Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2011 u 19:46
jani,

predivne radove si nam pokazala. smile141za vrijedne ruke.
Svi radovi su krasni, ne znam koji bi izdvojila. Ona maslina mi se sviđa.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2011 u 16:34
Pregledala sam sve hoby dućane u Zg ( ja sam isto iz Zg), ali nažalost baš tu salvetu nisam našla, našla sam nešto slično na rižinom papiru u Lumosu pa sam si to kupila, ali onaj uzorak tj. prozor  mi se jako dopada. Hvala. 
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2011 u 12:05
Draga moja - zaista ti ne znam točno! Kupila nisam sigurno, mislim da sam ju dobila od jedne forumašice ali znam da sam je još negdje vidjela, da li u Perlici, Lumosu ili Chemacu, nisam sigurna....Nemam ih više, inače bih ti rado poslala. 
Pregledaj malo njihove galerije salveta, sigurno ćeš pronaći. Svi šalju poštom naručeno i znam da cure imaju dobra iskustva. Ja sam u Zg pa nemam potrebe ništa naručivati, izbor po svim hobby dućanima je super. Ako ti mogu bilo što drugo pomoći u kupovini i slanju - nema problema, samo reci.....Wink, pusa
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2011 u 11:55
Evo opet sam pregledala tvoju galeriju, reci mi molim te gdje si uspjela nabaviti onu salvetu sa motiv prozora sa škurama sa 9 stranice, ja sam je kod nas tražila ali nisam uspjela nigdje naći.
 Ja sam si prije mjesec dana naručila hrpu salveta iz Njemačke ali nažalost nikako da mi dođu, očito su se zagubile negdje, baš nemam sreće. Prvi put naručujem nešto preko neta i ne dođe mi.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 23:07
Nije me bilo već dosta dugo na forumu, nisam stigla čak niti poslikati ono sve što sam napravila..... Osim stvari koje sam radila za izložbu, radila sam puno kuglica, tanjura s božićnim motivima koje sam radila kao poslovne poklone za suprugovu firmu, a trebalo je napraviti i poklone za najmilije. U međuvremenu sam krenula i na terapije pa jednostavno nisam stizala ništa osim samo raditi, raditi, raditi.....
Nadam se da ću sada krenuti nekim mirnijim tempom i uloviti ove dane vremena da vam pokažem ono što sam uspjela poslikati.
Uživajte u blagdanskom ozračju u krugu svojih najdražih, smile79
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 23:03
Drage moje kreativke - smile154svima od srca želim blagoslovljen Božićsmile150! Neka Božji blagoslov uđe u vaše domove i obitelji....smile151
Na vrh
jimikina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jimikina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 19:09
napokon da nađem odgovor zašto negdje ne mogu ući!!!dobro je lutati po svim stranicama!!!veliko hvala!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 10:12
Hvala curke na podršcismile78i lijepim riječima!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 10:10
Želim ti uspijeh na izložbi jer zaista imaš preslatkih radova!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 22:47
Svaka čast na tolikom trudu. Nadam se da će izložba dobro proći a i da će se uspjeti nešto i zaraditi.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 10:36
Lijepi radovi, ja nažalost svoje još nisam uspjela staviti na ocjenu forumašicama. Gdje je izložba, možda bi se mogla doći vidjeti? Sretno.Thumbs%20Up
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 10:15
koja eksplozija predivnih radova, bravo
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 09:59
Sarita - hvala na dobrim željama za izložbu!smile78Prvi mi je puta da nešto izlažem pa sam sva u pripremama i u strahu da nešto ne zaboravim...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 09:57
Hvala curke - i meni je svijećnjak najdraži!
Kiki, htjela sam staviti u razni hobi ali moram otvarati novu galeriju a ovaj tjedan sam u velikoj gužvi pa ništa ne stižem......samo da prođe izložba pa ću onda sve u većem miru.Wink
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 09:33
Moj favorit je zadnji svječnjak,a ono što nije dekupaž možeš staviti pod "razni hobi".
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 00:20
jani radovi su ti zaista lijepi,posebno su me odusevili svijecnjaci..bravo curo...zelim ti uspjesnu izlozbusmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:59
Zatrpala sam vas slikama......ima toga još puuuunoooo ali zaista nemam vremena za stavljanje jer slijedeću nedjelju imam malu izložbicu i svaki trenutak koristim za dopunu asortimana....
Kada prođu svi ovi dani priprema za blagdane možda ću imati malo više vremena....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:57
Radila sam kuglice i srca obučene u tkanine i vrpce ali ne znam da li mogu staviti slike ovdje jer nije decoupage.....stavit ću samo dvije sličice, a ako admini misle da nije mjesto za njih neka me upozore ili kažu gdje da ih premjestim....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:52

Ove godine sam se odlučila na malo drugačiji adventski vijenac, odnosno adventski svijećnjak:

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 23:43
I nakon duže vremena malo sam radila crackle....

Ovaj motiv je print i s veseljem sam dočekala negdje ga ukomponirati. Sada mi samo fali žuta kuhinja....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.