Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cak sam i ja naucila kako koristiti kosilicu (velika za sjesti na nju) jer muz nema vremena a trava raste i raste.... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Smcko, nece svaki cvijet/biljka rasti isto u svim vrtovima, recimo ja nikako ne mogu dobiti da mi raste knipholia (red hot poker) a kod frendice raste bez problema. Heuchera ti postaje sve drvenija sto je duze u zemlji ,bar je tako kod mene slucaj (nakon 4,5 god). |
|
![]() |
|
Sto ces, pomamim se kad gledam kroz kataloge ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasno, nauživam se svaki put kad gledam fotografije tvog vrta.
A one ovce s brojevima izgledaju kao da igraju nogomet. Alaj su me nasmijale, stvarno su me podsjetile na nogometaše.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
pretpostavljam da je za farmera tako lakse raspoznati koja ovca ide sa kojim malim ovcicama, u tom polju je jedno 7,8 ovci i svaka ima po tri bebe ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kad nađeš vremena stavi još koji video snimak vrta na YouTube. Obožavam tvoj vrt, tako da mi video dođe kao neka virtualna šetnja njime.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Cowslip http://en.wikipedia.org/wiki/Primula_veris
![]() ![]() Articoka+ u prvom planu (crvenkasta stabljika) peony ![]() Ovo je bilo zanimljivo slikati iz ovog kuta (dok mi se macak nije pridruzio i poceo me gurati mislim maziti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
vrt iz snova ,žao mi je što ja tako nešto neću imati jer je sve okolo živa ograda . Obožavam gledati britanske serije i njihove vrtove. Hvala ti što si nam omogučila da to možemo gledati kad poželimo.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dodala sam nove slike na Moj grad u slikama http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3362&PN=11
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Slažem se sa Opsjenom, vrt ti je kao iz snova!
Artičoka ti je već velika, moja je tek provirila iz zemlje. Inače je kod tebe sve bujnije nego kod mene, očito si negdje gdje je klima slična mediteranskoj. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prekrasno! Vrt iz snova u zemlji iz snova!
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zvrk predivno je prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
nije mediteranska klima ali su nase zime blaze nego u kontinentalnoj Hrvatskoj , na jugu sam Engleske. |
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se svida ![]() |
|
![]() |
|
Dicentra
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joooj kak puno srčeka imaaaaaš!
![]() To mi je jedan od najljepših starinskih grmića trajnica! Koliko dugo mu je trebalo da naraste ovakav? ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
1.dan
dosao je paket http://www.jparkers.co.uk/plant-1000890-ia-1/the-complete-2-x-8m-border-collection/ + http://www.jparkers.co.uk/plant-1000797-id-1/6-helenium-gold-rush/ + http://www.jparkers.co.uk/plant-1006689--1/12-mediumtall-perennial-collection/ ![]() ![]() 2.dan - posadila sam ostatak sadnica ![]() ![]() Pogled na vrt (sjena sa strane od trampolina ![]() ![]() U dijelu vrta gdje sam imala puno narcisa, iskopala sam vecinu (treba mi mjesta za trajnice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako smo imali vrucine zadnjih nekoliko dana ja sam vrtlarila vecinom jutrom rano (prije nego sto su se moji decki dizali)
Pogleda na vrt u to doba ![]() Jorgovan je procvjetao, miris ocaravajuci ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |