Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 69>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 10:28
Prekrasno ti je cvijeće
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:19
Ljubičica i hibi su mi predivni ali zanima me što je ono na podu kraj anturiuma??
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:35
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Ljubičica i hibi su mi predivni ali zanima me što je ono na podu kraj anturiuma??

Lika1,na podu uz arturium je božični kaktus,a uz njega na stalku je biberovac ili peperomia.

Hvala svima koji šečete mojim vrtom
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:13
predivna boja ljubičica, nadam se i da za čestitke za rođendan nije kasnoEmbarrassed
smile99
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:19
Draga Štefi, prekrasno ti je cvijeće.
Najviše mi se sviđa sempić i ona biljka sa šarenim listovima, na fotki ispod sempića, te ona biljka s velikim listovima iza anturijuma.
Lijepi pozdravsmile154
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 21:10
Štefek, dobro veli Sara...krasno ti je sobno cvijeće!....a rođendanski poklon je savršen...uopće nema veze kaj je sa zakašnjenjem, prekrasan je tako u cvijetu! smile72
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 23:22
Ma samo malo uletila pogledala tvoje cvijeće a ti me nisi ni primijetila . Ostavljam ti jedan veliki poljubacsmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 20:16
Drage moje ,hvala što ste navratile,a tebe Niho primjećujem,i te kako te primječujem
Kad god pogledam jel meni tko pisal,uvijek vidim da je zadnja bila Niho,i uopče onda ne otvaram stranu jer sam več prije vidla šta mi je zadnje Nihica napisala.
A kad tamo to mi se još par dragičkih javilo,a ja tek sad vidla,a poslije svih njih i ti ,Niho .
Ma,šaljem vam svima skupa jedan veliki
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 20:54
On me danas opet razveselil...
[/IMG]

moj Hibi...
[/IMG]

poziral je na trosjedu...
[/IMG]

inače je smješten u hodniku kraj prozora.
[/URL]tp://img215.imageshack.us/i/img0359bn.jpg/]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:01
[/IMG]
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:02
smile227prekrasan ti je hibiskus, jel ima ime
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:15
kako ti je Hibi prekrasan ---neobična mi ta boja . Hajde mi reci kako se drže olijanderi-jer sam ih da znaš samo kako čuvala pa bi mi bili drago dasu ti dobrismile79i malo kopriva ona je našla se slučajno za poslati.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:16
Mačuhice se do nekle drže.
[/IMG]

[/IMG]

Moj novi kamenjar,ali još to nije jer radovi nisu gotovi,pa nema kamenja,al bit če,bit če...
[/IMG]

Ovdje u ovom krugu sam obilježila posađene tulipane.
[/IMG]

Jedva čekam proljeće da niknu.
[/IMG]

Azaleju sam smjestila u hladniju verandu i sva se rascvijetala.
[/IMG]

Pssst...spavaju zimski san.
[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:20

[/QUOTE] smile227

Bromi ,hvala.
Nema ime,nije ništa pisalo kad sam ga kupila,čak nije ni cvijetal,pa nisam ni znala kakve je boje.
Baš me ugodno iznenadio .
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 21:24
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

kako ti je Hibi prekrasan ---neobična mi ta boja . Hajde mi reci kako se drže olijanderi-jer sam ih da znaš samo kako čuvala pa bi mi bili drago dasu ti dobri[IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />i malo kopriva ona je našla se slučajno za poslati.

Ma,Niho ne brini za oleandere,lijepo se drže,a i kopriva se oporavlja od pretrpljenog straha od onih na granici .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 10:44
Bože Azaleja je fenomenalna -prekrasna je smile79-Kolegice sve ti je prekrasno a nova uredba u tvome dvorištu je fantastična
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 14:27
Hibiskus je prekrasan, kao da mu cvijet raste na tučku, a za onaj asortiman u kući  Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 14:36
Ma eto mene u tvoj raj na ljeto da znaš-smile99
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 19:58
Me znaš što je ljepše....hibi, vani, unutra..... ma sve, sve...
Meni je azaleja cvala dok je bila vani i sad je ocvala i otpali su joj svi cvjetovi, ajme što je tvoja lijepa.....Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 20:19
Ovo je vrtno-kućna bajka, krasno ti je cvijeće Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.