Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala draga Primavera...uistinu najdrazi forum na koji navratim po nekoliko puta dnevno da mi nesto ne promakne
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sarita,prekrasan je,motiv je preljep,izvedba savršena,odlično majstorice!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivan ćup, salveta krasna a o izvedbi da i ne govorim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
nije me bilo dugo u tvojoj galeriji, dođem i
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala vam puno svima
![]() evo jedna jeans kutija.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-neumorna si i u izvedbi i u ideji....
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj koja mkrasna kutija, da li je papir, stvarno Sarice pravi si umjetnik
|
|
![]() |
|
Kiko,mumice hvala vam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Draga sarita banana, ja te jednostavno ne stignem pratiti.Ti si najvrednija medju nama, kao pcelica si, a radovi su ti majsorski uradjeni, bravo, svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
za galeriju -
![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zadnja kutijica je odlična,motiv je fantastičan,i neviden a origano napravljeno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima,grlim vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ove
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
joj sto je ovo nesto posebno, okviri za slike su bas lijepo oslikani, jos samo ubaciti lijepe slike i ukrasi su tu
![]() |
|
![]() |
|
oviri su prekrasni,ljepi i jednostavni,bravo sara!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ti imaš neku strašnu moć kad je u pitanju dekupaž
-neke jake sile upravljaju tobom,postaješ"ovisna",ali pozitivno -ovo je preslatko -zanima me jedno kad se odmaraš,pa da se prikradem i da postanem lopov tvojih djela.... |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sviđa mi seeeee
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |