Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posadila sam dva keikija,nadam se uspješno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Ova dva keikija ti ljepo i zdravo izgledaju
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala Tea ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Malo ih driniraj i bit će to super.Glavno da imaju te korjenčiće
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nedavno sam taj Dendrobium kupila kao ocvali u Kaliji,i mislim si super,ima dvije mladice.A kad tamo, takvom brzinom su narasla dva keikija s korjenčićima,i ugodno me iznenadila,prvi puta se s tim susrečem,baš mi je zanimljivo bilo odvojiti ih od matične biljke.
![]() |
||
![]() |
||
|
Imaju dovoljno lisne mase,ljepe korjenčiće pa možeš.Drin će potaknuti na nove i bit će super
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Uspjela sam ih odvojiti a da ništa nisam polomila,onda budu valjda ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nema na čemu,draga,samo neka su oni dobro ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Super izgledaju mladice dena
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Slušaj Maris!Najprije si me navukla na orhideja,pa na adeniume i ostale sukulente.Nemoj sad još i da počnem sijati kaktuse jer tko će se brinuti o povrtnjaku i o ovim otocima.Uhvatim li se još raznog kućnog bilja sigurno neću ni spavati,i tako mi je dan prekratak.Ma čista petica.
![]() |
||
![]() |
||
|
Lijepi primjerci ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
ide to tebi
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Draga maris, tvoja neizmjerna volja i energija daje prekrasne rezultate...pregršt domaćeg voća i povrća i raznolikog cvijeća prava je nagrada i za tvoj trud i vjerujem veliko, veliko zadovoljstvo.
Bravo majstorice
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Veliko zadovoljstvo uvijek ,hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
isprazni sanduče draga...
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Sijala si kaktuse ? Ma nemoj, a ja samo skupljam sjemenje.....jooooooj, pa kad je vrućeeeee........
Moram pokušati sa kaktusima, kad me adenium neće. |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
Naravn da te hoće,samo ti još to ne znaš ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Slažem se s Teom ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |