Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 184> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko, kaj fali tvojoj sirotici /Aptenia cordifolia/.
Nije ona sirota kriva, kaj je umorna od svega, pa ne cvate.
Budi joj dobra, pa će te na proljeće razveseliti
Zeleno, što volimo zeleno...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema problema , sve ti praštam ipak si moj guru
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj dobro, kaj sad......slobodno se i ja malo zeznem....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A čempres sem već ogulia, pogledaj pozadinu cvijeta. Na žalost čim skineš sjeme osuši se taj dio biljke
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma nije moj to je susjedin kojoj sam dala pelc. Ona prva slika je moja. Flavija čitaj i gledaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Gle....peršin!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo Sara za tebe slikice.
Ovo sam dijelila kao salatu. Meni nije cvjetao, a svima se rascvjetao u 16-toj . Sav je ošišan. ![]() Susjedin kojoj sam dala pelciće. Ali zato joj listići nisu kao moji, nja nja njanja. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Je je Lantana...bit će joj još dugo lijep taj čempresić...naročito kad joj za par dana zapadne snijeg tam kod nje u Fužinama, onda ga samo malo okiti i pravi "Božićni ugođaj" - malo preuranjeni, ali nema veze....
![]() ![]() Za naziv čempresića...ja se slažem sa svakim koji ti odabereš po svojoj volji!
|
|
![]() |
|
Hvala piramida ![]() ![]() Baka već si evidentirana. Berba ni gotova, strpljenje molim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zavarala si nas Smrcko s ovim ljetnim čempresom, ja sam ih imala prije puno, a sad ga nigdje tu nisam vidjela, nemoj ga guliti, bit će još dugo lijep.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tvoj naziv mi je puno kompliciran za izgovoriti, zamisli da inovator ne zna ime svoje biljke. ![]() A recimo Šmrckus Fužinitis Hoyaitis ( dobila od Hoje), jednostavnije mi za zapamtit kad budem bila na emisijama o biljkama. Prihvaćam sve prijedloge i možemo glasati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samo ću reći: ono tamo....
![]() Ma na jednoj drugoj slici je bio više narandžast i ja sam već žicala Šmrckicu, a na ovoj slici boja kao moja erika!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ja ne znam jel erika ili čempres,ali znam da mi je prekrasno!
Kod tebe već mraz,tak rano? Za bobice od trešnje sam i ja čula da su otrovne,ali valjda samo za ljude,kod mame ih kokoši stalno tamane i niš im nije. |
|
![]() |
|
prijavit, prijavit..novu vrstu i patentom zaštitit... "cimpressus annualis ericoideis"
copyright by Smrcko of Fužine
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=korijenko]
Vidi ti mudrice prvo čeka da susjed ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da prijavit ću novu vrstu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Lorica ne kukam, prilagođavam se uvjetima koji me čekaju u Fužinama. Debele vunene čarape koje ću sama plesti
![]() ![]() Anaidica da je samo mrvicu blaža klima i bez toliko vjetra, bilo bi super. Ali klima se mijenja pa i u Fužinama ![]() Hvala Fuksijica. I ja sam izbacila visoke kadife, ne uredne su mi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šumski izlet je prošao super i vratile ste se punih košara ( vidjela sam ulov kod Hoye).
Prošli tjedan je moj šogor djelio punu kašetu tih sunčanica, dobio je od prijatelja koji često gljivari. Ja i MM nemamo blage veze o gljivama i godinama nismo okusili ništa osim šampinjona i bukovača sve do sada i do Jagodine paštete. Nismo ni ove htjeli jesti dok ne vidimo reakciju od susjeda
![]() ![]() Kako su bile fine a nisam jela šumske gljive barem 15 godina
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Bakić....to nije erika....to ti je "erikoliki jednogodišnji čempres" iz Fužina!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |