Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kako je ovo dobrooo
![]() ![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepe kutije,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su odlične,meni je ona za umjetnicu savršena
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Divne kutije, a meni je isto najljeoša plava.
Prekrasno, kao kroz maglu uklopljen portret, a raspucavanje je mrak!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ova plava me je bez teksta ostavila, a to je taaaakoooo teško, vjeruj mi
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Majstorica krakla.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-predivno,raspucavanje me oduševilo...
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo me drage tetice s dva nova uratka. Prvo je kutija, velika, ogromna kao poklon za vjenčanje, a unutra je bila Biblija. Nisam imala drugu ideju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ova je bila za moju veterinarku koja je išla iz Dubrovnika radit u Zagreb
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
lijepe su mi obje ali ova manja mi je
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kutija za tetu doktorku je prekrasna
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
gledam tvoje radove i prekrasni su mi. ja sam tek početnik u tome pa me samo zanima kako si dobila taj raspucali efekt da ti tako budu ti krugovi, meni ispuca ali uvijek ispadnu ispucane crte. jel to ovisi o tome u kojem smjeru se nanosi krekl lak i boja??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |