Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 21:44
imam ih i ja za presaditi, ne znam da li da ih tako odvojim ili u isti cvijetnjak posadim, pomozi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 22:58
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

imam ih i ja za presaditi, ne znam da li da ih tako odvojim ili u isti cvijetnjak posadim, pomozi

Ako misliš na kaktusiće,nisu moji još odvojeni,samo sam ih slikala iz blizine,još uvijek su u jednoj posudici gdje su posijani.Pričekat  ću  da  još malo porastu pa ću ih pojedinačno presaditi Tongue.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 23:10
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 14:25
lijepo to tebi ideClap
Neka se sve zeleni
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 23:11
Originalno poslano od člana Klimatis Klimatis napisao:

lijepo to tebi ideClap

Hvala smile113.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:04
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Ako misliš na kaktusiće,nisu moji još odvojeni,samo sam ih slikala iz blizine,još uvijek su u jednoj posudici gdje su posijani.Pričekat  ću  da  još malo porastu pa ću ih pojedinačno presaditi Tongue.

Eh, fad nisam napisala što to imamWink, naime imam, napime imam par kekija - kao tvoji, još ih nisam posadila i to me baš zanima da li odvojiti ili zajedno, da li je to uopće značajno ili ne, kad se kupe uvijek ih je par u posudici,pa sad ne znam što raditi?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 11:02

Eh, fad nisam napisala što to imamWink, naime imam, napime imam par kekija - kao tvoji, još ih nisam posadila i to me baš zanima da li odvojiti ili zajedno, da li je to uopće značajno ili ne, kad se kupe uvijek ih je par u posudici,pa sad ne znam što raditi?

A o keikijima pričamo LOL,nisam baš neki ekspert za keikije,ovo su mi prvi u životu.Logika mi je govorila da  ih presadim pojedinačno ali mislim da nečeš pogriješiti ako ih  staviš zajedno.Tongue
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 14:35
nešto novo Embarrassed

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 16:16
smile227kakav je to ljepotan.......
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 20:40
hvala na odgovoru
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 20:59
 smile169 predivan močvarac, ja nemam crveni...šmrc..još...ali bit će do onda gledam ove slike... dal ti to njega držiš u tegli?(možda sam krivo vidjela)
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 00:04
"nešto novo" je močvarni hibiskus?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 08:28

nešto novo Embarrassed

Kako dobro izgleda smile93   smile93  smile93
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:01
Maris ovo novo ti super,ogroman cvijet.Meni se isto čini da je močvarac.Kod tebe je uvijek lijepo ,i slike i cvijeće.Volim šetati kroz tvoje cvjetno carstvo.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:01
Originalno poslano od člana flover flover napisao:

smile227kakav je to ljepotan.......

prekrasan je smile71
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:03

hvala na odgovoru

Heart nadam se da sam pomogla,meni je najveći strah bio kako da ih odvojim a da nešto ne potrgam,nježni su korjenčići i sama stabljika.Ali evo za sada se dobro drže  Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:06
Originalno poslano od člana ANTHEA ANTHEA napisao:

smile169 predivan močvarac, ja nemam crveni...šmrc..još...ali bit će do onda gledam ove slike... dal ti to njega držiš u tegli?(možda sam krivo vidjela)

Tek sam ga nabavila,u tegli je i cvate sto na sat pa me malo strah presađivat ga sada ili da to ipak napravim?
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:10
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

"nešto novo" je močvarni hibiskus?

Je draga,novitet s zagrebačkog Dolca ,imam par maličkih,neke sam dobila  a neke sam sama sijala,tako da cvjeteka još  nema na vidiku,a kad sam ovog ugledala u punom cvatu,nisam mogla odoljeti Embarrassed.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:15
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

nešto novo Embarrassed

Kako dobro izgleda smile93   smile93  smile93

Prekrasan je ,bilo je i visokih s xxl cvijetovima,kako tek ti dobro izgledajusmile93
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:21
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Maris ovo novo ti super,ogroman cvijet.Meni se isto čini da je močvarac.Kod tebe je uvijek lijepo ,i slike i cvijeće.Volim šetati kroz tvoje cvjetno carstvo.

Oduševljena sam cvijetovima močvarnog hibiskusa,ovaj je velik,a probaj si zamisliti jedan bijeli koji je bio gotovo duplo veči od crvenog.Sjetila sam se tebe na Dolcu jer sam vidjela žute tikvice, kad sam usporedila  s tvojima mogle bi biti te ,samo ove moje su imale i malo zelenog sastrane.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.