Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 69> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ti je cvijeće
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ljubičica i hibi su mi predivni ali zanima me što je ono na podu kraj anturiuma??
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lika1,na podu uz arturium je božični kaktus,a uz njega na stalku je biberovac ili peperomia. Hvala svima koji šečete mojim vrtom ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivna boja ljubičica, nadam se i da za čestitke za rođendan nije kasno
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Štefi, prekrasno ti je cvijeće.
Najviše mi se sviđa sempić i ona biljka sa šarenim listovima, na fotki ispod sempića, te ona biljka s velikim listovima iza anturijuma.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, dobro veli Sara...krasno ti je sobno cvijeće!....a rođendanski poklon je savršen...uopće nema veze kaj je sa zakašnjenjem, prekrasan je tako u cvijetu!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma samo malo uletila pogledala tvoje cvijeće a ti me nisi ni primijetila . Ostavljam ti jedan veliki poljubac
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Drage moje ,hvala što ste navratile,a tebe Niho primjećujem,i te kako te primječujem
![]() Kad god pogledam jel meni tko pisal,uvijek vidim da je zadnja bila Niho,i uopče onda ne otvaram stranu jer sam več prije vidla šta mi je zadnje Nihica napisala. A kad tamo to mi se još par dragičkih javilo,a ja tek sad vidla,a poslije svih njih i ti ,Niho ![]() Ma,šaljem vam svima skupa jedan veliki ![]() |
|
![]() |
|
On me danas opet razveselil...
![]() moj Hibi... ![]() poziral je na trosjedu... ![]() inače je smješten u hodniku kraj prozora. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kako ti je Hibi prekrasan ---neobična mi ta boja . Hajde mi reci kako se drže olijanderi-jer sam ih da znaš samo kako čuvala pa bi mi bili drago dasu ti dobri
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mačuhice se do nekle drže.
![]() ![]() Moj novi kamenjar,ali još to nije jer radovi nisu gotovi,pa nema kamenja,al bit če,bit če... ![]() Ovdje u ovom krugu sam obilježila posađene tulipane. ![]() Jedva čekam proljeće da niknu. ![]() Azaleju sam smjestila u hladniju verandu i sva se rascvijetala. ![]() Pssst...spavaju zimski san. ![]() |
|
![]() |
|
[/QUOTE] Bromi ,hvala. Nema ime,nije ništa pisalo kad sam ga kupila,čak nije ni cvijetal,pa nisam ni znala kakve je boje. Baš me ugodno iznenadio ![]() |
|
![]() |
|
Ma,Niho ne brini za oleandere,lijepo se drže,a i kopriva se oporavlja od pretrpljenog straha od onih na granici ![]() |
|
![]() |
|
Bože Azaleja je fenomenalna -prekrasna je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hibiskus je prekrasan, kao da mu cvijet raste na tučku, a za onaj asortiman u kući
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma eto mene u tvoj raj na ljeto da znaš-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Me znaš što je ljepše....hibi, vani, unutra..... ma sve, sve...
Meni je azaleja cvala dok je bila vani i sad je ocvala i otpali su joj svi cvjetovi, ajme što je tvoja lijepa.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je vrtno-kućna bajka, krasno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |