Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 67>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 10:35
bome je ova graničica fenomenalna Thumbs%20Up
Bergi odlična je ideja sa spremanjem lavande...ja zapela na izradi vrećica prošle godine LOL vrtek i cvijećke su kod tebe uvijek če če Thumbs%20Up
moram priznati da sam kao i anaida veliki fan lavande Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 09:35
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Zabušavaš!
Stvarno, pa gdje si??? Confused
Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:09
Istrijanko..... zbudi se......još malo pa će i škola, a onda se manje i manje vremena Wink.
Ča`j novega ?
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 03:28
Graničica i kaktus su smile120....Ja imam takav kaktus ali cvijeta roza.To je stari kaktus od moje mame i imam ga u više posuda.Sačuvati ću malo  za tebe i donesti ti , kad se budemo vidijele na kavi , da kompletiraš kolekciju  od dvije boje iste vrste kaktusa....
sutra je novi dan
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:31
.....jutros nisam mogla spavati pa šetam vašim vrtovima, i mogu ti reći da se pomalo gubim ne znam više kod koga sam što vidjela, gdje sam bila, gdje nisam....kod svakoga nešto novo, nešto lijepo   tvoje zelene gladiole su famozne...zelene krizanteme su mi poznata stvar ali moram priznati da gladiole nisam vidjela...da ne duljim imaš zaista prekradnog cvijeća a ta ideja sa spremanjem lavande super ti ide...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 10:13
Bergiiiiii, di si nam??? Obriši par porukica u pp-u, ne mogu ti se javiti a baš hoću! Smile   
 ((Javljam ti da ti stiže  poštar.. ))
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:12
Kao i uvijek, prekrasno cvijeće, lijepi detalji, dobre fotografije... sve 5 Clap
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:27
Samo da se javim Big%20smile...da ne lutam vrtom. a da nisam ni pozdravila! smile113Sve je lijepo, a kaktusi i bijeli i lila su ti fenomenalni!
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 23:28
smile219
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 23:47
ja svratila pa ostala opijena mirisom lavande,a za cviječe sve pohvale  vidi se da vrijedne rukice rade oko njega,a i svega ostalogClap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:18
Bok dragi cvjetoljupci......
Evo mene na mojoj temi nakon podužeg vremena!
Zabušavam...............EmbarrassedPriznajem bilo je svega ali lijenosti najviše!
Vidim da ste zavirivale na moju temu i ispričavam se što nije bilo noviteta!

Žao mi je što nisam odgovorila dragoj Kat.rei o vrsti trave!
..da to je upravo Deschampsia caespitosa 'Goldschleier' odnosno busika - kupljena u Decori. Raste k'o luda tako da ju svaku jesen porežem i na proljeće je opet lijepa. Možda mi je ipak malo prevelika za kamenjar ali.....

...........žao mi je što mi se baka nije javila na svom putovanju do Červara.........bilo bi to ugodno iznenađenje!
........svima koji ste bili na mojima stranicama velika pusa.........smile79

Pa da napokon krenem sa cvjetekima............
......bugenvilija od moje svekrve, a lijevo moja ljetna oaza za ispijanje jutarnje kavice i čitanje.........

.....plumbago cvate cijelo ljeto ........

.......kao i ova žuta lantana.........

.....u hladovini masline uživaju fuksije i crveni oxalis ........

..... sada najljepše cvjetaju ovi prkosi ...........svi dobiveni od sjemena koje se samo zasijalo...........
...........prkosi u vazi.........

....i žuti i bijeli  u zemlji..........

......popunile su se bačve sa hortenzijama...........kako su ove godine slabo ili nikako cvjetale, dobile su društvo - milion bels -
.............čini mi se uspješna kombinacija ove godine ........

....u koritu cvjetaju bidensi i prkos -

...na balkonima  cvjetaju đirane - kao i uvijek ružičaste -

........ u kamenjaru opet procvjetao krvavac ili Geranium sanguineum «Max Frei»

..cvjetaju i ovi karanfilići.........

Znam da sam dosadna sa ovim kaktusom ali on je fenomenalan....svako malo pa procvjeta........ovaj put sa jako puno cvijetova....zaista je šteta što mu cvijet kratko traje...........

.....cijelo ljeto cvjeta i hoya .........na prozorskoj dasci u WC-u ............valjda sam joj pronašla odgovarajuće mjestoLOL .........

I za kraj, da ne zaboravimWink............
Pokupila sam sjeme stolisnika, tako da će ubrzo stići na vaše adrese (upućeno onima koji su poslali PP)

Pozzzzzzzzzzsmile219

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 16:31
Bergić, napokon slikice, je,je,jeeee!! Balkon, korito i bačva su prekorasni a sve ostalo nimalo ne zaostaje!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 20:41
Lantana, penjačica, terasica, bungica....smile39smile99
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:03
ništa manje nisam ni očekivala nego ovu prekrasnost!
lijepi pozdrav
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:49
Jesi zabušavala, ali si se sada iskupila i pokazala nam prekrasno cvijeće.
Plumbago Clap, prkosi Thumbs%20Up, bugica Heart, terasica Star, ukupni dojam
smile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 08:09
Žuta lantana, plumbago, milion bels i preprelijepi raskošni đirani oduševili su me!!!! smile64
Ni ja nisam baš ljubitelj kaktusa, ali priznajem da je ovaj s bijelim cvjetovima prekrasan! Ja ću ga ipak gledati s pristojne udaljenosti.
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 10:57
vauuuu...tvoja ljetna oaza je preljepa,sigurno je predivno ispijati prvu jutarnju kavu evo misty-da je nabrojala sve sto me odusevljava
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 11:07
smile227 Bergi..... opravdano zabušavaš, kraj ovakve ljepote ma tko bi sjedio pred kompjuterom Wink
Ljetna oaza ti je famozna a kombinacija za bačvu pun pogodak Thumbs%20Up, ja sam svoje iste takve milion bels počupala jer su se posušili, mislim da sam fulala i sa vazom i sa zemljom a i nije mi imala podložak......

Imamo iste đirane na balkone Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 17:48

Opravdano te nije bilo , sve ti je prelijepo !  smile55

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 20:59
smile142 na terasi i ovom okruženju smile227    
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.