Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mirabela je baš prava misica
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
bok Sara, od kad nisam bila kod tebe dobro sam se nalistala
![]() Imaš predivnog šarenolisnog cvijeća od kopriva do raznih puzavica. Ovako kad ih vidim pogotovo koprive ma čak i ne treba ništa cvatuće jer one sa listovima sve nadoknade...
![]() Baš mi radiš zazubice sa gljivama jer ovako prave šumske već davno nisam jela osim u pašteti što juj e napravila Jagoda. Mene je strah jesti šumske gljive i jela bi ih jedino od nekog tko je pravi maher kao Jagoda a inače napravim samo od uzgojenih, MM bi rekao "plastičnih"
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wooow močvarac je stvarno super
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sara, močvarak kao iz bajke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pa gdje si do sada krila ovu ljepotu?
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
zaista prekrasno je na tvom balkonu, a poseban mi je trio u ljubičastom
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav sara! Malo šećem tuđim vrtovima dok ne stavim svoje skromne biljčice. Imaš stvarno sve jako lijepo i raznoliko, svaka čast!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kalanhoa mi je tako lipa i zanimljiva
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pregledala sam stranice tvoje teme od početka pa do zadnje stranice i mogu samo reči, draga Sara ti si posebna i neponovljiva osoba, od Senjskog vrta si napravila doista raj, a ni Zagrebačko cvijeće ne zaostaje za senjskom ljepotom, unuk ti je najljepše cvijeće, znam , zlato bakino. Sve to cvijeće kojem i imena znaš, meni se čini da ja to neću nikada moći, smajlići su ti prekrasni koji tvom vrtu daju prepoznatljivost. Jenom riječi oduševljena sam sa svim.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
achimenes i vanilija su mi najljepši stanari na tvom balkonu.
![]() |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej vrijednice! Neznam jeli ljepši senjski vrt, zagrebački balkoni ili žardinjere ispred zgrade. Nova maza ti je prekrasna |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Saro, bila sam, snimila mnoštvo plavog i žutog ... baš mi je duši godilo!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prošetah zagrebom i senjom svudgije šarenilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarić - slik, slik, slikice prosim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dragi moji posjetitelji, Otok, korijenko, Kontesaa, Vilmač, antonija, pčelica 7, sunceeee, Mira 021, Smail, goga-zg, FlowerLower, Kat.rea, hoya, lilie, Duda-Lave, Anaida, hvala što posjećujete moj vrt i kada nema nikakvih novosti.
Evo kako izgleda moj balkon danas:
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sarica,pa tvoj balkon je bez konkurancije,sve cvijeće ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |