Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mora da si ga fest potplatila
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
hahahaha
![]() ![]() Ne sjećam se da je nikad bilo ovako toplo u ovo doba godine
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Očito klima malo vara
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Samo nek je sunca pa makar i zubatog, oni su iza stakla na sobnoj temperaturi, godi im
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vjerujem
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nema kod mene nikako sunca zato slabo napreduju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona,ja nam držim fige da nam se razbuktaju u proljeće,inače bu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bebolina, ovo je zaista vrlo, vrlo neobicna prica koja se tako rijetko u zivotu desava. A lijepa i vraca nadu u ljude. Nadam se da cemo cuti i nastavak!
Nadam se takodjer da ces uspjeti vidjeti uzivo cvjetice tako vrijednog kultivara.
Ja sam napokon pocela grijati, a i mjesec je u prikladnoj fazi, pa ovih dana sijem i naaaaaadam se!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Išla sam i ja potražiti divnu priču. Bebolina, najprije: divno je što si se našla u toj priči sa lijepim završetkomi da se osjećaš ispunjenom zbog mogućnosti da učiniš dobro djelo.
Ja sam moje adeniume spremila uz balkonska vrata dnevnog boravka. Trebala sam ove jeseni vidjeti prvi cvijet, ali splet okolnosti je bio takav da ga nisam uspjela vidjeti. Pomirila sam se s tim da ću slijedećeg vidjeti drugo ljeto, ali evo iznenađenja:
![]() Nemojte gledati oštećene listove. Morala sam ih tretirati jer sam vidjela neke crvene nakupine. Na žalost učinila sam to za sunčanog dana, pa je kroz staklo sunce "ispeklo" krajeve listova.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
nbjelovu,ja sam ih baš neki dan ponovo posijala i sad samo čekam.Nadam se da će uskoro
![]() hoya,priroda je nepredvidljiva ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@hoya
![]() ![]() Veselim se pupovima koji su te iznenadili kad si se najmanje nadala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kakvo zgodno društvance!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mojim adeniumima su se sve posude izdeformirale. Već sam tražila nove, glinene. Obzirom da je u vazama zemlja za kaktuse koja je dosta rastresita je li opasno da ih sada presadim (barem one bez začetih cvjetova) ? Bojim se da mi zbog premalo zemlje ne uginu.
|
|
|
|
![]() |
|
Slobodno ih presadi, nisu oni jako osjetljivi na presađivanje, barem iz mog iskustva
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti. Imam osjećaj da se guše.
E sad me krenulo sa pitanjima. Moji su svi iznikli iz sjemena, ali ih imam sa različitim oblikom, sjajem i nijansom lista. Je li moguće da mi neki od njih budu druge boje (prvi, a i ovaj su rozi)?
|
|
|
|
![]() |
|
Može biti da će biti još koja boja, ali može biti da nisu svi obesum, već neke druge vrste kao npr. arabicum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bebolina, super je tvoja priča
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |