Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 137> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da i jeste džungla kako ti kažeš, meni je predivno. Nauživala sam se šetajući
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovoga divljeg slaka ima na sve strane, nikako ga uništiti, istina je da je lijep ali sve uguši. Lijepi su hibiskusi i tekoma...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni se jako dopadaju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovi crveni cvjetići su mi baš dražesni.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Hoste su lijepe.Volim i oleandre.....
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mari, baš me tvoj vrt smiruje. I lijepo si ispala na sličici! I da ne zaboravim pohvalu: lijepo ti je cvijeće |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, izdvajam hoste
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala OTOČE, iako nije tako kao kod tebe,
pa eto malo i kod mene svježeg mirisa širi se gradom sada najviše od rascvjetalih stabala lipe (dosta je ovdje posađeno a u blizini je slavonsko mjesto Lipovljani, moram ga spomenuti jer je dobilo ime po tom miomirisnom stablu, oslim toga ima i ulica kod nas po imenu Lipa) valjda nitko ne bi izdražao ovdje da nema tih biljnih blagodati |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je u tvom vrtu, a lijepo je i u tvom gradu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna ti je hosta
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
hostica je divna i ja imam tu ali sve su divne i jedinstvene ;)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
obožavam hoste!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prošetala i uživala,bravo
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa je i već rascvjetana???
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mari , vidi se da si sa velikom ljubavlju uz svoje cvijece , jer da nisi , nebi bilo tako lijepo !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |