Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 63> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jani,
predivne radove si nam pokazala. ![]() Svi radovi su krasni, ne znam koji bi izdvojila. Ona maslina mi se sviđa. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Pregledala sam sve hoby dućane u Zg ( ja sam isto iz Zg), ali nažalost baš tu salvetu nisam našla, našla sam nešto slično na rižinom papiru u Lumosu pa sam si to kupila, ali onaj uzorak tj. prozor mi se jako dopada. Hvala.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - zaista ti ne znam točno! Kupila nisam sigurno, mislim da sam ju dobila od jedne forumašice ali znam da sam je još negdje vidjela, da li u Perlici, Lumosu ili Chemacu, nisam sigurna....Nemam ih više, inače bih ti rado poslala.
Pregledaj malo njihove galerije salveta, sigurno ćeš pronaći. Svi šalju poštom naručeno i znam da cure imaju dobra iskustva. Ja sam u Zg pa nemam potrebe ništa naručivati, izbor po svim hobby dućanima je super. Ako ti mogu bilo što drugo pomoći u kupovini i slanju - nema problema, samo reci.....
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo opet sam pregledala tvoju galeriju, reci mi molim te gdje si uspjela nabaviti onu salvetu sa motiv prozora sa škurama sa 9 stranice, ja sam je kod nas tražila ali nisam uspjela nigdje naći.
Ja sam si prije mjesec dana naručila hrpu salveta iz Njemačke ali nažalost nikako da mi dođu, očito su se zagubile negdje, baš nemam sreće. Prvi put naručujem nešto preko neta i ne dođe mi. |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nije me bilo već dosta dugo na forumu, nisam stigla čak niti poslikati ono sve što sam napravila..... Osim stvari koje sam radila za izložbu, radila sam puno kuglica, tanjura s božićnim motivima koje sam radila kao poslovne poklone za suprugovu firmu, a trebalo je napraviti i poklone za najmilije. U međuvremenu sam krenula i na terapije pa jednostavno nisam stizala ništa osim samo raditi, raditi, raditi.....
Nadam se da ću sada krenuti nekim mirnijim tempom i uloviti ove dane vremena da vam pokažem ono što sam uspjela poslikati.
Uživajte u blagdanskom ozračju u krugu svojih najdražih,
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje kreativke -
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jimikina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 15 |
napokon da nađem odgovor zašto negdje ne mogu ući!!!dobro je lutati po svim stranicama!!!veliko hvala!!
|
|
![]() |
|
Hvala curke na podršci
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Želim ti uspijeh na izložbi jer zaista imaš preslatkih radova!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Svaka čast na tolikom trudu. Nadam se da će izložba dobro proći a i da će se uspjeti nešto i zaraditi.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Lijepi radovi, ja nažalost svoje još nisam uspjela staviti na ocjenu forumašicama. Gdje je izložba, možda bi se mogla doći vidjeti? Sretno.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja eksplozija predivnih radova, bravo
|
|
![]() |
|
Sarita - hvala na dobrim željama za izložbu!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke - i meni je svijećnjak najdraži!
Kiki, htjela sam staviti u razni hobi ali moram otvarati novu galeriju a ovaj tjedan sam u velikoj gužvi pa ništa ne stižem......samo da prođe izložba pa ću onda sve u većem miru.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moj favorit je zadnji svječnjak,a ono što nije dekupaž možeš staviti pod "razni hobi".
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jani radovi su ti zaista lijepi,posebno su me odusevili svijecnjaci..bravo curo...zelim ti uspjesnu izlozbu
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Zatrpala sam vas slikama......ima toga još puuuunoooo ali zaista nemam vremena za stavljanje jer slijedeću nedjelju imam malu izložbicu i svaki trenutak koristim za dopunu asortimana....
Kada prođu svi ovi dani priprema za blagdane možda ću imati malo više vremena....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |