Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 102> |
Korisnik | |||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
imam ih i ja za presaditi, ne znam da li da ih tako odvojim ili u isti cvijetnjak posadim, pomozi
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
Ako misliš na kaktusiće,nisu moji još odvojeni,samo sam ih slikala iz blizine,još uvijek su u jednoj posudici gdje su posijani.Pričekat ću da još malo porastu pa ću ih pojedinačno presaditi ![]() |
|||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
||
lijepo to tebi ide
![]() |
|||
Neka se sve zeleni
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Eh, fad nisam napisala što to imam
![]() |
|||
![]() |
|||
||
A o keikijima pričamo ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nešto novo
|||
![]() |
|||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
||
![]() |
|||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|||
![]() |
|||
||
hvala na odgovoru
|
|||
![]() |
|||
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
||
![]() |
|||
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
"nešto novo" je močvarni hibiskus?
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Kako dobro izgleda ![]() ![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
||
Maris ovo novo ti super,ogroman cvijet.Meni se isto čini da je močvarac.Kod tebe je uvijek lijepo ,i slike i cvijeće.Volim šetati kroz tvoje cvjetno carstvo.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
prekrasan je ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tek sam ga nabavila,u tegli je i cvate sto na sat pa me malo strah presađivat ga sada ili da to ipak napravim? |
|||
![]() |
|||
||
Je draga,novitet s zagrebačkog Dolca ,imam par maličkih,neke sam dobila a neke sam sama sijala,tako da cvjeteka još nema na vidiku,a kad sam ovog ugledala u punom cvatu,nisam mogla odoljeti ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Prekrasan je ,bilo je i visokih s xxl cvijetovima,kako tek ti dobro izgledaju ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oduševljena sam cvijetovima močvarnog hibiskusa,ovaj je velik,a probaj si zamisliti jedan bijeli koji je bio gotovo duplo veči od crvenog.Sjetila sam se tebe na Dolcu jer sam vidjela žute tikvice, kad sam usporedila s tvojima mogle bi biti te ,samo ove moje su imale i malo zelenog sastrane. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |