijepa.Priznajem: nikad vidjela prije!

Sve u svemu lijepo započet dan šetnjom kod tebe.Big%20smileClap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:28
Lora, di su te slike današnjeg šopingiranja, čitala sam na kavici kako ste ti i "gospon Lora" bili vrijedni.....
Ne znam da li si kad bila na "Mini farmi" u Jelušićima ali ja radije idem tamo nego u Viškovo a i u Parkovima Plus imaju predivnih ruža svake vrste od čajevki, floribundi, stablašica, pokriv. tla, svih živih "imena i prezimena" i to od Topalovića , te su meni "the best"!! Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:39
samo mogu da uzdišem,valjda će i kod mene štogod brzo procvjetati .sve moje čestitke za raskoš boja
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:21
Tvoja žuta carska kruna (Fritillaria imperialis) mi je jedan od interesantnijih cvijetova, a podsjetila me na moje voluharice koje su mi narančastu carsku krunu "smazale" pa ovo proljeće nije niknula.

Inače, divim ti se da u onom silnom broju cvjetnih lonaca uopće još znaš šta imaš i gdje je što posađeno.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:02
drage moje, lijepo mi došle...

Korijenko ići ću pogledati, hvala na savjetu, a o shoppingu evo slijedi....

Cimi i MM kaže da mu nije jasno kako uopće znam što imam i što je štoWink

A sad moj današnji "slučajni" shopping
U Kafl.... sam išla po savim druge stvari, no prilijepio mi se ovaj Clematis Piilu.On nije još posadjen, jer mu spremam posebno mjesto, pa ćete malo pričekati..

Triša mi je rekla da u Konz....., /a ja shvatila MBM/ ima ostića, pa će ići danas po njih.
Kad sam ju zvala rekla je da će se naći sa Mare, pa sam se i ja priključila.
Nakon toga otišla u MBM i skoro napravila gužvu. Kako to da nemaju ostiće a Triša ih je kupila. Dobro nesporazum je riješen pozivom Triši.

E naravno morala sam se iskupiti, da me ženskice drugi puta ne izbace van

Engledka pelargonija

Saxifraga

Posve normalno da sam obradila MM da se vratimo u Konz.....

Osteospermum

I na kraju otišla radi ruža u Vrtni centar.Ruža nije bilo, ali da ne odem praznih ruku, zaključila sam da pored ostića ne bi loše stajala Festuca glauca

Naravno i vaza itd. A sad još malo iz vrta

I zamislite gdje je ovaj odlučio da izraste

Korijenko Liriope...Jesam li ih trebala prorijediti

Hydrangea dobiva proljetno ruho

Crvene Astilbe proviruju, bijele zabušavaju

Kochia scoparia /Hoyina-moja/ posijana pred par dana

Nema višeBig%20smilemora ostati i nešto za iduće daneWink

Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:11
Lora draga opet lijepih novih biljaka, a i dobro si rekla imamo sličan ukus i ja imam Piilu i pušta lističe baš sam sretna, festuca je jako zahvalna, na jesen je možeš razdjeliti na više mjesta i svi će se raširiti, ona mi je tako lijepa kao obrub nekoj gredici, saxifarga je prekrasna...Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:27
divni noviteti,al najvise ti zavidim na osticima
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:34
Draga Lora doista imaš raznih biljkica sto mi se jako sviđa .pogotovaCineraria ...bas mi je divna! I vjerujem da si velika poznavateljica cvijeća,jer eto ja kao pocetnica ta imena nikad čula ali vijerujem da ću naučiti..hehehe lijepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 23:37
volim podijeliti s vama radost koju osjećam kad nikne svaka nova biljčica.
Svi mi volimo svoje cvijetiće, inače ih ne bi tako s veseljem pokazivali.

Lantana, je izgleda da zaista imamo puno zajedničkog. Kad sam birala
Clematis, nisam mogla odoljeti baš ovome. Naravno moje skromno carstvo nije ni sluga tvom predivnom i velikom carstvu. Divim ti se kako to sve uspiješ držati pod kontrolom.

Pecika, nisam baš tako veliki poznavalac, ima na forumu onih koji znaju daleko više od mene.
Jedino što o svom cvijeću volim znati sve u tančine. Osim toga vječito istražujem po netu, gledam, snimam, razmišljam što bi mogla primjeniti kod sebe.Pokušavam ukrasti po neku ideju, no sve to na koncu završi na tome
da opet napravim po svoje pa makar i pogriješila. I da znaš da sam puno biljaka poslala u vječna lovišta. To su greške na kojima vječito učiš......

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.