Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 67> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bome je ova graničica fenomenalna
![]() Bergi odlična je ideja sa spremanjem lavande...ja zapela na izradi vrećica prošle godine ![]() ![]() moram priznati da sam kao i anaida veliki fan lavande ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Istrijanko..... zbudi se......još malo pa će i škola, a onda se manje i manje vremena
![]() Ča`j novega ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Graničica i kaktus su
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
.....jutros nisam mogla spavati pa šetam vašim vrtovima, i mogu ti reći da se pomalo gubim ne znam više kod koga sam što vidjela, gdje sam bila, gdje nisam....kod svakoga nešto novo, nešto lijepo tvoje zelene gladiole su famozne...zelene krizanteme su mi poznata stvar ali moram priznati da gladiole nisam vidjela...da ne duljim imaš zaista prekradnog cvijeća a ta ideja sa spremanjem lavande super ti ide...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergiiiiii, di si nam??? Obriši par porukica u pp-u, ne mogu ti se javiti a baš hoću!
![]() ((Javljam ti da ti stiže poštar.. ))
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao i uvijek, prekrasno cvijeće, lijepi detalji, dobre fotografije... sve 5
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Samo da se javim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja svratila pa ostala opijena mirisom lavande,a za cviječe sve pohvale vidi se da vrijedne rukice rade oko njega,a i svega ostalog
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok dragi cvjetoljupci......
Evo mene na mojoj temi nakon podužeg vremena!
Zabušavam...............
![]() Vidim da ste zavirivale na moju temu i ispričavam se što nije bilo noviteta!
Žao mi je što nisam odgovorila dragoj Kat.rei o vrsti trave!
..da to je upravo Deschampsia caespitosa 'Goldschleier' odnosno busika - kupljena u Decori. Raste k'o luda tako da ju svaku jesen porežem i na proljeće je opet lijepa. Možda mi je ipak malo prevelika za kamenjar ali.....
...........žao mi je što mi se baka nije javila na svom putovanju do Červara.........bilo bi to ugodno iznenađenje!
........svima koji ste bili na mojima stranicama velika pusa.........
![]() Pa da napokon krenem sa cvjetekima............
......bugenvilija od moje svekrve, a lijevo moja ljetna oaza za ispijanje jutarnje kavice i čitanje.........
![]() .....plumbago cvate cijelo ljeto ........
![]() .......kao i ova žuta lantana.........
![]() .....u hladovini masline uživaju fuksije i crveni oxalis ........
![]() ..... sada najljepše cvjetaju ovi prkosi ...........svi dobiveni od sjemena koje se samo zasijalo...........
...........prkosi u vazi.........
![]() ....i žuti i bijeli u zemlji..........
![]() ......popunile su se bačve sa hortenzijama...........kako su ove godine slabo ili nikako cvjetale, dobile su društvo - milion bels -
.............čini mi se uspješna kombinacija ove godine ........
![]() ....u koritu cvjetaju bidensi i prkos -
![]() ...na balkonima cvjetaju đirane - kao i uvijek ružičaste -
![]() ........ u kamenjaru opet procvjetao krvavac ili Geranium sanguineum «Max Frei»
![]() ..cvjetaju i ovi karanfilići.........
![]() Znam da sam dosadna sa ovim kaktusom ali on je fenomenalan....svako malo pa procvjeta........ovaj put sa jako puno cvijetova....zaista je šteta što mu cvijet kratko traje...........
![]() .....cijelo ljeto cvjeta i hoya .........na prozorskoj dasci u WC-u ............valjda sam joj pronašla odgovarajuće mjesto
![]() ![]() I za kraj, da ne zaboravim
![]() Pokupila sam sjeme stolisnika, tako da će ubrzo stići na vaše adrese (upućeno onima koji su poslali PP)
![]() Pozzzzzzzzzz
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergić, napokon slikice, je,je,jeeee!! Balkon, korito i bačva su prekorasni a sve ostalo nimalo ne zaostaje!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantana, penjačica, terasica, bungica....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi zabušavala, ali si se sada iskupila i pokazala nam prekrasno cvijeće.
Plumbago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Žuta lantana, plumbago, milion bels i preprelijepi raskošni đirani oduševili su me!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu...tvoja ljetna oaza je preljepa,sigurno je predivno ispijati prvu jutarnju kavu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Ljetna oaza ti je famozna a kombinacija za bačvu pun pogodak
![]() Imamo iste đirane na balkone
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opravdano te nije bilo , sve ti je prelijepo ! |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |