Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 15:57
Ljepota tvog vrta svaki put me ostavi bez daha!Prepredivno!Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 18:59
Savršeno!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 22:06
Ovo je moj vrt iz snova!
Na vrh
Poppy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Poppy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 11:57

Vaš vrt je inspiracija svakom tko je ijednom pogledao cvijet i malo zastao...

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 10:05
Danas sam otvorila stranice u tvom vrtu, razgledala sam ga pred par mjeseci, ali onako kako sam ostala bez riječi i šutke uživala u svakoj slici, uživala sam i danas, ponovo istim poletom gledala slikicu za slikicom!!!! Sve o tvom carstvu je već rečeno, i to tisuću puta, ali meni je ovo daleki raj, mjesto za razgledanje, uživanje, oaza u kojoj jedna za drugom klizi pogled na biljke kao da gledam reportažu o dalekim japanskim, engleskim ili američkim top garden destinacijama!!!
Dojmilo me se posebno, prezentacija kultivara pojedinih vrsta, šafrana, narcisa,magnolija, rasvjetalog grmlja, irisa i perunika, čuvarkuća, jorgovana, pakujaca, graničica!!!!!  Ako je tvoj vrt ispunjenje životnog sna, mogu reči da si u potpunosti uspio, da kojim slučajem najpoznatiji svjetski producenti vide tvoj garden, nemogu reči vrt jer on to nije, bila bi to prejednostavna riječ za tu ljepotu, bez imalo preinaka mogli bi snimiti biblijski film O raju, sa Evom i Adamom, i vjerujem da bi to bio film stoljeća, koji Titanik ili neznam kaj drugo!!!
Nemoj misliti ako si prošle godine stavio sve slikice od svog bila, da ih ove godine ne očekujemo, pogled na takvu ljepotu jednostavno je .....jedinstven i božanstven!!!!
Želim ti da još dugo uređuješ i njeguješ svoj vrt, sada sam sebična ali da i mi možemo uživati u njemu!!!!

Jedna stvar mi se vrzma po mislima: tvoja žena ima mjesto za punjenje baterija, uživa li s tobom u vrtlarenju, drži li te kao malo vode na dlanu!!!Vidim u mislima sliku: ti i ona, ruka u ruci, u smiraj dana, tek pogled i beskrajno uživanje u svemu što vas okružuje!! 

Uz beskrajno divljenje iz tvog vrta, šaljem ti srdačne pozdrave iz mog skromnog vrta, ali sada imam čemu stremiti, ali sitnim koracima krečem prema mom vrtu koji će uvijek biti tek slaba sjenka tvojega!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 06:12

Free je opširno opisala ono kako se i sama osjećam dok šetam tvojim rajskim vrtom! Kad sam ga vidjela prvi put toliko sam se oduševila da sam i napisala da je najljepši na Cif-u, ne razmišljajući kako sam time možda povrijedila neke koji u svoje vrtove ulažu toliko vremena, ljubavi pa i novca, ali ne mogu si pomoći! Nakon tog prvog dojma vidjela sam ovdje mnoge prelijepe vrtove, ali tvoj vrt mi je i dalje ostao najveća inspiracija!

Dvadeset godina ljubavi koje si mu posvetio stalno ti se vraća, a ja sam ti beskrajno zahvalna što nam tu ljubav pokazuješ i dijeliš je s nama!
Time is something you can never get back..
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 12:41
Hvala Vam svima na lijepim riječima.

freeland44
Nije u životu sve sjajno i bajno kako izgleda na prvi pogled...

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 12:43
Magnolia spremna na cvatnju ,a pred tri dana bilo je -5

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 12:44
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 13:55
Preljepo smile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 18:46
smile57Big%20smile
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 20:15
Potpisujem sve ono što je rekla freeland44!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 22:50
 Čisto savršenstvo!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 01:19
Proljece je , proljece .....
Lasta s juga dolijece .....

samo tako mogu si protumaciti tvoje fenomenalne slikice , draga Muhlenbergia    smile78  doci cu po tiho opet i diviti se ponovo !
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 11:45
Free, mislim da nije sve baš tako bajno kak si si ti to zamislila.
Kad čovjek ima tako veliki vrt i toliko biljaka na kraju baš i nema kada uživati u tome koliko bi trebalo. Koliko se sjećam muhlenbergia je napisao da je preko tjedna u polju, pa mu za uređenje vrta ostaje samo vikend. Problem je u tome kaj svaki tjedan ima samo jedan vikend, a taj je onda uvijek radni (znam iz iskustva). A za odmor i uživanje u plodovima svoga rada imaš vremena ...... nikada !
Muhlenbergia, šaljem ti veliki pozdrav  smile79.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
pluton View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pluton Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:31
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Rosa banksiae 'Lutea' - ruža tipa rambler

Ovakvu ružu da dođe do punog izražaja treba sadit uz neko starije drvo ili voćku i pustiti je da se slobodno penje.Meni raste na orahu ( nikad nije bila orezivana )i sada je visoka oko 6m i široka 8m.Cvijeta jedanput godišnje i nema niti jednog trna,postoji i u bijeloj boji.

Vauuuuuuu,preeeedivna jeeeee!!!!!! Kako bi se ja mogla uzicat za reznicu?? Znam da sam nova ovdje a vec se zicam ali ova ruza je nesto najljepse na svijetu!

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:47
Sve što bih rekla  bilo bi suvišno,hvala na divnim slikama  i što si nam omogučio da uživamo u toj ljepotismile57
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:47
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

ovako nešto u životu nisam vidjela,prepredivno
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 23:51
prelijepo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 16:35
Bravo magnolija tek što nije, jedva čekam sliku u punom cvatu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,454 sekundi.