LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 111> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno cvijće i sve "pod konac".
Kompliment. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carska kruna je bas carska
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
sprema se i kod tebe Lora prava proljetna fešta od boja i mirisa!
ja sam ove godine bila ljena što se tiće lukovica, pa sam ih sve popikala u zemlju gdje će i ostati do daljnjega, ineće jako lijepo izgledaju u teglicama!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lorica, dugo nisam bila kod tebe- mislim stvarno, ne ovdje, već vidim da ima tu nečeg zgodnog, čiji bi se djelić mogao preseliti k meni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
A baš sam ovih dana mislila kako moram pronaći sliku kockavice i onda se prošećem tvojim vrtom i ostanem očarana.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
drago mi je da posjećujete moj vrtić i da nadjete i nešto za vašu dušu...
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Josipa sad kad ti je provirila ići će jako brzo, jednostavno ćeš iz dana u dan primjetiti razliku.....
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora hvala ti na slici baš je prekrasna fratilaria a već tako velika.Od moje još ništa, a posađena je u vrtu.Nadam se da će izniknuti možda nakon ove kiše....Stavila sam je u vrt jer sam lani u Studenoj vidjela jednu prekrasnu u vrtu, pa se nadam da će i u mom vrtu izniknuti jedna isto tako lijepa samo crvena. ..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jutros sam prvo svratila u tvoj vrt. I uživala. Sve sređeno, puno biljčica,boja...sitnih detalja koji ukrašavaju, kao oni cvjetovi klivije. A kockavica je prelijepa.Priznajem: nikad vidjela prije! Sve u svemu lijepo započet dan šetnjom kod tebe.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora, di su te slike današnjeg šopingiranja, čitala sam na kavici kako ste ti i "gospon Lora" bili vrijedni.....
Ne znam da li si kad bila na "Mini farmi" u Jelušićima ali ja radije idem tamo nego u Viškovo a i u Parkovima Plus imaju predivnih ruža svake vrste od čajevki, floribundi, stablašica, pokriv. tla, svih živih "imena i prezimena" i to od Topalovića , te su meni "the best"!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
samo mogu da uzdišem,valjda će i kod mene štogod brzo procvjetati .sve moje čestitke za raskoš boja
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoja žuta carska kruna (Fritillaria imperialis) mi je jedan od interesantnijih cvijetova, a podsjetila me na moje voluharice koje su mi narančastu carsku krunu "smazale" pa ovo proljeće nije niknula.
Inače, divim ti se da u onom silnom broju cvjetnih lonaca uopće još znaš šta imaš i gdje je što posađeno. |
|
![]() |
|
drage moje, lijepo mi došle...
Korijenko ići ću pogledati, hvala na savjetu, a o shoppingu evo slijedi....
Cimi i MM kaže da mu nije jasno kako uopće znam što imam i što je što
![]() A sad moj današnji "slučajni" shopping
U Kafl.... sam išla po savim druge stvari, no prilijepio mi se ovaj Clematis Piilu.On nije još posadjen, jer mu spremam posebno mjesto, pa ćete malo pričekati..
![]() Triša mi je rekla da u Konz....., /a ja shvatila MBM/ ima ostića, pa će ići danas po njih.
Kad sam ju zvala rekla je da će se naći sa Mare, pa sam se i ja priključila.
Nakon toga otišla u MBM i skoro napravila gužvu. Kako to da nemaju ostiće a Triša ih je kupila. Dobro nesporazum je riješen pozivom Triši.
E naravno morala sam se iskupiti, da me ženskice drugi puta ne izbace van
Engledka pelargonija
![]() Saxifraga
![]() Posve normalno da sam obradila MM da se vratimo u Konz.....
Osteospermum
![]() I na kraju otišla radi ruža u Vrtni centar.Ruža nije bilo, ali da ne odem praznih ruku, zaključila sam da pored ostića ne bi loše stajala Festuca glauca
![]() Naravno i vaza itd. A sad još malo iz vrta
![]() I zamislite gdje je ovaj odlučio da izraste
![]() Korijenko Liriope...Jesam li ih trebala prorijediti
![]() Hydrangea dobiva proljetno ruho
![]() Crvene Astilbe proviruju, bijele zabušavaju
![]() Kochia scoparia /Hoyina-moja/ posijana pred par dana
![]() Nema više
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora draga opet lijepih novih biljaka, a i dobro si rekla imamo sličan ukus i ja imam Piilu i pušta lističe baš sam sretna, festuca je jako zahvalna, na jesen je možeš razdjeliti na više mjesta i svi će se raširiti, ona mi je tako lijepa kao obrub nekoj gredici, saxifarga je prekrasna...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni noviteti,al najvise ti zavidim na osticima
![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Draga Lora doista imaš raznih biljkica sto mi se jako sviđa .pogotovaCineraria ...bas mi je divna! I vjerujem da si velika poznavateljica cvijeća,jer eto ja kao pocetnica ta imena nikad čula ali vijerujem da ću naučiti..hehehe lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
volim podijeliti s vama radost koju osjećam kad nikne svaka nova biljčica.
Svi mi volimo svoje cvijetiće, inače ih ne bi tako s veseljem pokazivali. Lantana, je izgleda da zaista imamo puno zajedničkog. Kad sam birala Clematis, nisam mogla odoljeti baš ovome. Naravno moje skromno carstvo nije ni sluga tvom predivnom i velikom carstvu. Divim ti se kako to sve uspiješ držati pod kontrolom. Pecika, nisam baš tako veliki poznavalac, ima na forumu onih koji znaju daleko više od mene. Jedino što o svom cvijeću volim znati sve u tančine. Osim toga vječito istražujem po netu, gledam, snimam, razmišljam što bi mogla primjeniti kod sebe.Pokušavam ukrasti po neku ideju, no sve to na koncu završi na tome da opet napravim po svoje pa makar i pogriješila. I da znaš da sam puno biljaka poslala u vječna lovišta. To su greške na kojima vječito učiš...... |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |